Resocialiseringskonsulenter (2) til [xxxxx] Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at styrke de kriminalitetsforebyggende indsatser i kriminalforsorgen Sjælland og er det vigtigt for dig at gøre en forskel? Er du et menneske der motiveres af samarbejde og evner at indtage forskellige perspektiver i din opgaveløsning? Så glæder vi os til at læse din ansøgning til en af vores to ledige stillinger som resocialiseringskonsulent i kriminalforsorgen, Område Sjælland.

Du vil blive ansat i enheden for resocialisering og klientforløb, hvor kerneopgaven er, at understøtte, koordinere og følge op på det kriminalitetsforebyggende arbejde, der udføres i områdets institutioner, dvs. i fængsler, arresthuse, i kriminalforsorgen i frihed, i ungekriminalforsorgen, i en fodlænkeafdeling og på en udslusningspension.

De kriminalitetsforebyggende indsatser vi understøtter i enheden omfatter bl.a. forskellige socialfaglige indsatser, myndighedssamarbejde, misbrugsbehandling, uddannelse, kognitiv programvirksomhed samt beskæftigelse og produktionsvirksomhed. Derudover understøtter resocialiseringskonsulenterne i enheden alternative afsoningsformer.

Om de to ledige stillinger og opgaverne
For den ene af stillingerne er hovedopgaven at understøtte fængselsskolerne og arresthusundervisningen. Her vil det være en fordel, at du har en baggrund som eksempelvis skolelærer eller på anden vis har beskæftiget dig med undervisning og uddannelse. Dine primære samarbejdspartnere være fængselslærere, vejledere, beskæftigelseschefer på fængslerne samt de resocialiseringskonsulenter, der i de øvrige 3 kriminalforsorgsområder varetager tilsvarende opgaver.

For den anden stilling drejer hovedopgaven sig om den misbrugsbehandling der udbydes i områdets fængsler og arresthuse. Her vil det være en fordel, at du har kendskab til misbrugsbehandling i bred forstand, men også, at du har interesse i at arbejde med udbud eller har lyst til at lære det. Dine primære samarbejdspartnere vil være områdets misbrugsbehandlingsleverandører, ledelsen på fængsler og i arresthuse, og endelig de resocialiseringskonsulenter der i de øvrige 3 kriminalforsorgsområder varetager tilsvarende opgaver.

For begge stillinger vil der være tale om håndtering af opgaver som implementering af eksempelvis faglige vejledninger og procedurer, udvikling og understøttelse af særligt prioriterede indsatser. Endelig er der netop blevet vedtaget en politisk vedtaget flerårsaftale for kriminalforsorgen, som forventeligt medfører, at der tilgår enheden nye opgaver.

Du vil indgå i underpartnerskaber og arbejdsgrupper på tværs af kriminalforsorgen og vil således have et opgavefællesskab og samarbejde med kolleger i Resocialiseringsenheden, institutionerne, de øvrige Kriminalforsorgsområder og Direktoratet for kriminalforsorgen.

Om dig
For at lykkes i opgavevaretagelsen skal du være fagligt dygtig og du skal kunne skabe bæredygtige relationer med dine mange samarbejdspartnere, herunder institutionernes ledelser og medarbejdere. Du skal kunne håndtere mangeartede opgaver inden for planlægning, udvikling, opfølgning og kommunikation. At kunne facilitere forandringsprocesser og faglige udviklingsforløb for grupper eller individer må gerne være en af dine kompetencer

Vi forventer at du fagligt har

  • en baggrund som socialrådgiver, gerne med en overbygning inden for det juridiske område eller lignende. En baggrund som lærer, gerne med en overbygning inden for eksempelvis didaktik.
  • kompetencer, interesse, viden og/eller erhvervserfaring inden for kriminalitetsforebyggende arbejde
  • erfaring og gode færdigheder inden for kommunikation, implementering og formidling


Vi ønsker to kollegaer som

  • er nysgerrige, inddragende og gerne deler ud af deres viden
  • kan arbejde selvstændigt og samtidig initierer og værdsætter kollegialt samarbejde
  • formår at få øje på selv de små successer
  • har gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt


Vi tilbyder

  • et job med en høj grad af mening og hvor du forventes at have en holdning til hvordan dine opgaver kan løses, så der opnås gode resultater.
  • et tværfagligt stærkt miljø, med engagerede og erfarne kollegaer med kompetencer inden for forskellige kriminalforsorgsfaglige områder.
  • et arbejdsmiljø hvor vi spiller hinanden gode og hvor vi hjælper hinanden.
  • et arbejdsliv, hvor der er god balance imellem arbejdsliv og familieliv
  • et job hvor du skal løse dine opgaver i vekselvirkningen imellem driften og det strategiske, politiske niveau


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingerne er faste fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Du skal deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Områdekontoret i Ringsted, Tinggade 15, Ringsted, men du må påregne at skulle varetage opgaver på områdets institutioner.

Ansøgningsfristen er den 11. januar 2022 kl. 12.00.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i kriminalforsorgen skal du endvidere anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse, som uploades ved ansøgningen.

Samtaler afholdes mandag den 17. januar 2022.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.
kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte områdechef for resocialisering og klientforløb Anne Bergstedt, tlf. 7255 4553.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 7255 4595 (træffes ikke fra den 23. december 2021 til og med den 2. januar 2022).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Serviceafdelingen søger sommerferieafløsere - er det dig, vi søger? Serviceafdelingen på Nykøbing F. Sygehus søger sommerferieafløsere til at varetage serviceopgaver i perioden juni-september..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Vi mener, alle elever har brug for at indgå i et stærkt og forpligtende fællesskab – vil du være med i arbejdet? Skolen på Herredsåsen søger en inklusionsvejleder/AKT/LKT på 30-37 t..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Til vores Kontrolgruppe søger vi en dygtig og erfaren kollega, der vil være med til at forebygge og afdække socialt bedrageri. Om jobbet Dine opgaver vil blandt andet være: Det dagli..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 11
4. juli 2024 10
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 8
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8