Online Team Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slangerup

Online Team Lead


Brænder du for e-commerce, og vil du være teamleder for et stærkt team, der videreudvikler, driver og sikrer, at vores digitale vækstrejse når nye højder? Har du 1-2 års erfaring med teamledelse, og en solid baggrund med CMS og videreudvikling af et website? Så er det måske dig, vi leder efter til at være nøgleperson i vores Online-afdeling og fortsætte væksten for en af Danmarks største webshops.
Som Online Team Lead i vores i Online-afdelingen, vil du være ansvarlig for teamets motivation og fremdrift. Dit overordnede ansvar er at sikre, at vores site fungerer optimalt for alle målgrupper og på alle enheder. Det gør du i samarbejde med teamet og med vores produktafdeling.

Om stillingen
Du bliver blandt andet projektejer på vores UX-projekter, konceptudvikling og skal sikre, at de bedste forudsætninger for kommerciel gevinst er til stede. Du vil også være ansvarlig for implementering af personalisering via Sitecore. Du vil komme til at arbejde på strategisk niveau, men skal også have en interesse i at drive UX-projekter selv, som du er ansvarlig for at prioritere fra teamets backlog.

Teamet består af 4 fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere, og du vil have reference til vores Head of E-commerce. Teamet er ansvarligt for, at Lomax.dk altid er salgsklar, hvor mange faktorer spiller ind og vi arbejder målrettet for at understøtte vores mission om at være virksomhedernes foretrukne one-stop-shopping webshop.

Kort skitseret er du ansvarlig for:

  • Teamledelse og alt herunder (1:1, teammøder, MUS m.fl.)
    • Sikre motivation, engagement og fremdrift hos teamet

  • Ansvarlig for fronten af Lomax.dk
  • Prioritere UX-projekter/siteforbedringer, agere sparringspartner for teamet og selv drive nogle af projekterne. Lige fra scoping, modning (user stories, kravspecs m.m.) og implementering.
  • Projektleder for koordinering og implementering af personalisering med sparring fra Head Of E-commerce
  • Sikre, at sitet altid er brugervenligt og brugerne nemt kan navigere rundt på sitet og konverterer
  • Rapportering af de klassiske online KPIér, primært via Google Analytics som du kender godt, men ikke skal være ekspert i.

Vi forventer, at du har:

  • 3-5 års erfaring med UX-projekter og optimering af et website, herunder også på mobilen
  • Erfaring med at drifte en webshop (gerne Sitecore)
  • Erfaring med teamledelse
  • Erfaring med CMS
  • Basal erfaring med Google Analytics
  • Solid erfaring med UX og videreudvikling af features, koncepter mm. på et website
  • Opdateret viden og interesse for tendenserne inden for e-commerce
  • Arbejdet med personalisering, dog ikke et krav

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, det er din erfaring med drift af websites og din personlighed der tæller. Relevant uddannelse er dog en fordel, og du kunne fx være uddannet cand.merc.kom., cand.IT eller noget helt tredje.

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er struktureret, nøjagtig og nysgerrig. Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver og har fokus på at udvikle og organisere nogle gode og effektive arbejdsprocesser
  • Du er opmærksom, kontrolleret og vedholdende. Du kan prioritere de opgaver, der kommer ind, fastsætte deadlines og ikke mindst overholde dem
  • Du er positiv, kommunikativ og involverer dig. Du fremmer ideer og er god til at danne relationer på tværs af afdelinger

Vi tilbyder:
Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job i en virksomhed i vækst blandt 180 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer:
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund, og der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage. Ifht. Covid-19, så følger vi myndighedernes retningslinjer.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vores Head Of E-commerce, Michael Ravnsbæk, på: eller telefon +45 9125 2626.

Om Lomax
Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 180 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt over fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Slangerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Slangerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Slangerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Slangerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Slangerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1