Sæt ny retning på din fremtid: Bliv trainee hos BDO Offentlig sektor i Roskilde - 1. september 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Roskilde

Du sidder derhjemme og kigger diverse revisionshuse igennem efter en traineeplads. Du tænker over, at du gerne vil finde et sted med et ungt miljø, hvor der både er plads til store ambitioner, fokus på høj arbejdsglæde og -tilfredshed, og plads til at have et liv ved siden af arbejdet.
Den kombination virker svær at finde, lige indtil du støder på stillingsopslaget fra BDO…

Hvad kan du forvente?
Du bliver en del af vores kontor i Roskilde, som ligger i den spændende bydel Musicon, overfor Rockmuseet Ragnarock, og med udsigt fra tagterrassen til de to tårne på domkirken og til festivalpladsen for Roskilde Festival.
Du vil få 30 kolleger, der alle er kvalitetsbevidste og gør deres ypperste for at gøre BDO til den bedst mulige arbejdsplads. Du kan forvente en kunde- og opgaveorienteret afdeling, en flad struktur og en uformel omgangstone. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer. Det være sig både til diverse fælles arrangementer og til en fredags øl/sodavand.

Jobbet:
Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Din dagligdag kommer til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i nogle af de største offentlige organisationer i Danmark. Det gælder alt fra stat/styrelser, kommuner, regioner og til museer, fonde, foreninger, uddannelsesinstitutioner og rigtig meget andet.
Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden. Mangler du erfaring, tænker du måske? Vær ikke urolig. Vi har mange erfarne ledende medarbejdere, som kun venter på at sætte dig i gang, instruere dig og sikre, at du kommer godt på vej med de næste skridt i din faglige og personlige udvikling.
Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne traineeuddannelse. Fra begyndelsen af dit traineeforløb bliver du tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige. Du vil fra første dag blive betragtet som ægte BDO’er.

Om dig:
Du har afsluttet din uddannelse på én af erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet eller forventer at afslutte i 2022. Du kan lide at arbejde med tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du er god til at formulere dig, skriftligt og mundtligt. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt og din interesse for at yde rådgivning og hjælpe andre er stor.

… Du har nu læst stillingsopslaget, og du er ikke i tvivl! Du skal være BDO’er!
Du skynder dig at sende en ansøgning og vedhæfter et billede af dig selv, og det viser sig at være den bedste beslutning, du længe har taget. Du træder ind over dørtærsklen i september, og herfra er det starten på din fremtid med gode kollegaer, høj faglighed og et stort smil.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen?
Gå ind på bdo.dk/trainee og læs mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected].

Det med småt:
Ansættelsesstart er den 1. september 2022.
Hvis du ønsker at komme i betragtning til traineestillingen, beder vi dig sende os din ansøgning online hurtigst muligt.
Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kolleger.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

PS!
Vi ansætter også studentermedhjælpere. Så har du inden september 2022 lyst til at være hos os og få noget erfaring med relevans for dit videre forløb, så kontakt os gerne!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Roskilde

Lignende jobs

  • Køkkenkonsulent - Tvis Køkken Slagelse

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Slagelse. Tvis Køkken i Slagelse styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info
  • Experienced QC Professional

    Are you motivated by taking responsibility, setting direction, and ensuring Quality Control (QC) of high standards on new and existing products? Are you interested in working with chemical analysis..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Spændende og vellønnet job hos virksomhed i Køge

    Jobbet JobbetVores kunde er en virksomhed i Køge, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk Engineer...

    Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk EngineeringBliver du begejstret ved tanken om at være den daglige ansvarlige for administration af arbejdstilladelser? Og trives du med kontinuerligt a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 33
3. oktober 2024 33
2. oktober 2024 34
1. oktober 2024 33
30. september 2024 31
29. september 2024 28
28. september 2024 30
27. september 2024 30
26. september 2024 32
25. september 2024 35
24. september 2024 33
23. september 2024 34
22. september 2024 38
21. september 2024 38
20. september 2024 38
19. september 2024 42
18. september 2024 40
17. september 2024 42
16. september 2024 41
15. september 2024 44
14. september 2024 47
13. september 2024 47
12. september 2024 46
11. september 2024 42
10. september 2024 46
9. september 2024 45
8. september 2024 40
7. september 2024 42
6. september 2024 39
5. september 2024 39
4. september 2024 38