Specialkonsulent der er god til netværk og som brænder for udvikling af det nære sundhe...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Specialkonsulent der er god til netværk og som brænder for udvikling af det nære sundhedsvæsen søges til indsatsen Tidlig Opsporing

Selv om omkring 7.000 mennesker hvert år får konstateret kræft i Region Sjælland er nydiagnosticeret kræft ikke en hyppig sygdom i almen praksis. Hver praktiserende læge finder i gennemsnit 8-12 nye kræfttilfælde om året. Samtidig møder den praktiserende læge flere gange om dagen patienter, der har symptomer, der kan være tegn på kræft. Den praktiserende læge og praksispersonalet står derfor over den store udfordring, det er at finde de patienter, der skal henvises til videre undersøgelse og eventuel behandling på sygehuset.

De mange tiltag, der er gjort for at øge kræftoverlevelsen i Danmark igennem de sidste ca. 15 år, har virket. Flere og flere overlever og lever med følgevirkninger efter kræft. Igennem årene har der især været fokus på sygehusbehandlingen, men i 2015 besluttede Folketinget, at tiden nu er inde til at gennemføre en særlig indsats i almen praksis. Folketinget har derfor bevilliget penge til kompetenceudvikling både fagligt og organisatorisk i almen praksis. Samtidig har Folketinget besluttet, at det er regionerne, der skal stå for denne indsats.

Der er flere andre, der tilbyder kurser og organisationsudvikling til almen praksis. Tidlig Opsporing skal ikke være konkurrenter til dem, men være et alternativ der tilbyder indsatser, som de praktiserende læger og det kliniske praksispersonale ikke kan få andre steder. Derfor har vi allerede på forhånd foretaget research af eksisterende tilbud, men også en litteraturgennemgang i forhold til relevante emner og vinkler, som kan være relevant i forhold til kompetenceudvikling i almen praksis. Samtidig skal du arbejde inden for rammerne af den tre-årige handleplan, der er udarbejdet for årene 2019-2022. Dit kommende arbejde bliver at stå for kompetenceudvikling i almen praksis.

Dit job
Du vil blive en del af et team og vil samtidig få dit eget ansvarsområde. Dit arbejdsområde vil som udgangspunkt blive kompetenceudvikling i almen praksis. I handleplanen står der bl.a., at der skal sættes fokus på, hvordan øgning af lægers og praksispersonalets opmærksomhed på empati, forståelse af egen rolle, øge deres viden om eksistentielle spørgsmål, og hvordan disse tackles i en travl hverdag.

Om dig
Vi forventer, at du har mindst fem års erfaring med projektstyring og har en samfundsfaglig eller sundhedsfaglig akademisk baggrund.

Du skal:

  • Have stort gåpåmod, være robust og være i stand til at skabe konstruktive relationer
  • Være initiativrig
  • Kunne arbejde selvstændigt og målrettet, men også være lydhør over for input fra andre og være god til at samarbejde
  • Være nytænkende og kunne anvende forskellige værktøjer for at nå målgruppen bestående af både læger, sygeplejersker, lægesekretærer og andet klinisk praksispersonale med henblik på at skabe læring hos dem, der kan anvendes i deres daglige, kliniske arbejde
  • Kunne arbejde struktureret og være god til at overholde deadlines
  • Være god til at mestre ”rummet” med modsatrettede interesser og til ikke at lade dig slå ud af modgang

Herudover vil det være en fordel, hvis du har undervisningserfaring.

Om Det Nære Sundhedsvæsen
Du bliver ansat i regionens virksomhedsområde Det Nære Sundhedsvæsen, som blev etableret 1. januar 2019. Det har ansvar for en række udviklingsaktiviteter i samarbejde med sygehuse, kommuner, praksissektoren og borgerne. Som nævnt ovenfor vil du blive en del af Projektudvikling og Forebyggelse og vil blive placeret i teamet Tidlig Opsporing, der arbejder med kompetenceudvikling i almen praksis, borger-/patientrettede indsatser samt forskning. Herudover samarbejder vi med flere andre teams og funktionsområder i Det Nære Sundhedsvæsen. Det drejer sig bl.a. om Kommunikationsteamet, Økonomi og Sekretariatet.

Vi tilbyder
Du bliver en del af Det Nære Sundhedsvæsen og bliver organisatorisk tilknyttet Projektudvikling og Forebyggelse, som Tidlig Opsporing er en del af. Vi sidder på et storrumskontor, hvor der udover medarbejdere fra Tidlig Opsporing også sidder medarbejdere, der arbejder med henholdsvis Helbredsprofilen og Broen til Bedre Sundhed.

Sammen med programlederen får du ansvaret for kompetenceudvikling i almen praksis. Samtidig bliver du en del af teamet Tidlig Opsporing. Vi bruger meget hinanden til at sparre med, og du vil derfor få dyb indsigt i, hvad der ellers foregår i Tidlig Opsporing.

Vi tilbyder en omskiftelig hverdag, hvor du i vid udstrækning får mulighed for selv at tilrettelægge din dag. Du må påregne, at en del af dit arbejde vil foregå uden for Regionshuset, da det er vigtigt, at du får kendskab til og et godt forhold til regionens praktiserende læger og deres praksispersonale samt øvrige lægeklinikker.

Vi har en uformel og omsorgsfuld omgangstone, flekstidsordning og gør os umage med at være en familievenlig arbejdsplads. Arbejdsstedet er som udgangspunkt Regionshuset i Sorø, men fordi dit arbejde handler om kompetenceudvikling i almen praksis vil en del af dit arbejde foregå ude lokalt i praksis.

Løn og ansættelsesforhold efter overenskomst.
Sidste frist for ansøgning er den 16. august 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes den 25. august 2020.

Ansættelse med forventet start den 1. oktober 2020.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om Tidlig Opsporing og arbejdsopgaverne ved henvendelse til:

  • Programleder, lægelig chefkonsulent, MSA Britta Ortiz, tlf. 40 88 02 55, e-mail: [email protected]
  • Funktionschef Anne Dalhoff Pedersen, tlf. 51 33 91 27, e-mail: [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 16. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9