Konsulent til uddannelse og digitalisering i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

To konsulenter til udviklingen af uddannelser, arbejdsmarkedet og digitaliseringen i Region Sjælland


Vil du bidrage til udviklingen af attraktive uddannelser, digitaliseringen i landdistrikter og at flere unge får en uddannelse i Region Sjælland? Har du flair og interesse for politik, administration, projektudvikling og strategiske partnerskaber? Så er du måske en af vores to nye kollegaer til team Uddannelse og Attraktivitet i afdelingen for Regional Udvikling i Region Sjælland.

I Region Sjælland skal vi sikre at flere unge får en uddannelse og, at vi har gode uddannelsesmuligheder i hele regionen. Vi vil desuden sikre hurtigt internet og udrulningen af nye digitale løsninger til gavn for borgerne i byerne og landet. Derfor leder vi efter to nye kollegaer til Regional Udvikling, som kan være med til at styrke vores arbejde inden for uddannelsesområdet og digitalisering i regionen.

To stillinger til uddannelse og digitalisering

Afdelingens team Uddannelse og Attraktivitet er ansvarlige for regionens arbejde med at sikre sammenhæng i ungdoms- og voksenuddannelser, udvikling af uddannelsesindsatser og samarbejdet med uddannelsesinstitutioner, kommuner mfl.. Dertil varetager teamet regionens indsatser for udviklingen af landsbyer og landdistrikter, hvor digitalisering, kulturtilbud og adgangen til offentlig services er i fokus.

Til teamet søges to konsulenter

Én konsulent til ungdomsuddannelse

Den nye konsulent skal arbejde med myndigheds- og udviklingsopgaver inden uddannelsesområdet. Opgaverne omhandler blandt andet at sikre gode overgange og sammenhænge i uddannelsessystemet og tilgængelige ungdomsuddannelser for unge i hele regionen – også for dem bosiddende uden for de større byer. Dertil skal man være tovholder på samarbejder med uddannelsesaktører og bidrage til gennemførsel af uddannelsesindsatser – såsom projekter, analyser og arrangementer.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a., at:

  • Sikre opfølgning og sagsbehandling på uddannelsesprojekter, som regionen finansierer

  • Varetage myndighedsopgaver på uddannelsesområdet - såsom oprettelse af nye ungdoms- og erhvervsuddannelser, bistå i fordelingen af unge på gymnasier, HTX og HHX, uddannelsestilbud for forberedende voksenundervisning og ordblindeundervisning mv.

  • Udarbejde sagsfremstillinger til politiske udvalg

  • Udvikle nye indsatser, projekter og partnerskaber inden for ungdomsuddannelsesområdet


Den rette kandidat har en videregående uddannelse. Du kan enten være nyuddannet eller have erfaring fra lignende stillinger. Du har kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation og interesse for ungdomsuddannelsesområdet generelt. Ideelt har du erfaring med politik og forvaltning på uddannelsesområdet. Men vigtigst af alt, er du en analytisk og struktureret generalist, der brænder for at bruge dine evner til myndigheds- og udviklingsopgaver på uddannelsesområdet i Region Sjælland.

Èn konsulent til digitalisering og uddannelse

Til den anden stilling søges en konsulent, som også skal arbejde med uddannelsesområdet, men dertil understøtte det strategisk arbejde med digitaliseringen i regionen. Digitaliseringen i Region Sjælland løftes gennem strategiske samarbejder og konkrete udviklingsindsatser for anvendelse af nye teknologier, øget digitalisering samt den fysisk udrulning af digital infrastruktur. Et særligt fokus er, hvordan digitaliseringen på uddannelsesområdet kan skabe nye uddannelsestilbud på tværs af geografi, alder og brancher.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a., at:

  • Sikre opfølgning og sagsbehandling på digitaliseringsprojekter, som regionen finansierer

  • Være tovholder på strategiske og administrative samarbejder for digitalisering i regionen

  • Varetage myndighedsopgaver på uddannelsesområdet og digitaliseringsområdet

  • Udarbejde sagsfremstillinger til politiske udvalg

  • Opbygge viden om samspillet mellem digitalisering teknologi, og borgere i en landregion

  • Udvikle nye indsatser, projekter og partnerskaber inden for digitalisering i landsbyer og i uddannelsessektoren mv.


Til denne stilling er der udkig efter en kandidat med en videregående uddannelse. Du kan enten være nyuddannet eller have erfaring fra lignende stillinger. Ideelt set har du erfaring med strategisk udvikling og interesse varetagelse fra politisk styrede organisationer eller NGO’er. Det er en fordel, hvis du har kendskab til digitalisering på uddannelsesområdet. Men vigtigst af alt, så er du en dygtig generalist, der har flair for tal, teknologi, skriftlig kommunikation og politisk betjening.

For begge stillinger gælder det at

  • Du er analytisk dygtig og struktureret i din opgaveløsning

  • Du har god organisatorisk indsigt og politisk tæft

  • Du er en teamplayer, der kan arbejde tværfagligt og tværgående med kolleger med forskellige baggrunde

  • Du trives i en travl og omskiftelig hverdag med skiftende dagsordener

  • Du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab i afdelingen


Hvorfor er denne stilling dit næste job?

Du bliver en del af et udviklende fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger samt et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, trivsel og medindflydelse er højt prioriteret. Du får et job med gode muligheder for efteruddannelse og personlig udvikling. Du vil opleve stor variation i dine arbejdsopgaver og få en udadvendt kontakt til omverdenen.

Lyder stillingen som det næste skridt i din karriere? Så er du godt på vej til dit næste job, som i øvrigt ligger bekvemt i Regionshuset i Sorø midt mellem København og Odense – og midt mellem Kalundborg og Vordingborg.

Du ansættes på fuld tid senest pr. 1 april 2022 og gerne hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i ny løn i Region Sjælland.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte Udviklingschef Thomas Aarup Larsen på tlf. 29 27 19 54, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest mandag d. 7 marts.

Første samtalerunde finder sted tirsdag d. 14 marts. En evt. anden samtale vil finde sted tirsdag d. 22 marts.

Du ansættes på fuld tid. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i ny løn i Region Sjælland.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Mandag den 07. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9