Second Line Support Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Location: Søborg, Denmark

Thales people architect solutions that support 85 million mainline and suburban passenger journeys, worldwide, every day. Our Rail Signalling and Communication systems are used on metro lines across major cities, and 72,000 kms of route, 52,000 trains per day in 16 countries are controlled by our Traffic Management Systems. Together We deployed the first-ever nationwide ticketing system which processes over 50 million ticketing transactions in 100 cities daily.

Thales has been involved in Danish projects since 1973, and now due to the significance of the Group’s activities and the market outlooks in the country, Thales has since established a formal regional office in Copenhagen in January 2015. Thales has delivered the Danish Travelcard system and is in charge of its operation and maintenance for the next 10 years. Moreover, it is Thales’ hope to further enhance the system with the latest technologies, like mobile phone and account-based functionalities.

Er du serviceminded, analytisk og har en passion for tekniske løsninger? Og kunne du tænke dig at være med til at sikre driften af et af de mest komplekse infrastruktur systemer i Danmark?

Vi søger en IT Support Specialist til vores SPOC afdeling (Single Point of Contact), der yder support til Rejsekort og Rejseplanen A/S samt offentlige trafikvirksomheder som Movia, DSB, Metro etc. Du vil arbejde i et team med Second Line Support specialister og din nærmeste leder vil være afdelingslederen for IT Service Management.

SPOC’ens åbningstid er hverdage fra 06.00 – 18.00 og du vil indgå i vagtplanen bestående af 5 teammedlemmer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
• Incident Management. Deltagelse i hele Incident Management processen inkl. fejlfinding og klassificering, undersøgelse og diagnosticering af fejl såvel som problemløsning og afslutning.
• Dispatch. Planlægge og fordele de kørende teknikeres opgaver ift. problemløsning og vedlige-holdelse af det tekniske udstyr på stationer og busser.
• Systemovervågning. Overvåge hele rejsekortsystemet på infrastruktur, netværk samt udstyr på stationer. Identificere, undersøge og indberette fejl i Incident Management systemet (Astea) og i Rejsekort Back Office systemet.
• Ad hoc service opgaver. Varetage Service Requests, brugeradministration, vedligeholde information på vores kundeportal (Sharepoint)
• Procesbeskrivelse og dokumentation. Ansvarlig for at udforme, dokumentere og strukturere procesbeskrivelser.

Vores forventninger er høje som dine
Du har erfaring fra en tilsvarende IT funktion, eller har gennemført en IT relateret uddannelse. Du kan arbejde i team såvel som selvstændigt, løse tekniske opgaver og tage beslutninger. Derudover forventer vi, at du har kendskab til følgende:
• Kundesupport. Erfaring fra ServiceDesk/IT Support, gerne fra driftsafdeling hvor du har supporteret kunder og/eller interne teknikere
• Teknisk kompetence. En solid IT og teknisk forståelse og interesse er en forudsætning, samt en nysgerrighed efter at lære nye systemer. Har du erfaring med netværk, Microsoft OS og decentralt udstyr bliver det vægtet højt.
• ITIL. Vi arbejder efter ITIL principperne og vi forventer at du har kendskab til ITIL, eller at du er ITIL certificeret.
• Analytiske kompetencer. Gennem analyse af en problemstilling, finder du den optimale løsning og får afhjulpet problemet effektivt
• Sprogkompetencer. Flydende i dansk og kan kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Personlige egenskaber
• Positiv og imødekommende. Du betragter dig selv, som et positivt menneske med evnen til at skabe en god kultur omkring dig.
• Samarbejde og teamspirit. Du værdsætter at være del af et team, og forstår at det kræver samarbejde og fleksibilitet for at få teamet til at køre så optimalt som muligt.
• Humor. Du ser humor som en vigtig del af hverdagen og som en måde at skabe kontakt i øjenhøjde med andre kollegaer og fagområder.
• Problemløser. Du bevarer roen og den konstruktive og professionelle attitude, selv i stressede situationer og forstår at træde til, når situationen kræver det.
• Kommunikerende. Du formår at kommunikere teknisk komplekse informationer til såvel tekniske som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kunder.
• Ansvarlig: Du lægger vægt på ikke kun at løse problemet men også at følge sagen til dørs

Vi tilbyder:
På kontoret i Søborg er der 150 medarbejdere fordelt mellem to projekter; Rejsekortet og Signalprogrammet samt support funktioner. Vores kultur er præget af at mennesker og passion vægtes højt. Tonen er uformel og forskellighed er værdsat, da vi ønsker en arbejdsplads, hvor alle kan føle sig trygge og byder ind med ideer og tanker og dermed bidrager til at skabe nye løsninger på de udfordringer der opstår når man varetager driften af en central infrastruktur. Der ledes efter principperne om ”frihed under ansvar” og ”åben dør politik” baseret på tillid, ærlighed og dialog medarbejdere og ledere imellem. Ancienniteten er generelt høj, og det der får medarbejderne til at blive er humoren, den direkte tone, det at man løfter i flok samt det udfordrende i at arbejde med et af Danmarks mest komplekse Infrastruktur projekter som har samfundsmæssig betydning – man er med til at ”holde Danmark kørende”. På trods af virksomhedens internationale koncernstruktur, har man i Danmark bibeholdt et fladt hierarki, hvor fleksibilitet, teamånd, tolerance og faglig anerkendelse skinner igennem sammen med holdning om at alle kan bidrage til løsninger og at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Spørgsmål:
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Interim Head of IT Service Management, Mia Præstkjær Lilmoes, mobil +45 23 11 58 14.

Ansøgning:
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV samt relevante certifikater og udtalelser som tilføjes ved at trykke på nedenstående knap.

Samtaler afholdes løbende i takt med at ansøgninger modtages. Søg derfor gerne hellere i dag end i morgen.

East-West ApS – Thales Danmark A/S
East-West ApS var ansvarlig for udviklingen og implementeringen af Rejsekortet, og vi vedligeholder nu driften og den videre udvikling af Rejsekortet. Rejsekortet er et billetsystem baseret på et chipkort, der kan bruges i både bus, tog og metro i hele Danmark. Rejsekort A/S som East-West ApS leverer rejsekortløsningen til er selskabet der administrerer det elektroniske billetsystem og er ejet af de danske offentlige trafikvirksomheder, heriblandt DSB, Metroselskabet, Arriva Tog, m.m. Thales i Danmark består af kontorer i Søborg, Fredericia og Ballerup. Thales Danmark A/S fungerer som ”knudepunkt” for Thales Groups nordiske aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Letland samt Irland. Som en del af vækststrategien opkøbte Thales i april 2019 det tidligere Gemalto - nu Thales DIS Denmark som vil være en central del af Thales IT-sikkerheds forretning.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 56
18. september 2024 55
17. september 2024 58
16. september 2024 57
15. september 2024 60
14. september 2024 60
13. september 2024 60
12. september 2024 56
11. september 2024 57
10. september 2024 57
9. september 2024 56
8. september 2024 56
7. september 2024 56
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 61
3. september 2024 57
2. september 2024 59
1. september 2024 64
31. august 2024 71
30. august 2024 76
29. august 2024 77
28. august 2024 77
27. august 2024 76
26. august 2024 68
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 68
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 65