En GIS-konsulent med lysten til at udvikle den intelligente kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du en exceptionel teknisk forståelse? Vil du være med til at udvikle den intelligente kommune? Brænder du for at gøre en forskel gennem drift, optimering og udvikling af systemer? Og trives du med en stor kontaktflade og forskellige interessenter? Så er du muligvis vores nye GIS-konsulent.

Du bliver en del af et team af dygtige og dedikerede medarbejdere i Teknik- og Miljøcenteret og med tæt kontakt til IT og digitalisering. Vi er i gang med en omstrukturering, der skal koble GIS-området tættere sammen med teknik- og miljøområdet med en vision om at styrke en indsats i forhold til Smart Cities. Du skal derfor have lyst til at gå i front for udviklingen og forankringen af arbejdet på teknik- og miljøområdet, samtidig med at du er i stand til at udvikle og fastholde dialogen med IT og digitalisering.

Du vil sammen med vores tværgående digitaliseringsgruppe i Teknik og Miljø være ansvarlig for at udarbejde en plan på såvel kort som lang sigt til GIS-styregruppen, der sikrer både en sikker drift, men også fremdrift inden for området.

Fokus på drift, optimering og automatisering af GIS-platform
Som GIS-konsulent får du ansvaret for, på struktureret vis, at drifte, vedligeholde og udvikle GIS-platformen, som er baseret på ESRIs GIS-produkter, samt Geofokus som sagsbehandlerløsning. Du vil desuden løbende arbejde med mindre, interne udviklingsopgaver, som skal bidrage til en løbende automatisering. Som GIS-konsulent vil du få en bred kontaktflade, da du dagligt vil være i dialog med kolleger på forskellige områder, ligesom du vil arbejde tæt sammen med eksterne leverandører.

Dine primære opgaver:
  • Udvikling og udbredelsen af GIS og data i Ringsted Kommune.
  • Udarbejde geografiske dataanalyser.
  • Administration af ESRI Enterprise-platformen.
  • Udvikle nye portalløsninger og opsætninger til organisationen.


Relationsskabende og nysgerrig selvstarter
Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling og har interesse for og erfaring med udvikling og anvendelsen af geodata i større sammenhænge og kan gøre det brugervenligt og tilgængeligt for dine kollegaer. Du skal have en analytisk og systematisk tilgang til problemstillinger og fokus på den fortsatte udvikling af området.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du:

  • Har erfaring med ESRI Enterprise-platformen.
  • Har viden om og erfaring med services såsom WFS, REST og WMS.
  • Har viden om Safe FME og ArcGIS ModelBuilder.


Som person er du servicemindet og relations-skabende med en positiv indstilling til at prøve og lære nyt. Samtidig er du kvalitetsbevidst og god til at sikre struktur og prioritering i din opgaveløsning, så deadlines overholdes. Du motiveres af at opnå resultater sammen med dine kolleger og trives i et travlt miljø med mange forskelligartede opgaver. Du har gennemslagskraft og kommunikerer klart både mundtligt og skriftligt, ligesom du evner at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og videreformidle dem i et forståeligt sprog. Sidst er det vigtigt, at du har et godt humør og har lyst til at blive en del af vores fortsatte rejse på GIS-området.

Du bliver en del af noget større!
Vi tilbyder et job i en kommune i rivende udvikling og med visioner om at kunne noget mere med geodata og smart city teknologi. I Ringsted bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både personligt og fagligt.

Corona-tiden har lært os nye måder at arbejde sammen på – som vi sammen skal videreudvikle til nye og bedre måder at sikre flow i opgaveløsninger, i samarbejder med eksterne og interne parter – og i forhold til den generelle trivsel. Vi skal i det hele taget arbejde med udvikling på alle parametre – så opgaveløsninger, produktivitet, samarbejder, kollegial sparring og trivsel går op i en højere enhed.
Vi tilbyder flextid og personalegoder, der i øjeblikket blandt andet omfatter en halv times betalt arbejdstid til motion med kolleger ugentligt og tilskudsordning til massage på arbejdspladsen, feriefond med adgang til 5 feriehuse og en velfungerende personaleklub, som løbende har spændende events og attraktive tilbud.

Vil du med på rejsen?
Er du interesseret, eller har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Pernille Crone på tlf. 22 12 90 52 eller centerchef Maria Cathrine Nielsen på tlf. 30 89 32 95
Ansøgningsfristen er den 9. november 2021.
Dato for ansættelsessamtaler er den 22. november 2021.
Stillingen er er en fast stilling på 37 timer, ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted
  • Tirsdag den 09. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Børn og ungeafdelingen søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. september 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Børn og ungeafdelingen er..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Holbæk Sygehus - Klinisk Biokemisk afdeling Bioanalytiker eller medarbejder med anden sundhedsfaglig uddannelse søges pr. den 1. september 2024. Vi søger en bioanalytiker eller medarbejder me..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Ringsted

    Er du en strategisk tænker med evnen til at jonglere med opgaver og ressourcer? Drømmer du om at være hjernen bag effektiviteten og smidigheden i en dynamisk Digitaliseringsenhed, der servicerer re..
    • Øvrige
    • Ringsted
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    [xxxxx] is currently expanding its existing manufacturing facilities in Kalundborg, Denmark, with investments for more than DKK42 billion to support the current and future company portfolio .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 9
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 8
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 9
3. juni 2024 8
2. juni 2024 9