Konsulent til arbejdet med brugerinddragelse, afstigmatisering og recovery

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

PsykInfo søger konsulent til arbejdet med brugerinddragelse, afstigmatisering og recovery

Hvis engagement, faglige diskussioner og meningsfulde forandringer i Psykiatrien ringer en klokke hos dig, er det dig, vi mangler i PsykInfo.

PsykInfo er en rådgivnings- og udviklingsenhed i Psykiatrien. Vi arbejder med interne og tværsektorielle projekter inden for brugerinddragelse, afstigmatisering og recovery. Til at styrke det arbejde har vi brug for en ny kollega, der holder lige så meget af at samarbejde om at udvikle Psykiatrien, som vi gør – og det er meget.

Brugerinddragelse, afstigmatisering og recovery er emner, der skal ligge dig på sinde, og det skal vække gejst i dig at arbejde med dem – det gør det hos os, dine kommende kollegaer. Vi følger mange veje i arbejdet, hvor vi arbejder struktureret, metodefunderet, eksplorativt og kreativt. Med andre ord er vi til tegninger såvel som Excel-ark, de vilde idéer, og dem der hviler på viden og grundige analyser.

De ’veje’ skal du også kunne lide at følge – men må selvfølgelig også gerne have inspirerende erfaring med andre ’veje’.

Du bliver del af en konsulentgruppe, som arbejder med

  • Nytænkning og udvikling af praksis med særlig fokus på brugerinddragelse. Det handler bl.a. om at styrke brugerens stemme i individuelle behandlingsforløb og inddrage erfaringer fra brugere i det organisatoriske arbejde
  • At facilitere og udvikle en recovery-understøttende praksis i behandlingspsykiatrien. Det handler bl.a. om at føde viden ind i praksisfællesskaber, hjælpe med at oversætte viden til konkret praksis og skabe kulturelle forandringer, der styrker det daglige arbejde
  • At drive og udvikle interne og tværsektorielle projekter med fokus på afstigmatisering. Det handler bl.a. om at sætte fokus på sprogbrug og diskrimination, hvor vi f.eks. udvikler podcasts, brugerfilm og filmfestival
  • At drive og videreudvikle arbejdet med peerstøtte som et fast, recovery-understøttende tiltag
  • At understøtte kvalitetsarbejde, evaluering og dokumentation, så udviklingen baserer sig på viden

Ovenstående gør vi f.eks. når vi faciliterer arbejdet med Bruger- og Pårørende panelet, driver Recovery Højskolen og understøtter nye måder at organisere arbejdet i Psykiatriens enheder, så praksis bliver mere recovery-understøttende. Vi gør det altid gennem sparring og dialog med de mennesker det handler om – brugere, medarbejdere, ledere og det omkringliggende samfund.

Vi leder efter en kollega, der kan ’svare ja’ til de fleste af følgende punkter:

  • Erfaring med projektledelse, kulturudviklingsprojekter, forandringer i faglige fællesskaber el.lign
  • Viden om og erfaring med at facilitere workshops og møder, så deltagerne får mere gejst og ser flere handlemuligheder
  • Erfaring med at være konstruktiv kaospilot, dvs. have tålmodighed, situationsfornemmelse og forståelse for mange forskellige interessenters perspektiv
  • Evnen til at arbejde struktureret og målrettet samt omsætte gode idéer til nye projekter
  • Interesse for andres faglige perspektiver og ser faglige debatter og erfaringsudveksling som givende i det daglige arbejde
  • Relevant videregående uddannelse f.eks. indenfor humaniora, sundhedsvidenskab eller samfundsvidenskab

Det vil også være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med peerstøtte og viden om recovery.

  • Egne bearbejdede erfaringer med at komme sig fra psykisk sygdom, som du kan sætte i spil til gavn for arbejdsopgaverne

  • Erfaring med at arbejde i en region eller kommune.

  • Kørekort, da PsykInfo dækker hele Psykiatrien Region Sjælland

Om PsykInfo

PsykInfo er Psykiatrisk Enhed for Information, Brugerstyring og Recovery i Region Sjælland, der som rådgivnings- og udviklingsenhed skal styrke arbejdet med brugerinddragelse, afstigmatisering og recovery indenfor og udenfor Psykiatrien. PsykInfo står for at drive udviklingsprojekter som recoverystrategi, organisatorisk brugerinddragelse, patient- og pårørendedeltagelse og er medspiller på indsatser som ulighed i sundhed. Derudover tilbyder PsykInfo, arrangementer, rådgivning og undervisning. PsykInfo er desuden regionens videnscenter for peerstøtte.

Du får primær arbejdsplads i Roskilde, men da PsykInfo har hele Psykiatrien Region Sjælland som arbejdsområde og også har lokaler i Næstved, forventes du at bevæge sig en del rundt i regionen.

PsykInfo er en arbejdsplads, hvor aktivitetsniveauet er højt og de faglige opgaver mangeartede. Du får engagerede og dygtige kollegaer med forskellige kompetencer og plads til udvikling og initiativ. Humor, en uformel omgangstone, at glædes over hinandens styrker og hjælpsomhed er en naturlig del af vores hverdag.

Stillingen som konsulent er på 37 timer. Ansøgningsfrist er 30. august. Der er 1. samtaler torsdag 9. september og fredag 10. september og 2. samtaler fredag 17. september. Yderligere information fås i juli hos konsulent Karina Stjernegaard og i august hos specialkonsulent Anne Petersen på 70 25 02 60. Stillingen besættes hurtigst muligt, senest 1. november 2021.

Du kan læse mere om PsykInfo på www.regionsjaelland.dk/psykinfo



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Roskilde
  • Mandag den 30. august 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Børn og ungeafdelingen søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. september 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Børn og ungeafdelingen er..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Holbæk Sygehus - Klinisk Biokemisk afdeling Bioanalytiker eller medarbejder med anden sundhedsfaglig uddannelse søges pr. den 1. september 2024. Vi søger en bioanalytiker eller medarbejder me..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Ringsted

    Er du en strategisk tænker med evnen til at jonglere med opgaver og ressourcer? Drømmer du om at være hjernen bag effektiviteten og smidigheden i en dynamisk Digitaliseringsenhed, der servicerer re..
    • Øvrige
    • Ringsted
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    [xxxxx] is currently expanding its existing manufacturing facilities in Kalundborg, Denmark, with investments for more than DKK42 billion to support the current and future company portfolio .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 48
1. juli 2024 49
30. juni 2024 50
29. juni 2024 51
28. juni 2024 51
27. juni 2024 54
26. juni 2024 51
25. juni 2024 50
24. juni 2024 49
23. juni 2024 51
22. juni 2024 50
21. juni 2024 48
20. juni 2024 48
19. juni 2024 46
18. juni 2024 48
17. juni 2024 46
16. juni 2024 45
15. juni 2024 46
14. juni 2024 48
13. juni 2024 50
12. juni 2024 52
11. juni 2024 51
10. juni 2024 53
9. juni 2024 53
8. juni 2024 50
7. juni 2024 51
6. juni 2024 47
5. juni 2024 50
4. juni 2024 51
3. juni 2024 47
2. juni 2024 48