Projektejere til spændende infrastrukturprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være en vigtig brik i Banedanmarks projekter? Og er du god til at løse komplekse problemer? Så har vi en spændende stilling til dig

Vi søger tre nye kolleger til at sikre koordinering i krydsfeltet mellem drift- og projektorganisationen i Banedanmark. Det er et område, som vi har besluttet at styrke med tre nye stillinger.

Vi bygger og driver jernbanen

Banedanmark bygger en helt ny attraktiv, grøn jernbane, til nye moderne el-tog, mens vi holder den gamle jernbane kørende. Det gør vi ved at vedligeholde og forny eksisterende strækninger samtidig med, at vi bl.a. elektrificerer.

Infrastrukturdivisionen i Banedanmark har ansvaret for at definere aktiviteterne i fornyelsesprojekterne, kvalitetssikre det enkelte projektet og sikre dialog med projektet undervejs frem til at det fornyede anlæg kan tages i brug. Vores mål er at understøtte udviklingen af jernbanen ved at sikre udnyttelse af teknologiske muligheder og deltage konstruktivt i projekterne med den ekspertviden som er til stede i Infrastruktur.

En række faglige projektejere giver projekterne kravspecificerende input og medvirker til at kvalitetssikre designs på vegne af Infrastruktur. De er fagligt specialiserede indenfor jernbanens discipliner, f.eks. spor, kørestrøm, broer etc. Men vi har også brug for en funktion som binder processen sammen på tværs af de største projekter og driften, og som kan styrke Infrastrukturs rolle som anlægsejer. Funktionen kalder vi ’koordinerende teknisk projektejer’.

Koordinerende ansvar

Din opgave som koordinerende teknisk projektejer bliver at have overblik over de tekniske input fra de forskellige dele af Infrastruktur, identificere eventuelle konflikter og facilitere at disse bliver løst. Dette kan indebære udarbejdelse af relevante beslutningsoplæg for herefter at sikre, at de godkendes af rette ledelsesniveau. I forbindelse med projekternes afslutning vil du have en central rolle i at modtage og ibrugtage infrastrukturen, hvilket også betyder at sikre, at alle krav er overholdt, inden vi sætter det første tog ud på en ny strækning.

Rollen indebærer derudover tæt dialog med Banedanmarks Anlægsdivision som udfører projekterne, herunder at hjælpe projektlederne i dialogen med de faglige eksperter, som skal levere de forskellige input. Du vil desuden repræsentere Infrastrukturdivisionen i de relevante koordinerende projektfora.

Herudover vil du, sammen med dine kollegaer, drive et netværk for de faglige eksperter i Infrastruktur, som indgår i anlægsprojekterne, ligesom du vil have en rolle i at introducere nye projektledere til processerne for koordinering med Infrastrukturdivisionen.

Erfaring med teknisk betonede projekter

Vi forventer, at du har en relevant, videregående uddannelse f.eks. som ingeniør, AC-generalist eller lignende. Vi forventer også, at du evner at skrive det præcise og forståelige notat om komplicerede emner på fejlfrit dansk. Du evner desuden at organisere og sikre korrekt håndtering af den dokumentation, som indgår i projekterne.

Du har en del erfaring med arbejde i sektorer, hvor der gennemføres store teknisk betonede projekter indenfor et teknisk regelsæt, som efterfølgende skal kunne drives effektivt i organisationen. Du er vant til at have opsøgende dialog på alle niveauer, og du kan drive og facilitere samarbejde og selv bidrage med løsningsforslag. Du kender de gængse principper for, hvordan projekter og de relaterede beslutningsprocesser drives. Det er vigtigt, at du evner at forstå teknisk betonede problemstillinger og kan sætte dig ind i problemstillinger i et anlægsprojekt, samtidig med du kan forklare det, så det også er forståeligt for ikke-teknikere.

Erfaring med jernbanesektoren er en fordel men ikke et krav. Vi besætter tre nye stillinger. Den ene stilling vil kunne besættes med en nyuddannet med lyst og talent for at lære, og hvor nogle af opgaverne har karakter af ledelsessupport, mens de to andre stillinger vil kunne besættes med erfarne kandidater.

Arbejdsstedet er Banedanmarks nybyggede domicil i Ringsted lige ved Ringsted Station.

Løn
Du ansættes i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Flemming Højskov efter 26.7 eller fra 9.8 sektionschef Kirsten Hestbæk Berthelsen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 9
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 9
26. august 2024 8
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 8
19. august 2024 9
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9
15. august 2024 7
14. august 2024 8
13. august 2024 8
12. august 2024 7
11. august 2024 6
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 8