Er du god til at skabe tillid og opbygge relationer? Bliv en del af os som vores Kundekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Er du god til at skabe tillid og opbygge relationer? Bliv en del af os som vores Kundekonsulent


Engagement og gå-på-mod er dine successkriterier
Du får en hverdag med ansvar for at planlægge, drive og udføre aktiviteter. Aktiviteterne kan både være som events med hørescreening, afholdelse af foredrag og lignende arrangementer. Du vil på daglig basis udføre disse aktiviteter primært på Sjælland i tæt samarbejde med marketing og din kollega i Vest.

Du får ansvar for følgende:

  • Booking, planlægning og udførelse af hørescreenings
  • Rådgivning af kunderne på baggrund af screeningsresultatet
  • Opdyrke relationer til lokale samarbejdspartnere f.eks apoteker, lokale foreninger og lignende
  • Opdyrke, drive, koordinere og evaluere alle aktiviteter
  • Fastholde og udvikle langvarige og stærke relationer til lokale samarbejdspartnere
  • Afholde foredrag i foreninger, klubber og lignende

Du får en selvstændig rolle, men du vil blive understøttet af rutinerede hørespecialister med viden indenfor området.

Du skal regne med en ugentlig administrativ dag og fire dage med events. Du får mulighed for at få en fast arbejdsplads i en af vores butikker på Sjælland tilpasset til din bopæl.

Din profil
Af natur er du udadvendt og empatisk. Det er vigtigt, at du er selvkørende, kan strukturere din egen hverdag og kan tage ansvar. Med din baggrund er du vant til at møde forskellige mennesker, og du evner at tale med alle. Jobbet indebærer, at du kan rådgive og vejlede mennesker professionelt, og det er et klart plus, hvis du har erfaring fra salg.

Du har et positivt og åbent mindset. Du vil få en dynamisk hverdag, hvor ingen dage er ens, derfor kræver jobbet en fleksibel indstilling. Ligeledes forventer vi, at du har en stabil og robust arbejdsstruktur og formår at have overblik og et smil tilovers i pressede situationer.

Vi tilbyder
Som konsulent i Audika vil du bidrage til at styrke vores position i lokalområderne på Sjælland. Målet er at hjælpe flere mennesker til at høre bedre, og den rejse vil vi gerne invitere dig med på. Vi behandler vores kunder professionelt og strækker os langt for at sikre kunden det allerbedste resultat. Audika er den største kæde af Oticon-certificererede hørecentre, vi leverer kun de bedste produkter og løsninger, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Din lønpakke består står af fast løn og fri bil.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. maj. Vi tager kun imod ansøgninger på vores online platform i overensstemmelse med vores persondatalovgivningen.

Ønsker du at høre jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Birgit Sønderskov på 20 84 08 00.

Vi glæder os til at møde dig.

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi er eksperter i audiologi, teknologi og høreomsorg. Vi sætter en dyd i at hjælpe mennesker med at opnå den bedst mulige hørelse, så de kan leve det liv, de ønsker - uden begrænsninger. Vi er ambitiøse i vores målsætning, og vi mener, at succes er noget, vi opnår i fællesskab. På vejen dertil er vores værdier centralt i alt, hvad vi foretager os: Vi skaber tillid, vi er team-players, vi er innovative og vi har altid en can-do attitude.

Audika er en del af Demant-gruppen, som er en af de førende organisationer indenfor høreomsorg med over 100 års erfaring. Du vil derfor ikke kun få kollegaer i Danmark - men også rundt omkring i verden. Vi har altid adgang til den nyeste viden og teknologi indenfor branchen, hvor vi samarbejder på tværs af gruppen. Vi er en global kæde med en lokal tilgang.
Læs mere om Audika her: www.audika.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Smørum

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Smørum over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 6
2. juni 2024 8
1. juni 2024 11
31. maj 2024 13