Analysekonsulent til Staben i Teknik-, Miljø og Bæredygtighed, Sønderborg Kommune – barselsvikariatet og en fast stil...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Har du et skarpt strategisk blik og en analytisk forståelse? Kan du navigere i spændingsfeltet mellem politik og administration, drive processer og håndtere en bred og varieret portefølje? Så er jobbet som analysekonsulent i vores stab noget for dig. Vores dygtige analysekonsulent skal på barsel, og samtidig søger vi en analysekonsulent i en nyoprettet stilling. Vi har derfor to ledige stillinger som analysekonsulent i forvaltningens tværgående stab.

Staben i Teknik, Miljø og Bæredygtighed understøtter gennem en tværgående og professionel indsats forvaltningens arbejde for Sønderborg Kommunes bæredygtige udvikling og realiseringen af Byrådets Vision. Stillingen som analysekonsulent indeholder både skriftligt koordinerende opgaver samt udviklingsorienterede projektopgaver og grundige analyser. For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har mod på at sætte dig ind i forskellige fagområder og et bredt spektrum af problemstillinger. Du skal have sans for detaljer, arbejde struktureret, effektivt og have en tværgående tilgang til opgaveløsningen.

Dine primære opgaver:

  • udøve proces- og projektledelse og deltage i analysearbejde internt i forvaltningen og på tværs af kommunens forvaltninger
  • understøtte implementering af tværgående udviklingstiltag og indsatser
  • lave notater og analyser, typisk af organisatorisk eller økonomisk karakter, rettet mod den administrative og politiske ledelse
  • udarbejde dagsordenspunkter til udvalg og direktion
  • være en aktiv part i den løbende dagsordensproces, herunder kvalitetssikre dagsordenspunkter til den politiske og administrative ledelse
  • bidrage med løsningsforslag til mange spændende og varierede problemstillinger.

Din baggrund og kompetencer
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse. Fx på kandidatniveau inden for samfundsvidenskab eller økonomi. Eller måske har du med tiden tilegnet dig en slags generalistprofil. Erfaring fra et tidligere job i en politisk organisation eller som analysekonsulent, vil være en fordel, men ikke afgørende. Vi er også meget interesserede i at høre fra nyuddannede, der har projektværktøjskassen i orden.

Vi søger en person, der

  • trives med en bred og forskelligartet opgaveportefølje
  • hurtigt kan sætte sig ind i nye fag- eller politikområder
  • interesserer sig for procesoptimering og til stadighed spørger nysgerrigt ind til vores måde at gøre tingene på
  • kan arbejde struktureret og selvstændigt med egne opgaver og formår aktivt at drive processer
  • er pligtopfyldende og tager ansvar for opgaven og formår at gribe de mange bolde en opgave af og til kaster af sig
  • naturligt anvender data i opgaveløsningen og har flair for talbehandling
  • er nysgerrig på at anvende digitale værktøjer i opgaveløsningen
  • har diplomatisk sans samt blik for at agere i en politisk styret organisation
  • har gode kommunikationsevner og kan formidle problemstillinger, analyser og anbefalinger klart og præcist mundtligt, skriftligt og visuelt
  • har gode samarbejdsevner og kan se sager fra flere sider med respekt for kollegers fagligheder.

Som person er du i din opgaveløsning handlingsorienteret, nysgerrig og tør stille spørgsmål. Du har et stort engagement, selvstændighed og drivkraft, og dine kollegaer opfatter dig som imødekommende og pålidelig.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et job i en engageret stabsfunktion, der spiller en central rolle i en travl og udviklingsorienteret forvaltning. I det daglige arbejde understøtter vi direktøren og ledelsesniveauet i forvaltningen, og er ofte i tæt dialog med dem.

Vi vægter det gode samarbejde både i Staben og på tværs af hele forvaltningen højt. Du bliver del af en afdeling ledet af en stabschef og med 17 dygtige kolleger. Vi varetager opgaver inden for økonomi og analyse, udvalgsbetjening og dagsordensproduktion, socialt boligbyggeri, tilsyn, køb og salg af ejendomme, byggemodning, HR og arbejdsmiljø, sekretariatsbetjening og administrative opgaver. I det daglige vil dine kolleger i Staben være dine sparringspartnere, men du vil også samarbejde med kolleger fra hele forvaltningen og på tværs af kommunens øvrige forvaltninger.

Teknik-, Miljø- og Bæredygtighedsforvaltningen ledes af en direktør og består af fire chefområder: Plan og Myndighed, Drift og Beredskab, Bæredygtighed, Infrastruktur og Byggeri samt Staben. Forvaltningen har ansvaret for betjening af Teknik-, By- og Boligudvalget, Natur-, Klima- og Miljøudvalget samt Beredskabskommissionen og Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter. Desuden bidrager forvaltningen til betjening af Økonomiudvalget.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingerne er på fuld tid. Du aflønnes i henhold til aftale mellem relevant faglig organisation og Sønderborg Kommune. Ønsker du at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Stabschef Rikke Blindbæk på mobil 2790 5034 eller mail [email protected].

Ansøgningen skal sendes elektronisk senest den 11. august. Klik på "søg stillingen" og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag. Samtaler forventes afholdt den 22. august 2024. Tiltrædelse den 1. oktober 2024 eller efter nærmere aftale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c5306b48)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sønderborg
  • Fredag den 09. august 2024

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Teamleder på centrallageret i Vejen

    Er der en naturlig leder gemt i dig, og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du styr på processerne, kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og kan du lide at arbejde om eftermiddag..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 38
3. oktober 2024 34
2. oktober 2024 34
1. oktober 2024 36
30. september 2024 36
29. september 2024 37
28. september 2024 38
27. september 2024 38
26. september 2024 37
25. september 2024 34
24. september 2024 33
23. september 2024 31
22. september 2024 32
21. september 2024 32
20. september 2024 32
19. september 2024 31
18. september 2024 27
17. september 2024 27
16. september 2024 27
15. september 2024 27
14. september 2024 27
13. september 2024 29
12. september 2024 28
11. september 2024 22
10. september 2024 22
9. september 2024 19
8. september 2024 21
7. september 2024 20
6. september 2024 20
5. september 2024 22
4. september 2024 24