Processingeniør - 2. line support og CAPA ansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vær med til at optimere og sikre compliance af verdensklasse produkter til livskritiske operationer

Har du erfaring med at drive CR og CAPA sager samt systematisk problemløsning i Medical Device industrien? Leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine evner og lære nyt –samtidig med at du kan se dine ideer og løsninger sat i produktion? Så har du en sjælden mulighed lige her. Du kommer til at udfolde dine evner i spændende projekter sammen med dygtige kolleger i et åbent og imødekommende miljø, hvor der er rart at være.

Procesingeniør med højt drive og gode dokumentationsevner
Du bliver del af et engineering team på 14 flinke, sjove og dygtige kollegaer. Du er en af vores vigtige forbindelser ud af teamet til både produktion, QA, RA, QC m.fl., der omsætter gode ideer og koncepter til en robust kommende world class produktion til rette omkostninger og kvalitet. Du får dermed en vigtig rolle i arbejdet med at sikre, at Ferrosan Medical Devices også fremover leverer verdensklasse produkter til at stoppe blødninger ved operationer. Dit fokus bliver at sikre, at løbende forbedringer gennemføres med rette dokumentationsniveau. Du får også ansvar for at drive tavlemøder og koordinere CR/CAPA sager samt hjælpe med at prioritere indkommende sager. Dine primære opgaver bliver at:

  • Dokumentere ændringer og forbedringer i vores ændrings-sagssystem SAP
  • Koordinere og udføre forbedringer i vores CAPA og CR syste
  • Styre CAPA og CR tavler, samt afrapportering til måneds rapporter
  • Være vores ansigt udadtil i forhold til 2. line support og dermed en central rolle i det stærke Operational Support & Development team (OSD) og sikre god kommunikation imellem produktion, QA, QC, RA, Supply chain m.fl.
  • Udarbejde VMP opdateringer og afrapportering


Vi prioriterer højt, at du med jævne mellemrum får mulighed for at få tilført nye/andre opgaver, så du hele tiden udvikler dig og synes, at det er sjovt og givende at gå på arbejde.

Erfaring med 2. line support under GMP og god til at planlægge eget arbejde

Vi leder efter en profil, der både elsker at løse problemer, få ting afsluttet og trives med at udarbejde den nødvendige dokumentation. Er det dig, er du både god til at planlægge dig egen tid og kommunikere tydeligt til dine kollegaer, hvad du forventer af dem. Som del af en mindre virksomhed skal du kunne skabe resultater gennem konstruktivt samarbejde og videndeling med mange forskellige mennesker i forskellige funktioner. Det er også vigtigt, at du trives i et miljø, hvor der ikke findes udførlige manualer for alt mellem himmel og jord. Men på vores rejse mod World Class skal du hjælpe med at disse processer også kommer i orden. Vvi stoler på, at du og dine kolleger kan træffe de rigtige beslutninger. Derudover rummer dit CV:

  • En videregående uddannelse som fx Kemi ingeniør
  • 2-5 års erfaring med produktionssupport i et GMP-reguleret miljø
  • Har styr på ISO 13485, og har arbejdet med valideringer og risikoanalyser, der overholder disse standarder
  • Lyst til at arbejde med systematisk problemløsning ud fra LEAN-principper


Operational Support & Development – din nye afdeling
Du får 14 dygtige ingeniører og farmaceuter som dine nærmeste kolleger. Vi arbejder på to parallelle spor. På det ene udvikler vi nye maskinløsninger, der understøtter produktion af nye innovative produkter. På det andet optimerer vi den eksisterende produktion, hvor vi kan se vores ideer udført i praksis. Vi har en vital rolle i de fleste forbedringer i virksomheden. Samarbejde og dialog er helt afgørende for, at vi kan lykkes. Vores miljø er åbent, uformelt og kendetegnet ved stor hjælpsomhed og opbakning. Trivsel, fleksibilitet og worklife balance er nøgleord for os. Nu glæder vi os bare til at byde dig velkommen på holdet.

Stillingen er et vikariat på 12 mdr., der sker hele tiden noget i vores virksomhed, så der kan være muligheder efterfølgende, hvis vi begge oplever et godt match.

Kontakt og ansøgning
Send din ansøgning med CV via link senest den 30. juni.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director of Operational Support & Development, Lasse Veng på telefon 2032 5058.

I Ferrosan Medical Devices udvikler og producerer vi produkter, der anvendes til at stoppe blødninger ved operationer. Og vi er gode til det. Faktisk så gode, at vores produkter er bredt anerkendt som blandt de bedste i verden. Det får os dog ikke til at læne os tilbage og nyde succesen. Vi vil videre, og du kan komme med. Hos os får du mulighed for at opleve, hvordan dine ideer fungerer i den virkelige verden – fordi vi i Søborg har samlet alle funktioner under samme tag, fra R&D til produktion. Du vil hurtigt finde ud af, at du er kommet til et sted, hvor du bliver mødt med ægte interesse for, hvem du er som menneske. Mangler du hjælp, kan du være sikker på at finde den. Har du en god idé, kan du være lige så sikker på, at der bliver lyttet. Vi er mere end 220 gode kolleger. Skal du være den næste, så glæder vi os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 56
18. september 2024 55
17. september 2024 58
16. september 2024 57
15. september 2024 60
14. september 2024 60
13. september 2024 60
12. september 2024 56
11. september 2024 57
10. september 2024 57
9. september 2024 56
8. september 2024 56
7. september 2024 56
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 61
3. september 2024 57
2. september 2024 59
1. september 2024 64
31. august 2024 71
30. august 2024 76
29. august 2024 77
28. august 2024 77
27. august 2024 76
26. august 2024 68
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 68
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 65