[xxxxx] Praktikcenter i Ringsted søger en skolepraktikinstruktører, der brænder for systemudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Ringsted

ZBC Praktikcenter i Ringsted søger en skolepraktikinstruktører, der brænder for systemudvikling


Vil du være med til at sikre, at vores Datateknikerelever inden for programmering får en uddannelse i verdensklasse?

Om jobbet

ZBC Praktikcentret arbejder for, at unge, der ikke har en ordinær læreplads hos en arbejdsgiver, i stedet tilbydes et skoleoplæringsforløb, der er så tæt på et lærepladsforløb hos en arbejdsgiver som muligt.

Vil du være med til at gøre læreforløbet i skolepraktikken så virkelighedsnært som mulig?

Det er vores mål at give de unge en spændende uddannelse med en praktikpladspakke, der indeholder skoleoplæring i kombination med så meget virksomhedsoplæring og virkelighedstro hverdag som muligt.

Hvad kvalificerer dig til stillingen?

Du er uddannet inden for systemudvikling og du har flere års brancheerfaring.

Om du lige har kompetencer indenfor C#, Java, C++ eller andet, er ikke afgørende. Det afgørende er, at du er det faglige fyrtårn som eleverne kan læne sig op ad til at lære og løse forskellige opgaver og projekter inden for systemudvikling.

Du arbejder måske i dag inden for et af områderne backend, frontend eller fullstack, men har brug for at trappe lidt ned, eller måske overvejer du at gå på pension.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med og uddanne fremtidens fagspecialister, og at du har erfaring og kompetencer inden for området du har lyst til at give videre til de næste generationer.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til erhvervsskoler og skoleoplærings arbejdet.

Som instruktør i ZBC Praktikcenter vil du have roller og opgaver som

  • Mester, hvor du skal stå for organiseringen af arbejdet iskoleoplæringen. Dvs. du skal sørge for planlægning i forhold til praktikmålene, virkelighedsnær undervisning og skoleoplæringselevernes faglige udvikling.
  • Mentor, hvor du skal sikre en god dialog og kommunikation med skoleoplæringseleverne. Dette indebærer, at du skal mestre den svære samtale og du skal kunne håndtere og hjælpe skoleoplæringseleverne der, hvor de er.
  • Læremester, hvor du skal være skoleoplæringselevens pædagogiske mentor og vejleder på dannelsesrejsen. Du skal være rollemodel for skoleoplæringseleverne og kunne motivere dem fagligt i deres hverdag i skoleoplæringen.
  • Administrator i forhold til skolen, hvor du har ansvaret for registrering af skoleoplæringselevernes fravær, løn og personaleforhold. Det er også dig, der skal koble den enkelte skoleoplæringselev med praktikmålet, og du skal afholde samtaler med skoleoplæringseleven om hans/hendes faglige niveau.

Vi tilbyder et job med

  • Mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker.
  • Udfordringer og medindflydelse på jobindholdet.
  • Gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen pr. 1. august 2022 eller hurtigst muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst; Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Ansættelsesområdet er ZBC, og primært tjenestested er vores uddannelsessted Ahorn Alle, Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 20. maj 2022. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden, men beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Henrik Deleuran, Uddannelsesleder, på tlf. 22178840 eller [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted

Lignende jobs

  • Køkkenkonsulent - Tvis Køkken Slagelse

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Slagelse. Tvis Køkken i Slagelse styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info
  • Experienced QC Professional

    Are you motivated by taking responsibility, setting direction, and ensuring Quality Control (QC) of high standards on new and existing products? Are you interested in working with chemical analysis..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Associate Process Engineer

    Do you want to be part of one of the biggest greenfield pharmaceutical investment projects in the Nordics and strengthen our position as an innovative and respected life-science pioneer? If you’re .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk Engineer...

    Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk EngineeringBliver du begejstret ved tanken om at være den daglige ansvarlige for administration af arbejdstilladelser? Og trives du med kontinuerligt a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 8
2. oktober 2024 8
1. oktober 2024 8
30. september 2024 8
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 8
26. september 2024 9
25. september 2024 9
24. september 2024 9
23. september 2024 9
22. september 2024 9
21. september 2024 9
20. september 2024 9
19. september 2024 9
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7