Vikarstilling: Konsulent i barselsvikariat til Regional Udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være med til at udvikle uddannelsesområdet i Region Sjælland, så alle kan få en uddannelse – uanset hvor de bor? Og har du lyst til at gøre din indflydelse gældende i en politisk organisation tæt på topledelsen og beslutningsprocesserne? Så kunne en stilling som konsulent i Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling være noget for dig.

I Regional Udvikling er vi 70 medarbejdere, som løser opgaver inden for uddannelse, infrastruktur og miljø og ressourcer i Region Sjælland. Vi løser opgaverne i tæt samspil med samarbejdspartnere fra både ind- og udland.

Om stillingen

Som konsulent i Regional Udvikling er du med til at understøtte Region Sjællands udviklingsstrategi, der bl.a. sætter ambitiøse mål for, at vi skal have uddannelsesmuligheder alle steder i Region Sjælland, så regionen er et attraktivt sted at bo, arbejde og uddanne sig i.

Dine arbejdsopgaver vil centrere sig om emnerne uddannelse og kvalificeret arbejdskraft og spænder fra myndighedsopgaver og interessevaretagelse til politisk betjening. Du vil blive involveret i udviklingen af ”UddannelsesRegion Sjælland” – et bredt samarbejde om at højne uddannelsesniveauet i regionen. Du skal udarbejde sagsfremstillinger til Udvalget for Regional Udvikling, og du vil få ansvaret for sager om nye uddannelsesudbud samt for lovbundne sager, der vedrører Forberedende voksenundervisning (FVU) og Ordblindeundervisning for voksne (OBU). Endelig vil du få rollen som tovholder, når Region Sjællands årlige Uddannelsesanalyse skal udarbejdes. Og bare rolig – vi hjælper dig med det hele!

Om dig
Vi søger en analytisk stærk kollega med en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.adm. eller lignende. Du må gerne være nyuddannet. Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, og kendskab til uddannelsesområdet er selvfølgelig en fordel.

Vi forventer, at du har:

  • Flair for skriftlig formidling og formår at formulere dig kort og præcist

  • Evnen til at overholde deadlines og tage ejerskab for egne opgaver

  • Gode samarbejdsevner både i forhold til interne og eksterne kolleger

  • Lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab i afdelingen

  • En engageret og nysgerrig tilgang til nye udfordringer


Derfor skal du vælge os

I Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling er vi engageret i at skabe en attraktiv region, man har lyst til at bo og arbejde i. Det engagement kan du tage del i.

Vi har en fleksibel arbejdsplads med dygtige kolleger, der altid støtter hinanden i at skabe høj kvalitet i opgaveløsningen.

Du får stor indflydelse på dine egne opgaver og mulighed for at udvikle og præge din opgaveportefølje. Og du bliver en del af en kultur, hvor vi værdsætter at hjælpe hinanden og arbejde sammen på tværs af fagligheder. Vores hverdag er varieret, udfordrende og har ofte et højt tempo. Vi har tillid til hinanden, og vi har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter en ære i vores gode kollegiale miljø og afholder ofte sociale arrangementer i afdelingen.

Vi holder til i Regionshuset i Sorø. Det er nemt at komme hertil – kun 47 minutter med toget fra såvel Odense som København – og mange af dine kolleger bruger togturen til at arbejde i.

Du ansættes på fuld tid i et tidsbegrænset barselsvikariat fra d. 1. april 2020-1. juni 2021 og aflønnes efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Der kan opstå mulighed for fastansættelse.

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest den 18. februar.
Første samtalerunde finder sted fredag den 21. februar. En evt. anden samtale vil finde sted mandag den 24. februar.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef, David Jens Meinke, på mail: [email protected] eller tlf.: 21 34 33 56.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Tirsdag den 18. februar 2020

Lignende jobs

  • Utilities Supporter

    Do you want an exciting career where you can utilize your skills and contribute with your knowledge in utility systems such as HVAC, steam, vacuum, compressed air as well as BMS and FMS systems for..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Spændende og vellønnet job hos virksomhed i Køge

    Jobbet JobbetVores kunde er en virksomhed i Køge, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Service tekniker til Greentech virksomhed i Roskil...

    Vil du være en del af en spændende udvikling, som skal forbedre både klimaet, miljøet, give værdi til vores kunder og samtidig udvikle vores forretning – så er muligheden her nu! Actief [xxxxx]
    • Øvrige
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kvalitets- og bæredygtighedsansvarlig søges

    Har du evner og lyst til at være ansvarlig for kvalitetssikring en i virksomhed, der arbejder fokuseret med stålprojekter på byggepladser hovedsageligt på Sjælland? Trives du i en hverdag, som tage..
    • Øvrige
    • Gørlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9