Erhvervsfundraiser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Julemærkefonden er en af de større velgørende børneorganisationer i Danmark, og vi står midt i en spændende udvikling, hvor vi skal sikre fortsat vækst for at kunne imødekomme det fortsat stigende behov for vores hjælpearbejde rettet mod børn i mistrivsel i Danmark. Vi har høje ambitioner, og med din indsats skal du hjælpe os med at nå vores forretningsmæssige mål.

Om jobbet
Som led i vores strategi vil sætte yderligere fokus på donationer fra små- og mellemstore virksomheder. Og dét søger vi hjælp til. Vi leder derfor efter en ny kollega, der kan tænke nye tanker, omsætte dem til virkelighed og sikre loyale donorer. Vi tilbyder en plads i et velfungerende fundraisingteam, hvor der er højt til loftet og som har meget ansvar. Du skal derfor både fungere godt i samarbejde med andre og kunne tage et stort ansvar selv.
Det er vigtigt, at du synes, det er interessant at følge med i, hvad der rør sig på indsamlingsområdet, har kendskab til og erfaring med B2B salg og markedsføring.

Dine opgaver og ansvarsområder
Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores anden erhvervsfundraiser, men stillingen er nyoprettet, så du har også mulighed for at sætte dit eget præg på området. Nedenstående er nogle af de opgaver, du skal i gang med hurtigst muligt efter du starter:
  • Du skal identificere og skabe kontakt til nye potentielle erhvervsdonorer
  • Du skal kvalificere donorrejsen for denne gruppe
  • Du skal sikre donationer.

Din profil
Det er helt afgørende, at du er kommercielt funderet og tænkende. Du skal drives af at nå resultater og have en masse gå-på-mod. Du er typen, der ser muligheder frem for begrænsninger, du har et godt overblik og evner at facilitere og lande flere opgaver samtidigt.

Vi forventer herudover, at du har erfaring med:
  • din faglige værktøjskasse i orden, og at du kan dokumentere dine succes’er
  • erfaring med B2B salg (forstå dynamikkerne, kunne udvikle koncepter og produkter, og skabe kontakt & resultater).
  • gode præsentationsevner både mundtligt og skriftligt.
  • erfaring med strategisk salg, herunder brug af digitale kanaler, SoMe, branding mv.
  • marketing (skal kunne forfatte kortere tekster målrettet målgruppen, blandt andet til annoncer og email-markedsføring).
  • Skal have arbejdet med kundedatabaser, og have arbejdet databaseret

Det er en fordel, men ikke et krav at du
  • Har kendskab og erfaring med fundraising
  • Har erfaring fra NGO-branchen

Hvilken specifik uddannelse du har, er vi ikke så optagede af, bare den er relevant og du har dokumenteret erfaring indenfor området.

Forventninger til dig i Julemærkefonden
Du arbejder ansvarsfuldt og professionelt, og det falder dig naturligt at tage et selvstændigt og proaktivt ansvar for udviklingen af dine opgaver. Du er en holdspiller og samarbejder om det fælles mål. I Julemærkefonden arbejder vi med følgende værdier: Fællesskab, Troværdighed, Udvikling og Engagement. Disse værdier forventer vi afspejles i din tilgang til arbejdsopgaver og samarbejde i afdelingen og på tværs af hele Julemærkefonden.

Vi tilbyder
Vi tilbyderer spændende, udfordrende og meningsfyldt arbejde. Vi er en organisation, som vægter samarbejde højt, og hvor vi respekterer hinandens forskelligheder. Du får en 37 timers arbejdsuge, betalt frokostpause samt pension. Lønnen aftales individuelt efter kvalifikationer. Du refererer til chefen for fundraising.

Mere information og ansøgningsfrist
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for fundraising, Anne Storgaard Frederiksen på mobil: 29 42 80 93. Ansøgningsfristen er søndag d. 22. januar 2023. Der vil blive afholdt første samtale d. 25. og 26. januar og anden samtale d. 30. januar. Vi forventer at lukke kontrakten med udgangen af januar, således, at vores nye erhvervsfundraiser kan starte d. 1. marts 2023.

Om Julemærkehjemmene
Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte, de bliver mobbet, og fællesskaber er noget, de betragter udefra. Det må vi aldrig acceptere. Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Julemærkehjemmene giver børn og deres familier muligheden for at starte forfra. Helt konkret bor børnene på Julemærkehjem i en periode sammen med andre børn, som også arbejder med deres udfordringer. Tydelige rammer, nye fællesskaber og den rigtige blanding af sund mad og motion, hjælper børnene til at finde deres styrker. De opbygger selvværd ved at lære nye måder at se på sig selv og verden. Opholdet slutter, men udviklingen fortsætter. De nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem. Det giver et vigtigt afsæt for hele familien fremover. Og selvom vi hedder Julemærkehjemmene, så hjælper vi faktisk børn hele året. Derfor har vi også brug for støtte og donationer hele året. Julemærkehjemmene – Giver børn en ny start.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Roskilde
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Køkkenkonsulent - Tvis Køkken Slagelse

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Slagelse. Tvis Køkken i Slagelse styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info
  • Experienced QC Professional

    Are you motivated by taking responsibility, setting direction, and ensuring Quality Control (QC) of high standards on new and existing products? Are you interested in working with chemical analysis..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Associate Process Engineer

    Do you want to be part of one of the biggest greenfield pharmaceutical investment projects in the Nordics and strengthen our position as an innovative and respected life-science pioneer? If you’re .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk Engineer...

    Site Work Permit Officer hos Novo Nordisk EngineeringBliver du begejstret ved tanken om at være den daglige ansvarlige for administration af arbejdstilladelser? Og trives du med kontinuerligt a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 33
3. oktober 2024 33
2. oktober 2024 34
1. oktober 2024 33
30. september 2024 31
29. september 2024 28
28. september 2024 30
27. september 2024 30
26. september 2024 32
25. september 2024 35
24. september 2024 33
23. september 2024 34
22. september 2024 38
21. september 2024 38
20. september 2024 38
19. september 2024 42
18. september 2024 40
17. september 2024 42
16. september 2024 41
15. september 2024 44
14. september 2024 47
13. september 2024 47
12. september 2024 46
11. september 2024 42
10. september 2024 46
9. september 2024 45
8. september 2024 40
7. september 2024 42
6. september 2024 39
5. september 2024 39
4. september 2024 38