Kan du implementere digitale løsninger, der gør en forskel for fremtidens sundhedsvæsen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Og har du en sundhedsfaglig uddannelse samt erfaring med komplekse projekter og tværsektorielt samarbejde inden for sundhedsområdet, så er stillingen som projektleder i Digital Transformation måske noget for dig.

Region Sjælland har en klar politisk vision om at flytte sundhedsvæsnet tættere på den enkelte borgers hverdag. Vi ønsker at skabe fremtidens sundhedsvæsen, der er nært, let tilgængeligt for borgerne og som bidrager aktivt til bedre lighed i sundhed.

Med Det Nære Sundhedsvæsens etablering af Danmarks første eHospital er de første vigtige skridt i omstillingen til et borgernært sundhedsvæsen taget. eHospitalet skal levere behandling, forebyggelse og rådgivning til borgerne, med såvel akutte som kroniske tilstande, og det hele understøttes af forskellige digitale løsninger.

I funktionsområdet Digital Transformation understøtter vi bl.a. eHospitalets fokus på digitalisering og anvendelse af ny og eksisterende teknologi, for at styrke et borgernært sundhedsvæsen. Det kræver blandt andet et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores mange samarbejdspartnere, herunder kommuner, sygehuse og praksissektor samt tværgående enheder i Region Sjælland.

Om jobbet - vi tilbyder dig

I Digital Transformation arbejder vi dedikeret med at udvikle, afprøve og implementere forskellige digitale løsninger, som forventes skaleret til hele Region Sjælland. Vi er et forholdsvist nyt team med fire projektledere, to konsulenter og en chef og vi sætter stor pris på høj faglighed og sparring. Du få mulighed for at præge teamet og blive en del af et positivt og engageret fællesskab.

I vores forskelligartede projekter med digitale løsninger, har vi brug for dygtige projektledere, som kan sikre en succesfuld implementering og kan facilitere de mange forandringsprocesser, som er forudsætningerne for, at vi lykkes som team og dermed skaber værdi for regionens borgere og medarbejdere.

Vi søger derfor en erfaren projektleder med en sundhedsfaglig uddannelse, som kan drive komplekse projekter, der bidrager til den digitale omstilling af sundhedsvæsnet i tæt samarbejde med teamet, regionens virksomhedsområder, koncernstabe, almen praksis, kommuner og borgerne.

Som projektleder i Digital Transformation får du ansvar for projektledelsen af et eller flere projekter i regi af Det Nære Sundhedsvæsen. Derfor er det en fordel, hvis du kan kombinere viden om kliniske arbejdsgange med viden om projektledelse, digitalisering og sundheds-IT.

Det er helt afgørende, at du har forståelse for de organisatoriske og kompetencemæssige forandringsprocesser på tværs af faggrupper og sektorer, som ofte er forudsætningen for vellykket implementering. Desuden har du erfaring for at arbejde dataunderstøttet, og du har blik for, hvordan projekternes værdiskabelse løbende kan dokumenteres.

Kompetencer - vi forventer at du:

Vi forventer, du har en relevant sundhedsfaglig uddannelse på master eller kandidatniveau og mindst 5 års erfaring. Det er en forudsætning, at du har erfaring med komplekse projekter og projektledelse og vi ser meget gerne, at du er certificeret i projektledelsen (PRINCE 2 eller lign).

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i sundhedsvæsnet og har kendskab til samarbejdet mellem de forskellige sektorer. Vi ser også meget gerne, at du har erfaring med sundheds- og ældreområdet ift. kommunerne, samt erfaring med politisk styrede organisationer.

Vi søger en projektleder med følgende kvalifikationer:

  • Dokumenteret erfaring med projektledelse af store programmer/projekter inden for sundhedssektoren eller det offentlige
  • Erfaring fra arbejdet med digitale omstillingsprocesser i det offentlige
  • Lyst og evne til at samarbejde på tværs af fagligheder og sektorer, hvor dialog og fælles ejerskab er centralt
  • Analytisk sans og evne til at arbejde struktureret og målrettet
  • Har en helhedsforståelse, der kan omsættes til selvstændig handling
  • Kan navigere i krydsfelter og tage beslutninger der peger fremad i projektet

Vi tænker du er:

  • Ambitiøs og kvalitetsbevidst
  • Proaktiv, vedholdende og trives i en omskiftelig hverdag med højt arbejdstempo
  • Tager ansvar for høj faglighed og sikrer forankring af viden i teamet
  • Er struktureret, resultatorienteret og udfordrer proces og indhold, når det er relevant
  • God til at bevare roen og overblikket i pressede situationer
  • God til at opbygge samarbejdsrelationer og kan kommunikere klart og tydeligt i såvel skrift som tale med blik for målgruppen
  • Humoristisk og sætter pris på socialt samvær og uformel dialog

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”, som er overskriften for alt, hvad der arbejdes med.

Den politiske dagsorden handler om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgernes hverdagsliv og i stigende grad ud i eget hjem.

Det Nære Sundhedsvæsen har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset i Sorø, i Næstved og i Test-og vaccinationscentrene rundt i regionen. I alt er der en medarbejderstab på mere end 1.500 medarbejdere.

I Det Nære Sundhedsvæsen arbejdes der målrettet med at udvikle en forbedringskultur.

Dataunderstøttelse af indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, der anvendes for at sikre innovation, koordination, overblik, vidensdeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Udviklingsarbejdet sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så indsatser er afstemt med forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2023.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen. Det forventes, at det primære arbejdssted er i Sorø, men der vil være møder og projektaktiviteter i hele regionen.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er søndag den 6. november 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 46. Første samtalerunde afholdes mandag og tirsdag på video. Anden samtalerunde afholdes fredag ved fremmøde i Sorø.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så skriv til vores postkasse: [email protected]

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision.

Du kan også se vores organisationsdiagram.

Se præsentationsvideo af Det Nære Sundhedsvæsen her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 06. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Transform and streamline group FP&A and financial reporting processes to support decision-making by senior management in [xxxxx] FP&A, internal and external financial reporting..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 5
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10