Business Intelligence udvikler i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Er du skarp til udvikling af Business Intelligence (BI) løsninger, har du interesse for sundhedsdata og kunne du tænke dig at hjælpe Region Sjællands sygehuse? Så er du måske vores nye kollega i Data og udviklingsstøtte.


Data og udviklingsstøtte – et dynamisk miljø med en stærk teknisk faglighed


Data og udviklingsstøtte er et tværgående center med ca. 60 medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Centeret er en udviklingsorienteret organisation, der med udgangspunkt i data arbejder med BI, dvs. styring, forbedringsarbejde, innovation, forskning og analyser på sundhedsområdet. Data og udviklingsstøtte bidrager med data og analyser på en række områder som bl.a. er baseret på de nationale registre og Sundhedsplatformen. Områderne er fx kræftpakkemonitorering, ulighed i sundhed, sundhedsprofilen og personlig medicin såvel som styringsredskaber til, og forbedringsarbejde på sygehusene.

Centeret består af en række teams, der fungerer i en matrixorganisering. Som ny medarbejder vil du som udgangspunkt indgå i datateamet, der blandt andet modellerer og leverer datagrundlaget til hele Regionens ledelsesinformation. Vi lægger i Data og Udviklingsstøtte stor vægt på faglig dygtighed og en serviceorienteret tilgang til forretningsbehov. Faglig udvikling samt videre- og efteruddannelse bliver derfor prioriteret højt for have fortsat høj kvalitet af opgaveløsningen.

Du bliver en del af et uformelt, socialt arbejdsmiljø med højt til loftet, personligt ansvar, engagerede kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnerne. Vi lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling, og enheden er præget af et højt niveau af videndeling og engagement. Vi tror på, at de bedste løsninger og præstationer opstår, når medarbejderne oplever en work-/life-balance. Vi er derfor en fleksibel organisation, hvor der blandt andet er gode muligheder for hjemmearbejde.

Du får mulighed for at sikre og kvalificere datagrundlag, der forbedrer kvalitet og patientoplevelser.


Formålet med vores arbejde er at skabe værdi i anvendelsen af data for hele organisationen og i sidste ende patienterne. Og arbejdsopgaverne er udviklings- og analysearbejde med data i samarbejde med kollegaerne i Data og Udviklingsstøtte. Dine opgaver vil bl.a. bestå i at indlæse, modellere og præsentere data til f.eks. ledelsesinformation og forbedringsarbejde – dette både selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegaer.

Du har kendskab til BI- og datawarehouse-udvikling og er god til at se løsninger og skabe fremdrift.


Som person er du optaget af og har evner for god forretningsforståelse og et skarpt blik for at tilvejebringe data, der kan omsættes til viden og værdi. Hertil skal du have stor interesse i at arbejde med data og bidrage til at udvikle arbejdet med analyser og forbedringer i samarbejde med kollegaer og kunder.

Vi søger en kollega, der er åben for fornyelse, er nysgerrig, kan udvikle og samtidig kommer i mål med opgaverne, store som små.

Om du har baggrund som datalog, ingeniør, datamatiker, har en matematisk baggrund el.lign., er ikke så vigtigt. Det er til gengæld afgørende er, at du har:

  • Erfaring med BI udvikling - det er en fordel at have erfaring med datamarter og tabulare kuber.
  • Erfaring med et eller flere af værktøjerne/sprog Pentaho DI, SQL, SSAS, SAS, TARGIT og med interesse i og mod på at lære nye værktøjer.
  • Lyst til arbejde med sundhedsvæsnet og sundhedsdata
  • Erfaring med at arbejde med personfølsomme data

Yderligere oplysninger


Tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest pr. 1. februar 2023. Ansøgningsfrist er senest søndag den 18. december 2022, men samtalerne kan blive afholdt løbende.

Alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 18. december 2022

Lignende jobs

  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Serviceafdelingen søger sommerferieafløsere - er det dig, vi søger? Serviceafdelingen på Nykøbing F. Sygehus søger sommerferieafløsere til at varetage serviceopgaver i perioden juni-september..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Vi mener, alle elever har brug for at indgå i et stærkt og forpligtende fællesskab – vil du være med i arbejdet? Skolen på Herredsåsen søger en inklusionsvejleder/AKT/LKT på 30-37 t..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Til vores Kontrolgruppe søger vi en dygtig og erfaren kollega, der vil være med til at forebygge og afdække socialt bedrageri. Om jobbet Dine opgaver vil blandt andet være: Det dagli..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 5
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10