Ind i kampen – for lighed i sundhed (Genopslag) Broen til Bedre Sundhed søger erfaren s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Kan du arbejde med evidensbaseret projekt- og forbedringsarbejde og kan du lede en udviklingsproces med mange aktører? Har du solid erfaring, masser af sundheds- og socialfaglig viden, og vil du sætte dine evner i spil for at fremme lighed i sundhed og skabe bedre folkesundhed i Region Sjælland?

Så kan du være vores nye kollega i sekretariatet for udviklingsprogrammet Broen til Bedre Sundhed.

Broen til Bedre Sundhed

Her bruger du din erfaring i arbejdet med det brede sundhedsbegreb og med en populationsbaseret tilgang. Tilrettelæggelsen af de indsatser du bliver en del af sker på baggrund af borgernes behov og sundhedsdata.

Eksempelvis arbejder vi med at skabe bedre sammenhæng i patientforløb for sårbare borgere med komplekse behov, familieorienteret alkoholbehandling, tidlig opsporing blandt tilflyttede familier, sundhed på skoler, herunder etablering af morgenmadscaféer og forskningsunderstøttelse.

Det betyder, at du i dit arbejde for Broen til Bedre Sundhed får mulighed for at indgå i en lang række nye tværsektorielle samarbejder med innovation, forbedringsmetode og værdi for slutbrugeren som det centrale. Du kommer til at præge de samarbejder, så de medvirker til at skabe lighed i sundhed for den enkelte og for de mange.

– en del af Projektudvikling og Metodestøtte i Det Nære Sundhedsvæsen

Broen til Bedre Sundhed er en del af regionens nye virksomhedsområde, Det Nære Sundhedsvæsen, der blandt meget andet har ansvar for en række udviklingsaktiviteter i samarbejde med sygehuse, kommuner, praksissektoren, civilsamfund og selvfølgelig borgere.

Lighed i sundhed er højt prioriteret i Region Sjælland. Hvis det skal lykkes, er der brug for at vi samarbejder med kommuner, almen praksis og andre aktører om forebyggelse, tidlig opsporing og behandling. Vi har særlig opmærksomhed på vores kommuner i vandkanten.

Broen til Bedre Sundhed er et unikt udviklingsprogram, der skal fremme lighed i sundhed for alle borgere på Lolland-Falster. Programmet bliver drevet i et partnerskab mellem Lolland og Guldborgsund Kommuner, Business Lolland-Falster, praktiserende læger, Nykøbing F. Sygehus, Psykiatrien og Region Sjælland. I programmets næste fase, skal vi samarbejde med flere kommuner med fokus på vandkanten af Sjælland.

Dine kompetencer

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant akademisk eller sundhedsfaglig uddannelse på kandidatniveau. Klinisk erfaring vil være en fordel, men ikke et krav

  • Du har kompetencer og erfaring med brug af data og forbedringsmetoden fra fx Dansk Selskab for Patientsikkerhed eller IHI

  • Både kan fundraise og projektudvikle. Det er en fordel om du både har erfaring med private fonde, offentlige puljer samt EU-støtteprogrammer

  • Har overblik, får tingene til at ske og har styr på både proces og deadlines

  • Kan læse forskningslitteratur på området kritisk. Du har forståelse for rammer og vilkår for velfærdsprofessionernes virkelighed og praksis.

  • Har mere end 5 års relevant erhvervserfaring

  • Kan tænke i strategisk udvikling af indsatser


Dit arbejdsområde:

Så du kan:

  • Sætte rammen for projekt- og forbedringsarbejdet, herunder facilitere samarbejde på tværs af sektorer og fagprofessioner

  • Bidrage til at udvikle Broen til Bedre Sundheds projektportefølje

  • Tilrettelægge og lede workshops og ad hoc projektudviklingsteams på tværs af sektorer

  • Lave fundraising

  • Være opsøgende i din kontakt med aktører og interessenter på området


Vi tilbyder dig

Et spændende job med udfordrende opgaver, selvstændigt ansvar og stor mulighed for at præge udviklingen i dit arbejdsliv og dit faglige arbejdsfelt. Du vil skulle bidrage til løsningen af et bredt spektrum af problemstillinger og have kontakt til mange forskellige aktører. Du kommer til at arbejde i et dynamisk, tværfagligt miljø sammen med dygtige kolleger med samfunds- og sundhedsfaglig baggrund, forskere, kontoruddannede m.fl. hvor teamsamarbejde i forskellige konstellationer vægtes højt. Du vil få rig mulighed for at udvikle dig og lære nyt. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement og stærk teamånd.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og vil blive aflønnet efter reglerne om Ny løn i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat den 1. maj 2019 eller snarest muligt. Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen med arbejdssted i Regionshuset i Sorø, men med mødeaktivitet på andre lokaliteter må forventes.

Vi forventer at holde samtaler onsdag den 26.februar 2020(formiddag). 2. samlerunde vil være fredag den 28. februar 2020 (eftermiddag).

Yderligere information

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Annette Palle Andersen, programleder på tlf. 29 17 46 36 eller Anne Dalhoff, funktionschef for Udviklingsprogrammer og Forebyggelse på tlf. 51 33 91 27.

Kig også ind på projektets hjemmeside


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 23. februar 2020

Lignende jobs

  • Utilities Supporter

    Do you want an exciting career where you can utilize your skills and contribute with your knowledge in utility systems such as HVAC, steam, vacuum, compressed air as well as BMS and FMS systems for..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Spændende og vellønnet job hos virksomhed i Køge

    Jobbet JobbetVores kunde er en virksomhed i Køge, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Service tekniker til Greentech virksomhed i Roskil...

    Vil du være en del af en spændende udvikling, som skal forbedre både klimaet, miljøet, give værdi til vores kunder og samtidig udvikle vores forretning – så er muligheden her nu! Actief [xxxxx]
    • Øvrige
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kvalitets- og bæredygtighedsansvarlig søges

    Har du evner og lyst til at være ansvarlig for kvalitetssikring en i virksomhed, der arbejder fokuseret med stålprojekter på byggepladser hovedsageligt på Sjælland? Trives du i en hverdag, som tage..
    • Øvrige
    • Gørlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9