Rekrutteringsfirma

Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner søges til Constructa i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du have mulighed for at bringe din viden inden for konstruktioner i spil i en sund virksomhed, hvor der er gode udviklingsmuligheder og et tværfagligt samarbejde mellem ingeniører, konstruktører og arkitekter? Og sætter du desuden pris på et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er det måske dig, vi leder efter!

betterpeople søger på vegne af Constructa en konstruktionsingeniør til Silkeborg-teamet.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg.

Ansvarlig for alsidige projekter
Som konstruktionsingeniør hos Constructa kommer du til at rådgive de tilknyttede bygherrer og gennem dit arbejde med projektering og tilsyn sikre kvaliteten i gennemførelsen af kundernes byggerier. Med dine gennemarbejdede og dokumenterede beregninger sørger du for, at det er de bedste løsninger, bygherrerne bliver præsenteret for, og du kan stå inde for, at byggerierne lever op til den ønskede kvalitet.

Du får ansvar for en bred vifte af projekter, hvilket omfatter alt fra renovering og ombygning til tilbygning og nybyg af både større samt mindre byggerier. Der er derved tale om alt fra enkelte opgaver til længerevarende, komplicerede projekter. Udover at blive en del af et stærkt og kompetent team hos Constructa i Silkeborg kommer du til at arbejde tæt på ledelsen samt indgå i et tværfagligt team, der samarbejder på tværs af Constructas afdelinger, som beskæftiger både konstruktører, arkitekter og ingeniører. I denne rolle er der mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt og arbejde med projekt- og projekteringsledelse, IKT-koordinering og -ledelse og bygherrerådgivning. Der er desuden mulighed for at blive certificeret i KK2 eller derover.

Ingeniør med faglig bredde og potentiale for faglig udvikling
Gennem din praktiske erfaring og uddannelse har du tilegnet dig en grundlæggende viden om byggeri, som du kan bringe i spil i dialogen med kunder og kollegaer. Du er uddannet ingeniør og har formentlig tidligere befundet dig i rådgiverbranchen i den projekterende rolle og arbejdet med både mindre og mellemstore opgaver med fokus på både nybyg og renovering. Alt dette har givet dig bred erfaring med konstruktion, analyse, beregning og dimensionering i arbejdet med beton, stål, træ og murværk.

Du er vant til at føre tilsyn med dine igangværende byggerier og sikre, at projekterne følger tidsplanerne. Du evner og trives med at fordybe dig i det selvstændige arbejde, men har samtidig fokus på det gode samspil med både kolleger og kunder. Du har både skriftligt og mundtligt gode, kommunikative evner og formår at kommunikere tydeligt med forskellige persontyper.

Ambitiøs og struktureret person med et positivt sind
Handlekraftig, grundig og tillidsvækkende er ord, der beskriver dig godt som person. Du går proaktivt og ambitiøst til dine projekter og sørger for, at der er fremdrift, og at projekterne når i mål, som aftalt. Du har sans for detaljen og går struktureret til værks, samtidig med at du har øje for projektets helhed. Dine kolleger og kunder har tillid til dig og din opgavehåndtering, og ordentlighed er kendetegnende for dig. Du lytter aktivt og sætter dig på bedste vis ind i dine kunder og kollegers behov og rådgiver og handler derefter. Dit positive sind bevirker, at du trives godt i Constructas åbne og løsningsorienterede kultur.

Tværfaglighed og tæt samarbejde
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail [email protected] eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Friske medarbejdere til lager i Viborg

    JobbetVi søger friske lagermedarbejdere til vores kunde i Viborg. Du kommer til at være en del af virksomhedens lager, hvor du kommer til at beskæftige dig med forskellige arbejdsopgaver såsom pl..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Montører til installation af fiber i Holstebro

    For en af vores kunder søges montører til installation af fiber og bokse.Arbejdet vil foregå i Holstebro området.Fiber installation hos private kunder, splidsning, opsætning af bokse, træk af fib..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Viborg

    Træd ind i en hverdag, hvor dine evner og din indsats gør en markant forskel. Som PA vil du binde trådene sammen og skabe harmoni for Bühlers Sitemanager. Din indsats vil være afgørende for virksom..
    • Øvrige
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 17
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 19
12. september 2024 20
11. september 2024 20
10. september 2024 17
9. september 2024 18
8. september 2024 18
7. september 2024 18
6. september 2024 19
5. september 2024 18
4. september 2024 20
3. september 2024 20
2. september 2024 25
1. september 2024 24
31. august 2024 24
30. august 2024 26
29. august 2024 26
28. august 2024 28
27. august 2024 28
26. august 2024 28
25. august 2024 28
24. august 2024 29
23. august 2024 32
22. august 2024 31
21. august 2024 30
20. august 2024 30
19. august 2024 27