Ledelseskonsulent (barselsvikariat) til Afdeling for Kirurgiske specialer, fødsler og anæstesi, Bornholms Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du god til at tage ansvar og sikre at strategiske og administrative opgaver bliver løst? Vil du trives i en varieret hverdag i et udviklingsorienteret sundhedsvæsen med en mange spændende opgaver? Så er det dig vi mangler som ledelseskonsulent på Afdelingen for Kirurgiske specialer, fødsler og anæstesi.

Du bliver del af et afdelingsledelsesteam som består af en cheflæge, en chefsygeplejerske og en afdelingsledelsessekretær.

Afdelingen for kirurgiske specialer, fødsler og anæstesi er en afdeling der rummer tre store kirurgiske specialer (parenkymkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi og obstetrik) samt anæstesi og intensiv.

Vi har fokus på samarbejde, faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel, så vi kan lykkes med ambitionen om at levere pleje og behandling af højeste kvalitet i tæt samarbejde med vores klinikere både intra-, interhospitalt og tværsektorielt. Vi vægter patientinddragelse og faglig kvalitet meget højt og har et stort fokus på løbende kompetenceudvikling.

Om jobbet
Som ledelseskonsulent vil du få en bred vifte af opgaver i en central rolle. Opgaverne kan være både store, små og indimellem også praktiske. Du refererer til afdelingsledelsen og understøtter den samlede ledergruppe.

Dine primære opgaver vil indbefatte funktioner indenfor:

  • Strategisk udvikling (fx projektlederopgaver indenfor perioperative forløb, planlægning og facilitering af arbejdsgruppemøder og temadage)
  • Kvalitetsarbejde (fx opfølgning på utilsigtede hændelser gennem samarbejdsmøder, opsætning af spørgeskemaundersøgelser (medarbejder, - og patienttilfredshedsundersøgelser), evaluering/opfølgning på indsatsområder
  • Administration (fx oplæg/præsentationer til afdelingsledelsen, sekretariatsbetjening ved forskellige mødefora, udarbejdelse af sagsfremstillinger og notater, redaktøropgaver ift. vejledninger og instrukser)

Mange opgaver skal løses i et bredt samarbejde, enten på egne afdelinger eller på tværs af hospitalet.

Om dig
Som medarbejder er du analytisk, struktureret og initiativrig, og du kan lide at facilitere og drive processer, da en stor del af dit arbejde bliver at omsætte strategi til processer for handling.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en akademisk uddannelse eller lignende kompetencer
  • Har kompetencer i facilitering og projektledelse
  • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til kvalitative og kvantitative metoder
  • Det vil være en fordel med erfaring fra sygehusvæsenet eller tilsvarende offentlig organisation
  • Har organisatorisk forståelse og kan manøvrere i en kompleks politisk styret organisation med mange interesser og perspektiver i spil
  • Er god til at kommunikere og formidle komplekse budskaber på en enkel måde
  • Har stærke relationelle kompetencer og kan samarbejde på tværs og med forskellige faggrupper
  • Trives med at løse en bred vifte af administrative opgaver og sætter en dyd i at arbejde med høj kvalitet og detaljebevidsthed
  • Er omstillingsparat i forhold til planer der kan ændres sig og opgaver der skal løses med kort frist
  • Trives i en flad organisation, hvor vi har travlt, men hjælpes ad og sætter en ære i godt samarbejde på tværs af faggrupper
  • Har stor selvstændighed og evne til at drive opgaver målrettet og effektivt fra begyndelse til afslutning


Vi kan tilbyde:

  • Et job med en central funktion i en dynamisk organisation
  • Mange gode kolleger med mange forskellige faglige baggrunde
  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt
  • En bred kontaktflade til både afdelingsledelsen og afsnitsledelserne og tæt kontakt til administrationen på hospitalet
  • Et arbejdsmiljø, hvor vi arbejder ud fra devisen om frihed under ansvar i et forpligtende fællesskab
  • Gode udviklingsmuligheder og relevant efteruddannelse


Vil du vide mere:

Anja Mitchell, cheflæge, Afdeling for kirurgiske specialer, fødsler og anæstesi, telefon 50919906, mail [email protected]

Lajla Vang, chefsygeplejerske, Afdeling for kirurgiske specialer, fødsler og anæstesi, telefon 38671202 eller 21718715, mail [email protected]

Katharina Recnik, ledelseskonsulent, Afdeling for kirurgiske specialer, fødsler og anæstesi, telefon 38671204, mail [email protected]

Du er også velkommen til at kontakte os for at aftale et uforpligtende besøg, hvor du kan få et indblik i ledelseskonsulentens hverdag og høre mere om hvad vi og livet på Bornholm kan tilbyde dig.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Barselsvikariat på 37 timer pr. uge med ansættelsestidspunkt fra d. 01.05.2024 (eller efter aftale) indtil d. 30.04.2025, med mulighed for forlængelse.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.

Ansøgningsprocedure:

Ansøgningsfrist d. 04.03.24. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 11 eller 12.

Ansøgning og CV sendes online via linket herunder.

Nysgerrig på jobbet og livet på øen
Du kan møde nogle af vores medarbejdere her og læse mere om vores strategi, særkende og livet på øen: https://www.bornholmshospital.dk/job-og-uddannelse/Sider/default.aspx

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info

*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Rønne
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Vi har et ledigt skrivebord - hvem skal bruge det?

    På kontoret i Svaneke står der et skrivebord ledig og vi vil gerne have en ny kollega.Vi søger efter en erfaren dansktalende revisor.Vi ser gerne:du har flair for tal og er god til at f..
    • Øvrige
    • Bornholm
    Få mere info
  • Dygtig driftsassistent til Bornholms Spildevand

    Fri kontakt
    Dygtig driftsassistent til Bornholms Spildevand. Har du lyst til at blive en del af et engageret team, hvor faglighed og samarbejde er i højsædet? Så er du måske vores nye driftsassistent. Vi håber på at finde en ny kollega med teknisk eller miljøfaglig baggrund, som måske endda har erfaring fra arbejde med procesanlæg.
    • Øvrige
    • Bornholm
    Få mere info
  • Driftsassistent til Bornholms Vand

    Fri kontakt
    Har du lyst til at blive en del af et engageret team, hvor faglighed og samarbejde er i højsædet? Så er du måske vores nye driftsassistent. Vi håber på at finde en ny kollega med håndværkerfaglig baggrund, som måske endda har erfaring fra arbejde med vandforsyningsanlæg.
    • Øvrige
    • Bornholm
    Få mere info
  • Bliv Tarmrenserlærling hos DAT-Schaub i Rønne

    24/09/2024DAT-SchaubDNK-RønneBliv Tarmrenserlærling hos DAT-Schaub i Rønne Vil du gerne lære et nyt håndværk og få en uddannelse i en international virksomhed med s..
    • Øvrige
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Rønne over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 7
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 6
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 4