Medarbejdere søges til tilsyn/fodlænken i KiF Bornholm, [xxxxx] Hovedstaden – tidsbegrænset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du god til både at arbejde med mennesker og til myndighedsarbejde? Har du lyst til at indgå i et dynamisk, tværfagligt team med fokus på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet? Så søg denne stilling og bliv vores nye kollega.

KiF Bornholm, kriminalforsorgen Hovedstaden søger fodlænkemedarbejdere til to nyoprettede stillinger på 30 timer ugentligt.

Der er tale om midlertidige stillinger frem til udgangen af december 2022, da arbejdsopgaver og arbejdstider endnu ikke er hugget i sten og stillingsindholdet vil kunne udvikles og ændres i takt med, at der identificeres nye behov. Det er forventningen, at der opslås faste stillinger til besættelse efter udløbet af de midlertidige stillinger.

Stilling 1 indeholder fodlænke- og administrative opgaver, mens stilling 2 indeholder fodlænke- og tilsynsopgaver.

Om KiF Bornholm
Der er i alt seks medarbejdere i KiF Bornholm med baggrund som socialrådgivere og administrative medarbejdere.

Kif Bornholm hører under Institution Østsjælland, Bornholm og Færøerne. Institutionen består af fire arrester, 5 KiF-afdelinger, en ungekriminalforsorgsenhed og to udslusningsfængsler. Der er i alt ca. 200 ansatte i institutionen.

KiF Bornholm fører kontrol og tilsyn med dømte, der afsoner med en elektronisk fodlænke i eget hjem. Der er tale om en døgnovervåget afsoning alle årets 365 dage, og som fodlænkemedarbejder skal du arbejde i turnusvagter - primært i forhold til arbejdsopgaver tilknyttet fodlænkeafsoning og i mindre grad tilknyttet generelle administrative arbejdsopgaver.

Derudover fører enheden tilsyn med prøveløsladte, betinget dømte, samfundstjenestedømte og behandlingsdømte. Endvidere udfærdiges personundersøgelser iht. retsplejelovens § 808 og udtalelser til brug for retten.

Dine primære arbejdsopgaver
Fælles for begge stillinger vil være deltagelse i fodlænkearbejdet i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere.

De primære opgaver i fodlænken er:

  • Aflæggelse af hyppige og uanmeldte kontrolbesøg, støttende samtaler med afsonerne samt kontrol via arbejdsgivere og behandlingssteder m.v.
  • Socialfagligt arbejde vedrørende den pågældende under afsoning
  • Klientsagsbehandling før og under afsoningen – herunder behandling af spørgsmål om udgang og løsladelse m.v.
  • Udarbejdelse af egnethedsvurderinger til afsoning i hjemmet på grundlag af en afdækkende samtale med den dømte på kontoret og efterfølgende skriftlig beskrivelse og indstilling til afgørelse
  • Iværksættelse af afsoning ved påsætning af lænke på afsoners bopæl
  • Samarbejde med relevante samarbejdspartnere, bl.a. kommuner, misbrugscentre m.m.

For stilling 1 med almene administrative opgaver skal du supplere den faste administrative medarbejder. Du skal kunne afløse vedkommende og til dagligt bidrage til varetagelse af forskellige arbejdsopgaver inden for områderne personaleadministration, bogholderi, regnskab, telefonbetjening, kontoropgaver og lettere sagsbehandling.

Du kan forvente at have ca. 10 timer fast på kontor fordelt over to hverdage og derudover et par eftermiddagsvagter med kontroller pr. måned, samt vagter en til to weekender om måneden (fredag eftermiddag til mandag morgen), hvor du har rådighedsvagt, dvs. står til rådighed i hjemmet. Derudover vil der forekomme planlagte udekørende kontroller. I perioder uden afsonere fodlænkeadministrative vil de faste timer på kontoret kunne øges.

For stilling 2 med tilsynsopgaver vil dit arbejde ud over fodlænkeopgaver bestå af socialfagligt arbejde på lige fod med afdelingens øvrige socialrådgivere.

