Rekrutteringsfirma

Stærk IT-profil

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Digitalisering af international handelsvirksomhed

Stærk IT-profil, der både kan forstå mennesker og systemer

Optimering af forretningsprocesser og IT-infrastruktur

Motiveres du af
En mulighed for at komme helt frem i bussen og være med til at påvirke rejsen? En plads i en dygtig ledergruppe og under vingerne på en engageret, kompetent og innovativ direktør og leder, der er til stede, og som har en rigtig god personlighed? En profil, du kan lære noget af?

Et udfordrende job i en spændende og international handelsvirksomhed, hvor du møder en hverdag, der løbende vil udfordre dine faglige og personlige egenskaber? Du bliver således en væsentlig nøgleressource i et uformelt, men meget kompetent miljø, hvor man skal være motiveret til at levere mere end blot til ”gennemsnittet”. Din ærekærhed skal trykprøves hver gang, du tænker ”godt nok”.

At udnytte din sunde personlighed og solide erfaring til at støbe et stærkt fundament for dit fremtidige job og en spændende karriere?

Jobbet
Med reference til virksomhedens direktør og ejer og som medlem af ledergruppen, bliver du virksomhedens nøgleressource og ansvarlige, inden for digitalisering og optimering af både forretningsprocesser og hele IT-infrastrukturen.

Du skal tænke langt ud over det IT-tekniske. Du skal se og forstå de muligheder, der opstår, når du ser holistisk på bl.a. kundehåndtering og -behov, optimering af salg, forretningsudvikling samt proces- og lageroptimeringer og efterfølgende kobler det hele sammen i en effektiv digitaliseringsproces, der følger og løfter hele værdikæden.

Din opgave bliver således at videreudvikle den fælles cloudbaserede platform, der allerede i dag er bygget effektivt op omkring Dynamics 365 Business Central, og som styrer hele virksomhedens supply chain.

En anden hovedopgave bliver at styrke virksomhedens afsætningsmæssige hjørnesten, der i dag er et moderne webkoncept, som bl.a. er med til at gøre virksomheden til en førende og attraktiv samarbejdspartner for en bred vifte af både store og små B2B-kunder.

Digitaliseringsprocessen er godt i gang, og du springer således på en bus, der allerede i dag er godt oppe i fart, men der er rigelig med motorkraft til, at du kan gå et par gear op.

Der arbejdes meget med Power BI og EDI, som både bruges internt i virksomheden, men også i løsninger ud imod kunderne. Du bliver således et naturligt bindeled mellem egen organisation, kunder og deres brug af ”værktøjerne i værktøjskassen”.

Der er tale om alsidige og udfordrende arbejdsopgaver, herunder

  • projektledelse på flere niveauer
  • beskrivelse af processer og test af nye løsninger
  • løbende analyse af den teknologiske udvikling inden for IT- og digitaliseringsløsninger
  • videreudvikling af webshop i samarbejde med salg og marketing
  • håndtering og udvikling af løbende IT-infrastrukturprojekter
  • at være med til at sikre en stabil IT-drift


  • Kvalifikationer
    Du kan komme med flere forskellige baggrunde, men du skal have solide IT-kompetencer, erfaring med lignende opgaver samt kendskab til Dynamics 365 Business Central, Power BI og EDI. Det er således et krav, at du har været med til at drive lignende processer i en moderne virksomhed, meget gerne en international handelsvirksomhed med mange transaktioner og en ”høj puls”.

    Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger fra forskellige funktionsområder, og det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, er i stand til at begå dig på tværs af organisationen og ikke bliver skræmt af kontakt til kunder og eksterne leverandører.

    Som person er du godt begavet, selvstændig og vedholdende. Du fylder i et rum, du er ikke bange for at tage tøjlerne, og så er det helt naturligt for dig at tage ”hænderne op af lommen”. House Nordic er en virksomhed i kraftig vækst, så du skal motiveres af et hands-on miljø med teamspirit og en entreprenant tilgang til det at drive forretning.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Søndersø

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søndersø

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Søndersø over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    4. oktober 2024 0
    3. oktober 2024 0
    2. oktober 2024 0
    1. oktober 2024 0
    30. september 2024 0
    29. september 2024 0
    28. september 2024 0
    27. september 2024 0
    26. september 2024 0
    25. september 2024 0
    24. september 2024 0
    23. september 2024 0
    22. september 2024 0
    21. september 2024 0
    20. september 2024 0
    19. september 2024 0
    18. september 2024 0
    17. september 2024 0
    16. september 2024 0
    15. september 2024 0
    14. september 2024 0
    13. september 2024 0
    12. september 2024 0
    11. september 2024 0
    10. september 2024 0
    9. september 2024 0
    8. september 2024 0
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0