Enhedschef til Institution Sydvestjylland, Renbæk Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skærbæk

Institution Sydvestjylland i Kriminalforsorgen Syddanmark søger snarest muligt en enhedschef.


Vil du være med i et ambitiøst, stærkt og effektivt ledelsesteam i Institution Sydvestjylland? Så er muligheden her nu.

Vi ønsker et ledelsesteam, hvor vi er både ambitiøse og resultatorienterede, dygtige til at give medarbejderne ansvar og mulighed for udvikling, giver kontinuerlig feedback til medarbejderne og hinanden, giver faglig sparring til medarbejdere og enhedsledere, og har stort fokus på institutionens arbejdsmiljø.

Om stillingen
Din primære opgave er at sikre driften af de enheder, du er chef for og være en solid ledelseskraft i institutionen og i institutionsledelsen.

Du skal være ambitiøs, resultatorienteret, dygtig til at uddelegere og give dine medarbejdere ansvar.

Du skal sikre, at dine enheder lever op til måltal og samtidig deltage i de tværgående drøftelser af institutionens drift og udvikling i samspil med institutionens andre enheder.

Det er vigtigt, at du sørger for at skabe tværgående sammenhæng mellem enhedens forskellige fagligheder og differentierede arbejdsopgaver, hvor dit særlige fokus skal være på institutionens klientsagsbehandling.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

  • Sikre effektive processer og fælles standarder, der skaber resultater med rette kvalitet og med opgaven i centrum og med særligt fokus på klientsagsbehandling
  • Anerkende positiv adfærd og følge op på adfærd, der er uhensigtsmæssig
  • Være garant for de rette værdier og et godt arbejdsmiljø i din enhed og institutionen som helhed
  • Sikre og optimere driften i egne enheder gennem planlægning, målsætning, ressourcestyring, prioritering og opfølgning
  • Skabe rammer for trivsel og selvledelse og arbejde aktivt med at skabe motiverede medarbejdere
  • Afholde MUS samtaler
  • Afholde omsorgs- og sygefraværssamtaler
  • Håndtere vold/trusler samt sikre opfølgning på voldsomme hændelser og være institutionens gennemgåede person i håndtering og udvikling af dette område
  • Sikre optimal ressourceanvendelse

Som enhedschef deltager du på lige fod med de andre enhedschefer i institutionsledelsen.

Derudover skal du indgå i et tæt samarbejde med institutionens enhedsledere for derigennem at sikre institutionens og medarbejdernes kontinuerlige faglige udvikling. Du indgår på lige fod med de øvrige enhedschefer i institutionens bagvagtordning.

Du vil få ansvaret for Institution Sydvestjyllands enhed, Renbæk Fængsel, åbne fængselsafdelinger. Du vil være personaleansvarlig for 1 enhedsleder, ca. 50 uniformerede og civile medarbejdere, der er tilknyttet enhederne.

Om dig
Du har solid ledelseserfaring. Du forstår at omsætte strategiske opgaver til et operationelt niveau. Du formår på én gang sikkert at styre driften samtidig med at der kontinuerligt bliver taget hånd om udviklingsopgaverne.

Kendskab til Kriminalforsorgen er en fordel.

Det er vigtigt, at du formår at opbygge relationer på tværs i Kriminalforsorgen. Du skal se vigtigheden af at samarbejde om ressourcer og kompetenceudvikling dels i eget område dels på tværs af hele Kriminalforsorgen.

Vi forventer, at du har en relevant ledererfaring, og at du fortsat ønsker at udvikle og dygtiggøre dig som leder.

Vi forventer yderligere, at du:

  • Kan sætte tydelige mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde og det gode arbejdsmiljø
  • Kan lede gennem andre med engagement og tillid samtidig med, at du bevarer overblikket
  • Evner at arbejde i et omskifteligt miljø og formår at signalere ro og overskud til hele personalegruppen

Om Institution Sydvestjylland
Institution Sydvestjylland består af enhederne Renbæk Fængsel med både åbne – og lukkede fængselsafsnit, Esbjerg Arrest og KiF Esbjerg. I alt er der ca. 600 indsatte / klienter tilknyttet institutionen, der varetages af ca. 150 medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til tjenestemandsloven for allerede uniformerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen. Alternativt efter relevant gældende overenskomst eller individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet.

Aflønning sker efter principperne i Ny Løn. Hvis du i forvejen er uniformeret tjenestemand, sker ansættelsen som tjenestemand i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplaceringen sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 7, hvor der er tilknyttet et funktionstillæg for deltagelse i rådighedsordning.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid.

Du ansættes i Kriminalforsorgen, Institution Sydvestjylland, som består af Renbæk Fængsel, Renbækvej 12, 6780 Skærbæk, Esbjerg Arrest, Jyllandsgade 101, 6700 Esbjerg, og KiF Esbjerg, Skolegade 31, 6700 Esbjerg. Dit primære arbejdssted vil være Renbæk Fængsel.

Ansættelsesområdet for tjenestemænd er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. For overenskomstansatte/individuelt ansatte er ansættelsesområdet Kriminalforsorgen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Det er ligeledes en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for sikkerhedsgodkendelse er typisk 6 - 10 uger.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, skal du senest den 25. november 2021 tillige have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte institutionschef Anne Therkelsen på telefon 7240 3001.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skærbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skærbæk
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Vil du være en del af [xxxxx]s udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skærbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skærbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Skærbæk over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1