De primære arbejdsopgaver i tilsynsarbejdet er:

  • at udarbejde personundersøgelser samt udtalelser til Anklagemyndigheden
  • at udarbejde risiko- og behovsvurderinger samt handleplaner til brug for tilsynet
  • at gennemføre tilsynsforløb med klienter
  • fysisk og telefonisk kontrol af samfundstjeneste, hvor der må påregnes opga­ver uden for normal arbejdstid
  • kontakt til eksterne samarbejdspartnere vedr. iværksættelse og opfølgning på vilkår om samfunds­tjeneste, misbrugsbehandling mv.
  • at samarbejde med psykiatrien om en koordineret indsats for behandlingsdømte
  • at samarbejde med kommunerne om en koordineret indsats for tilsynsklienterne.

Du vil også her forventes at have et par eftermiddagsvagter med kontroller pr. mdr. samt en vagt om måneden (fredag eftermiddag til mandag morgen), hvor du har rådighedsvagt, dvs. står til rådighed i hjemmet. Derudover vil der forekomme planlagte udekørende kontroller.

Forventninger til dig
Du er enten uddannet socialrådgiver eller kontorassistent og er en åben, engageret og serviceminded person med smil på læben, som:

  • har erfaring med og flair for skriftligt sagsarbejde, journalisering, rapportering og dokumentation
  • har erfaring med og kan lide at arbejde med mennesker, og du evner at samarbejde med klienter, kollegaer og ledelse på en professionel og fagligt kompetent måde
  • har overblik og evner at fastholde det i komplekse situationer og er samtidig fleksibel og anerkendende over for andres situation
  • har godt kendskab til og interesse for IT
  • evner at arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • har kørekort og er indstillet på en del kørsel i tjenestebil i arbejdstiden
  • er indstillet på, at dine vagter placeres alle ugens dage og på alle tidspunkter af døgnet.

Vi tilbyder:

  • Gode, dygtige og engagerede kolleger
  • Et interessant og varieret arbejdsområde i vækst
  • Et højt faglig niveau, sparring og vejledning
  • Et arbejde, hvor du kan være med til at præge hverdagen
  • Fokus på trivsel og godt humør på arbejdspladsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker enten efter LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for socialrådgiver i staten, eller efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansættes Organisationer (OAO) – Det Statslige Område, samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, Laboranter og IT-medarbejdere (HK), og principperne om Ny Løn.

Stillingerne er til besættelse snarest muligt, og er midlertidige stillinger frem til udgangen af december 2022.

Arbejdsstedet er KiF Bornholm, Sct. Mortensgade 17, 3700 Rønne.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 30 timer om ugen.

Som civil medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat kursus for civile medarbejdere (ICN).

For socialrådgivere vil du skulle deltage i obligatorisk, certificeret uddannelse i risiko- og behovsvurderingsværktøjet LS/RNR, tilsynsmodellen MOSAIK og uddannelse i Den motiverende samtale.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingerne
Når du søger en af stillingerne, skal du angive hvilken stilling, du søger.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 11. maj 2022.

Ansættelsessamtalerne forventes at foregå i uge 20.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Linette Westergaard Jørgensen på telefon 7255 7664 eller enhedschef Nete Jørgensen på telefon 7255 4174.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 8 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 udslusningsfængsler, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Rønne
  • Onsdag den 11. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Rønne over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. november 2024 3
26. november 2024 3
25. november 2024 2
24. november 2024 2
23. november 2024 2
22. november 2024 2
21. november 2024 1
20. november 2024 1
19. november 2024 1
18. november 2024 2
17. november 2024 2
16. november 2024 2
15. november 2024 2
14. november 2024 2
13. november 2024 2
12. november 2024 2
11. november 2024 2
10. november 2024 2
9. november 2024 2
8. november 2024 2
7. november 2024 4
6. november 2024 4
5. november 2024 4
4. november 2024 4
3. november 2024 4
2. november 2024 4
1. november 2024 4
31. oktober 2024 4
30. oktober 2024 2
29. oktober 2024 2
28. oktober 2024 3