Konsulent/Specialkonsulent til Koncern Sundhed, Sundhedsstrategisk Planlægning, Regions...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Specialkonsulent til Koncern Sundhed, Regionshuset i Sorø - Barselsvikariat

Koncern Sundhed søger en erfaren (special)konsulent, der med sikker hånd kan agere strategisk bindeled mellem Regionshuset og Region Sjællands Sundhedsfaglige Råd.

Har du erfaring med offentlig forvaltning og administration. Har du indgående kendskab til sundhedsvæsenet? Kan du være bindeled mellem regionens strategier på kvalitets- og patientsikkerhedsområdet og den kliniske faglighed? Har du strategisk og politisk tæft?

Så kunne du være vores nye kollega.

Om jobbet

Koncern Sundhed er én af fire enheder i Sundhedsstrategisk Planlægning, der spiller en væsentlig rolle i kvalitets- og patientsikkerhedsarbejdet i Region Sjælland. Enheden sikrer, i samarbejde med hospitalerne og Psykiatrien, solid beslutningsstøtte til Koncerndirektionen.

Enheden varetager en bred vifte af opgaver, der blandt andet omfatter implementering af Det Nationale Kvalitetsprogram for Sundhedsvæsenet, styrkelse af patientsikkerheden, kvalitetssikring af det sundhedsfaglige indhold i Sundhedsplatformen samt kvalitetssikring og vedligeholdelse af kliniske retningslinjer, patientvejledninger m.m.

Vi er en enhed, hvor der er mulighed for at påvirke retning og indhold i ens arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på at have et godt og udviklende arbejdsmiljø, et godt kollegialt samarbejde, en uformel omgangstone, fleksible arbejdsforhold og balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Dine opgaver

Du vil få en central rolle som strategisk bindeled mellem Sundhedsstrategisk Planlægning og den faglige udvikling af de kliniske specialer i regi af De Sundhedsfaglige Råd.

Centrale opgaver vil være, at

  • understøtte tværfagligt samarbejde og regional koordinering i forhold til arbejdet med De Sundhedsfaglige Råd

  • sikre, at De Sundhedsfaglige Råd inddrages i den strategiske udvikling indenfor deres specialespecifikke arbejdsområde

  • sikre, at De Sundhedsfaglige Råd bidrager aktivt til udmøntning af de strategier, der falder indenfor deres specialespecifikke arbejdsområde og på tværs af områder

  • sikre koordinering mellem Sundhedsstrategisk Planlægning og De Sundhedsfaglige Råd og dermed bidrage til, at de relevante strategiområder understøtter hinanden og har klinisk opbakning og legitimitet


Du vil få indgående kendskab til Region Sjællands strategier for udvikling af det sjællandske sundhedsvæsen og komme ind i maskinrummet i forhold til at udvikle og udmønte disse. Jobbet vil derfor give rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Du vil komme til at indgå i et engageret team med 6 kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde. Teamet varetager opgaver i relation til patientsikkerhed, Det Nationale Kvalitetsprogram, herunder lærings- og kvalitetsteams samt Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser, Patientrapporterede oplysninger, Patientansvarlig læge, Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram samt opfølgning på driftsaftaler og diverse kvalitets- og patientsikkerhedsindsatser. Derudover betjener teamet en række fora under den regionale kvalitetsorganisation bl.a. Det Regionale Kvalitetsråd.

Dine opgaver vil have berøringsflader til mange af de øvrige opgaver i teamet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen med dine teamkollegaer.

Din profil

Vi lægger vægt på, at:

  • du har relevant samfunds- og/eller sundhedsvidenskabelig uddannelse på AC-niveau eller en sundhedsfaglig grunduddannelse med en akademiske overbygning

  • du har flere års erfaring fra ansættelse i en offentlig forvaltning eller på et sygehus

  • du har indgående kendskab til sundhedsvæsenet

  • du er vant til at indgå i et konstruktivt samarbejde med andre faggrupper

  • du kan holde retning

  • du arbejder struktureret, har politisk flair og et strategisk blik

  • du er en engageret holdspiller, der bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø.


Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat af ca. 1 års varighed. Tiltrædelse 15. august 2020 eller snarest derefter.

Du vil blive ansat på AC-overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte Anja Manby Kramper, Teamleder, tlf. 2979 5161

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfristen er den 24. juni 2020.

Samtaler forventes afholdt d. 26. juni 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Onsdag den 24. juni 2020

Lignende jobs

  • Utilities Supporter

    Do you want an exciting career where you can utilize your skills and contribute with your knowledge in utility systems such as HVAC, steam, vacuum, compressed air as well as BMS and FMS systems for..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Spændende og vellønnet job hos virksomhed i Køge

    Jobbet JobbetVores kunde er en virksomhed i Køge, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Service tekniker til Greentech virksomhed i Roskil...

    Vil du være en del af en spændende udvikling, som skal forbedre både klimaet, miljøet, give værdi til vores kunder og samtidig udvikle vores forretning – så er muligheden her nu! Actief [xxxxx]
    • Øvrige
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kvalitets- og bæredygtighedsansvarlig søges

    Har du evner og lyst til at være ansvarlig for kvalitetssikring en i virksomhed, der arbejder fokuseret med stålprojekter på byggepladser hovedsageligt på Sjælland? Trives du i en hverdag, som tage..
    • Øvrige
    • Gørlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9