Klinisk Vejleder med lyst til refleksion og udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

I afsnit for Ældresygdomme 2, Slagelse Sygehus brænder vi for den gode sygepleje, og vi vil gerne lære vores studerende, hvilket fantastisk fag vi arbejder i. Vi har derfor brug for dig, til at skabe fokus på udvikling, undervisning og ikke mindst sygepleje. Vi lægger vægt på stor faglighed og er stolte af den betydning god sygepleje har for vores patienter under indlæggelse.

Vi mangler lige nu en sygeplejerske med klinisk vejleder funktion, enten med uddannelsen eller lysten til at få den. Vi vil gerne have mindst 2 kliniske vejledere, så de løbende kan sparre med hinanden. Fra ledelses side prioriteres administrativ tid til fordybelse med de studerende.
Vores afsnit er kendt for at godt studiemiljø. Vi giver elever og studerende mulighed for at fordybe sig, og har indrettet et studierum, hvor der er plads til læring og refleksion.

Du vil blive ansat og indgå i normeringen i et afsnit, hvor der er fokus det gode patientforløb til den geriatriske patient. Vi arbejder bl.a. med kompetenceudvikling og faglig udvikling - alt sammen i et velfungerende tværfagligt team bl.a. bestående af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter samt sekretær. Vi har serviceassistenter, som hjælper med de praktiske opgaver, og vi har farmakonomer, som dispenserer medicinen udfra medicintider samt ved udskrivelserne. Vi vil finde tilbage til kerneopgaven i sygeplejen, nemlig at være til stede hos patienterne.

Når du starter hos os, tilbyder vi dig:

  • En struktureret introduktion med en tilknyttet mentor samt tæt følgeskab af den kliniske sygeplejespecialist.
  • Op til 6 uger udenfor normering, som tilrettes efter løbende vurdering.
  • Sygepleje til en kompleks og bred geriatrisk patientgruppe.
  • Faglig udvikling, bl.a. daglig afholdelse af ”15 faglige minutter” faciliteteret af afsnittets kliniske udviklingssygeplejerske og vores sygeplejespecialiser, hvor relevant evidensbaseret viden og case refleksion inddrages.
  • Et tæt kollegialt sammenhold, hvor vi griner sammen og løfter i flok. Hos os er arbejdsmiljø vejen til et succesfuld afsnit!
  • Udviklingsmuligheder indenfor både specialiserede og fundamentale sygeplejefaglige områder.
  • At blive en del af en engageret og dynamisk personalegruppe, bestående af novicer og eksperter, hvor der skabes et trygt rum for læring, faglig sparring, og personlig, udvikling.
  • Synlig og tydelig ledelse.
  • En solid og bred base til at udføre sygepleje af stor diversitet. Vi er sikre på, du vil synes det er sjovt og spændende, uanset om du er ny eller gammel i faget.

Hvem er vi?

På Afsnit for Ældresygdomme 2 arbejder vi for, at kunne give vores patienter det tilbud, der passer bedst til deres forløb.

  • Vores sengeafsnit har i øjeblikket 15 geriatriske sengepladser, men en udvidelse med op til 21 sengepladser sker i løbet af 2022. Vi har patienter, der er komplekse med flere problemstillinger i form af mange samtidige sygdomme, stort medicinforbrug, funktionstab, lav egenomsorgskapacitet og med brug for hjælp af primær sektor i dagligdagen. Vi har både akutte patienter og patienter med accelererende forløb.
  • I januar 2022 startede Akut Geriatrisk Team, som er fysisk forankret i Akutafdelingen, og som består af en geriatrisk læge, en geriatrisk sygeplejerske, en fysioterapeut og en ergoterapeut. Teamet varetager behandling og planlægning for udvalgte ældre patienter gennem en tværfaglig indsats.
  • Derudover er vi i opstartsfasen for etablering af et ”Sub-akut Daghospital” svarende til 3 patienter.
  • Afdelingen er med til at uddanne både sygeplejestuderende og SSA-elever.

På Afsnit for Ældresygdomme 2 tager vi udgangspunktet i, at vores patienter og pårørende er vores tætteste samarbejdspartnere. Hos os har vi et fast forankret mål om, at vi sammen skal skabe fleksible, værdige og individuelle indlæggelses- og udskrivelsesforløb for alle vores patienter. Vi søger derfor dig, til at bidrage til dette, og give de studerende samme mulighed.

Vores personalegruppe er en blanding af både unge/nye og meget erfarne sygeplejersker/SSA´er. Vi har et modstandsdygtigt hold og vi er gode til at tage imod nye kollegaer. Vi dyrker det tværfaglige samarbejde og har bl.a. dagligt tværfaglige møder for plejepersonale, ergoterapeuter, fysioterapeuter og læger. Her gennemgår vi patienterne og finder sammen den bedste behandling.

Vi lytter til og hjælper hinanden på tværs af faggrupper. Vi har et rigtig godt socialt sammenhold, som vi værner meget om. Vi kan grine af os selv - og med hinanden, og vi griner også sammen med vores patienter.

Om stillingen
Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen, hovedsagelig i dagvagter, og med weekendarbejder svarende til hver 3. weekend. Du vil have mulighed for indflydelse på dine egne vagter, da vi ved privatlivet skal harmonere med dit arbejdsliv.

Stillingen ønskes besat fra 1. november 2022 eller efter aftale

Besøg os og få et indtryk af os inden du søger

Vi er meget stolte af vores afsnit, og du er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe, inden du søger din stilling.

Har du lyst til at høre mere eller aftale et besøg, så ring til oversygeplejerske Lisbet Kristensen på TLF 30 58 04 34 /e-mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: 12. september 2022 kl. 24.00

Ansættelsessamtaler: Afholdes løbende


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Slagelse
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Serviceafdelingen søger sommerferieafløsere - er det dig, vi søger? Serviceafdelingen på Nykøbing F. Sygehus søger sommerferieafløsere til at varetage serviceopgaver i perioden juni-september..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Vi mener, alle elever har brug for at indgå i et stærkt og forpligtende fællesskab – vil du være med i arbejdet? Skolen på Herredsåsen søger en inklusionsvejleder/AKT/LKT på 30-37 t..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Til vores Kontrolgruppe søger vi en dygtig og erfaren kollega, der vil være med til at forebygge og afdække socialt bedrageri. Om jobbet Dine opgaver vil blandt andet være: Det dagli..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. juli 2024 23
3. juli 2024 22
2. juli 2024 20
1. juli 2024 21
30. juni 2024 21
29. juni 2024 21
28. juni 2024 22
27. juni 2024 22
26. juni 2024 24
25. juni 2024 22
24. juni 2024 23
23. juni 2024 24
22. juni 2024 26
21. juni 2024 25
20. juni 2024 26
19. juni 2024 24
18. juni 2024 23
17. juni 2024 23
16. juni 2024 22
15. juni 2024 24
14. juni 2024 24
13. juni 2024 25
12. juni 2024 25
11. juni 2024 24
10. juni 2024 24
9. juni 2024 22
8. juni 2024 22
7. juni 2024 23
6. juni 2024 24
5. juni 2024 24
4. juni 2024 21