Assistant Site Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skovlunde

Har du teknisk indsigt og kan yde vores kunder intelligent service er her en unik mulighed for at være med fra starten når Caverion fremadrettet skal varetage vedligeholdelsen af vores nye kundes nybygning på Nordhavn i København.

Caverion, Managed Services er markedsledende i Danmark inden for OPP/OPS og Performance kontrakter. Hos vores nye kunde bliver du sammen med den ansvarlige Site Manager vores kundes go-to-person. Vi driver en OPP/OPS performancekontrakt, der indeholder alle tekniske fag, soft FM, grønne områder, rengøring og tværfaglige projekter.

Din hverdag med daglig service, drift og tilsyn
Du bliver en del af et stærkt hold af fagligt kompetente Site Managers, maskinmestre og teknikere, som er lokaliseret rundt i Danmark. Du vil få base hos vores kunde i København og i perioder vil der være opgaver på andre bygninger som du også skal servicere sammen med dine kollegaer. Du vil få en tæt dialog med kundens ejendomsansvarlige, samt få en bred berøringsflade ind i vores egen organisation. Det bliver din opgave at være med til at sikre, at bygningen altid fremstår funktionsdygtig og præsentabel.

Du vil få mange varierende og udfordrende opgaver – herunder kan nævnes:

  • Udførelse af daglig service samt vedligeholdelsesopgaver
  • Udførelse af service på bygningernes tekniske installationer samt mindre reparationer i samarbejde med Caverions øvrige teknikere
  • Teamarbejde med KPI’er og dataopsamling
  • Gennemførelse af projekter og energioptimeringer
  • Tilsyn og drift af tekniske anlæg
  • Overvågning samt rapportering af ejendommenes drift
  • Økonomisk ansvar for dine aktiviteter
  • Koordinering af samarbejde med Caverions underleverandører

Din profil og kompetencer
Da bygningernes drift kræver en solid teknisk indsigt, er det nødvendigt, at du kommer med en baggrund som maskinmester, el-installatør eller har anden relevant erfaring fra lignende job. Det er også en stor fordel, at du har kendskab til bygningsdrift. Da alle vores opgaver dokumenteres, vil du få en hverdag der veksler mellem praktiske og administrative opgaver. Du skal kunne trives i en dynamisk hverdag hvor ikke to dage er ens og dagen ikke altid forløber efter planen.

Som person er du entreprenant og evner at se muligheder i hverdagen, ligesom du har en serviceminded approach til vores kunde og fremstår professionel og kvalitetsbevidst. Det er vigtigt, at du evner selvstændigt at strukturere din arbejdsdag og trives i en hverdag, hvor du skal holde styr på både økonomi og kontrakter, men samtidigt kan styre driften og de tekniske opgaver.

For at komme i betragtning til jobbet er det et krav, at du kan fremvise en anmærkningsfri straffeattest. Ydermere skal du kunne tale og skrive dansk, da kommunikation, fx e-mails og rapportering, både til kunden og internt, foregår på dansk.

Om Managed Services i Caverion
I Caverion Managed Services løser vi alle typer af opgaver inden for det tekniske serviceområde. Vi har en fast portefølje af servicekunder, hvor vi både servicerer kundernes nybyggede bygninger, som du kommer til her, men også eksisterende bygninger, som vores store OPP/OPS-aftaler. Vi har en åben og uformel tone, og vi tror på, at et godt grin gør arbejdsdagen sjovere for os alle.

Hvad tilbyder vi dig?
Hos Caverion får du en attraktiv stilling, hvor du, udover de kompetencer du kommer med, får mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt inden for flere tekniske områder. Vi er en virksomhed med fart på, og med stor variation i hverdagens opgaver. Vi tilbyder dig mange gode udfordringer både fagligt og personligt samt de nødvendige kurser og efteruddannelser. Der hører en firmabil på gule plader til stillingen, og desuden indgår du i vores gode forsikrings – og pensionsordninger ligesom du får glæde af diverse personalegoder.

#LI-AU1



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skovlunde
  • Fredag den 23. april 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Skovlunde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 11
10. september 2024 12
9. september 2024 12
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 11
4. september 2024 11
3. september 2024 12
2. september 2024 12
1. september 2024 11
31. august 2024 11
30. august 2024 12
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 12
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 11
23. august 2024 10
22. august 2024 10
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 8