Konsulent til interregional politik og fundraising i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du bidrage til at skabe regional udvikling og bedre sundhed gennem interregionale samarbejder? Er du en struktureret generalist med interesse for projektudvikling og fundraising i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye kollega til interregional politik og fundraising.

I afdelingen Regional Udvikling har vi som kerneopgave at sikre, at Region Sjælland er et godt sted at leve, bo og arbejde både nu og i fremtiden. Det gør vi bl.a. gennem vores Fondskontor, som du nu kan blive en del af.

I Fondskontoret hjælper vi med, at opbygge partnerskaber, projekter og ansøgninger sammen med fagfolk og samarbejdspartnere fra regionen og på tværs af naboregioner i Danmark, Tyskland, Polen, Litauen og Sverige.

Vi søger nu en kollega, der kan rådgive både Region Sjællands sundhedsvidenskabelige forskere og regionens mange projektaktører, indenfor særligt EU midler – det gælder primært Interreg programmerne og Horizon Europe.

Dine to vigtigste opgaver bliver:

  1. At være kontaktpunkt for Interreg South Baltic. Dét betyder, at de projektaktører fra regionen, der ønsker at søge midler fra dette program, kommer til dig for at få seneste nyt om puljerne: hvornår de åbner, hvad de indeholder, ansøgningskrav mm. Du skal her stå for den administrative dialog med partnere fra medlemsregioner fra Polen, Tyskland, Sverige og Litauen og bistå de politikere fra Region Sjælland, der er med til at beslutte, hvilke projekter, der modtager finansiering. Og du skal bruge den viden du opnår herigennem, til at rådgive projektaktører, så de kan udforme skarpe og konkurrencedygtige ansøgninger til programmet indenfor fx sundhed, grøn omstilling, attraktivitet, mobilitet mm.

  2. At rådgive sundhedsforskere. Vi oplever en stigende interesse for vores hjælp, fra sundhedsforskerne på regionens sygehuse. Vi finder relevante fonde og puljer, fra både DK og EU til dem og vi hjælper både med at skrive og kommentere på deres forskningsansøgninger og guider dem til at lægge langsigtede finansieringsstrategier, der kan hjælpe dem med at løfte forskningshøjden.


Derfor søger vi en kollega, der trives i en hverdag, der består af et mix af det indadvendte research, læse- og skrivearbejde og den udadvendte rådgiver rolle.

Andre vigtige opgaver i jobbet er:

  • Planlægge og gennemføre arrangementer på tværs af de tre Interreg-programmer

  • Opsøge partnere, rådgive og facilitere udviklingen af interregionale partnerskaber og projekter, der kan hjemtage finansiering via EU og Interreg-programmerne

  • Bidrage til den politiske interessevaretagelse i interregionale og europæiske samarbejder

  • Være tovholder og pennefører på ansøgninger til EU-puljer og Interreg-programmerne


Hvem er du?

Ideelt set har du erfaring med at udarbejde projektansøgninger og/eller gennemføre projekter med finansiering fra EU’s puljer eller Interreg-programmer.

Men vigtigst af alt, så søger vi dig, der er en analytisk og struktureret generalist, som kan se sig selv dyrke EU programmernes krav og sproglige kringelkroge, så aktørerne har bedst mulige forudsætninger for at hjemtage finansiering til deres projekter. Du kan se dig selv i rollen som rådgiver af kolleger, politikere og samarbejdspartnere, så der i fællesskab kan udvikles indsatser og partnerskaber og vi kan øge hjemtaget af finansiering.

Derudover har du forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation. Samtidig har du mod på at arbejde i et interregionalt miljø, med forskellige fagfolk og udenlandske samarbejdspartnere.

Dine vigtigste kompetencer

  • Du er analytisk dygtig og struktureret i din opgaveløsning, og trives med at dyrke detaljerne i komplekst EU stof

  • Du har god økonomiforståelse og erfaring med Excel, fx opsætning af budgetter

  • Du har god organisatorisk indsigt og politisk tæft

  • Du er stærk i engelsk på skrift og tale, da flere møder og korrespondance i forbindelse med rollen som South Baltic kontaktpunkt foregår på engelsk

  • Du er en teamplayer, der kan arbejde tværfagligt og tværgående med kolleger med forskellige baggrunde. Vi vil nemlig gerne vidensdele, så vi kan spille hinanden og vores opgaver bedre!

  • Du trives i en travl og omskiftelig hverdag med skiftende dagsordener, men med plads til kaffepauser og sparring

  • Du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab i afdelingen

  • Og så går vi ud fra, at du har en videregående uddannelse


Hvorfor er denne stilling dit næste job?

  • Du bliver en del af et udviklende fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger samt et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, trivsel og medindflydelse er højt prioriteret. Det giver pote og vi har meget flotte trivselsmålinger i afdelingen.

  • Du får et job med gode muligheder for efteruddannelse og personlig udvikling.

  • Du vil opleve stor variation i dine arbejdsopgaver og få en udadvendt kontakt til omverdenen.

  • Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor du kan bruge transporttiden i toget som arbejdstid og arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen, hvis det får din hverdag til at hænge bedre sammen.

  • Arbejdsplads beliggende i gåafstand fra smukke skove og søer, hvis du vil tage en løbetur eller en dukkert efter arbejde


Lyder stillingen som det næste skridt i din karriere? Så er du godt på vej til dit næste job, som i øvrigt ligger bekvemt i Regionshuset i Sorø midt mellem København og Odense – og midt mellem Kalundborg og Vordingborg.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte Udviklingschef Thomas Aarup Larsen på tlf. 29 27 19 54 eller

Chefkonsulent Hanne Edelweiss Beckert på tlf. 21 64 68 73, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest søndag d. 8. maj.

Vi indkalder til ansættelsessamtaler løbende for at finde den rette kollega, der vil starte hos os hurtigst muligt.

Du ansættes på fuld tid. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i ny løn i Region Sjælland.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 08. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9
19. august 2024 10
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 8
15. august 2024 7
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 6
11. august 2024 8
10. august 2024 8
9. august 2024 9
8. august 2024 9