Rekrutteringsfirma

Fagansvarlig teamleder søges til installationsteamet hos Constructa i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du klar til at tage det næste skridt ind i en central rolle? Og har du erfaring med energirådgivning og projektering af VVS og ventilation? Så får du her muligheden for at blive teamleder for Constructas installationsteam - et miljø med tværfagligt samarbejde og en nærværende ledelse.

betterpeople søger på vegne af Constructa i Silkeborg en teamleder til installationsteamet.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg. Hos Constructa træder du ind i en varieret hverdag, som du selv kan være med til at præge med en omgangsform, hvor der altid er plads til et godt grin.

Central rolle i installationsteamet med indflydelse og ansvar
Constructas installationsteam består af fire dygtige fuldtidsmedarbejdere inden for VVS-, ventilations-, el- og energirådgivning. I samarbejde med teamet får du det samlede fagansvar for installationsområdet. Du vil blive ansvarlig for at udvikle VVS, ventilation og EL i Constructa, understøtte udviklingen af nye fagområder, afholde fagmøder og koordinere ressourcer. Teamet varetager installationsprojektering og -rådgivning på egne og andres projekter. Derudover vil dine opgaver bestå af projektering og rådgivning inden for VVS og installationer i forbindelse med renoveringsopgaver såvel som ny- og ombyg, tilsynsopgaver og kvalitetssikring af projekter. Der er tale om en alsidig rolle, som du selv har indflydelse på at udvikle. Gennem faglig sparring og videndeling sikrer dig og dine kollegaer i teamet, at kunderne får kompetente løsninger præget af kvalitet og kontinuitet.

Solid erfaring med projektering og rådgivning
Du har tilegnet dig dine kompetencer gennem flere år i rollen som rådgiver. I rollen har du opnået solid erfaring med projektering og rådgivning inden for installationer og energi. Måske har du en praktisk baggrund inden for VVS-faget og/eller en videreuddannelse til VVS-ingeniør. Det vigtigste er, at du med din viden og erfaring kan skabe værdi for kunder og kollegaer. For at blive en succes i Constructas arbejdsfællesskab besidder du dygtighed, eftertanke og ordentlighed i både omgangsform, viden og indsats. Din tilgang til arbejdet er struktureret, og du foretrækker at være på forkant via positiv kommunikation og forventningsafstemning.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail [email protected] eller på mobil 26851760. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Elektriker/ Tavle Montør søges til 7800 SkivePå vegne af kunde, søger vi en dygtig installatør/ Tavle montør til at opbygge og montere el tavler og derefter kører ud og montere dem ved industrivirk..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Midtjylland

    Job Overview:Job Overview:Our client in Horsens is in need of part-time employees to assist with hand-sorting packages. Your duties will involve sorting packages by area codes or order numbers and .
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Brænder du for ledelsesdisciplinen og kunne du tænke dig en rolle, hvor dit primære ansvarsområde er ledelse, herunder distanceledelse? Har du tilstrækkeligt med ledelseserfaring til at kunne påtag..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juli 2024 23
24. juli 2024 22
23. juli 2024 22
22. juli 2024 21
21. juli 2024 22
20. juli 2024 22
19. juli 2024 22
18. juli 2024 22
17. juli 2024 23
16. juli 2024 24
15. juli 2024 23
14. juli 2024 24
13. juli 2024 24
12. juli 2024 23
11. juli 2024 24
10. juli 2024 22
9. juli 2024 21
8. juli 2024 21
7. juli 2024 21
6. juli 2024 21
5. juli 2024 21
4. juli 2024 19
3. juli 2024 20
2. juli 2024 20
1. juli 2024 18
30. juni 2024 18
29. juni 2024 18
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 20