To Data- og analysekonsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi søger to ambitiøse og motiverede data- og analysekonsulenter til at styrke dataarbejdet i Gladsaxe Kommune

Har du lyst til at være med til at skabe nye indsigter og sætte dagsordenen for dataarbejdet i Gladsaxe Kommune? Så er du måske én af to nye kollegaer, vi søger til stillingerne som data- og analysekonsulenter i Gladsaxe Kommune.

Gladsaxe Kommune er en stærk velfærdskommune, der går foran i udviklingen af vækst og velfærd.

Vi har fokus på, at arbejdet med data skal understøtte den faglige opgaveløsning på tværs af organisationen og bidrage til at kvalificere de faglige drøftelser og beslutninger samt sikre, at der hele tiden leveres den bedst mulige velfærd til alle kommunens borgere. Vi søger nye indsigter, der kan omsættes til nye indsatser.

Dataarbejdet i Gladsaxe Kommune tager udgangspunkt i en sikker og respektfuld i håndteringen af borgernes oplysninger og finder sted inden for rammerne af kommunens dataetiske politik.

Rollen som data- og analysekonsulent kræver, at du kan sætte dig ind i forskellige faglige problemstillinger sammen med ledere og medarbejder på de enkelte fagområder. Du skal medvirke til at sikre, at dataprojekterne kommer ud og leve i organisationen og skaber værdi lokalt.

Vi søger to nye kollegaer, der skal være med til at styrke den datadrevne og analysebaserede tilgang og drive udviklingen af nye projekter og initiativer på dataområdet. Vi søger en konsulent til Børne- og Kulturforvaltningen, og en konsulent til Datadrevet Forretningsudvikling, kommunens centrale data- og analyseenhed.

Dataarbejdet i Gladsaxe er kendetegnet ved høj faglighed, udviklingslyst, en uformel tone og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Dine opgaver som data- og analysekonsulent vil blandt andet bestå i at:


  • analysere, behandle og visualisere data på tværs af fagområder
  • udvikle og teste nye analysemuligheder ved hjælp af avanceret statistik
  • medvirke til at drive og lede dataprojekter
  • bidrage til at udvikle organisationens samlede dataforståelse og understøtte en datadrevet opgaveløsning
  • medvirke til at skabe nye indsigter på tværs af de kommunale velfærdsområder
  • formidle komplekse data til let og forståeligt materiale for både medarbejdere, ledere og politikere.

Kvalifikationer


Vi forventer, at du:
  • har en relevant uddannelse på kandidatniveau
  • har en veludviklet analytisk sans og er i stand til at bore dig ned i data for at finde svar
  • kan formidle (skriftligt og mundtligt) komplekst materiale til kollegaer, ledere og politikere
  • kan indgå i en nysgerrig og åben dialog med andre faggrupper
  • har overblik og formår at skabe klar retning og fælles fokus i et projekt
  • kan have mange bolde i luften
  • har lyst til at være en del af en politisk styret organisation
  • bidrager aktivt til trivslen i afdelingen, som vi vægter meget højt.


I Gladsaxe Kommune anvender vi hovedsageligt Tableau og Alteryx til henholdsvis datavisualisering og datarens / datatransformation. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med disse analyseredskaber, men vi forventer, at du har erfaring med at arbejde i analyse- og statistikprogrammer, som f.eks. STATA, SAS, R, Python med videre eller i visualiseringsprogrammer som Power BI, Qlickview med videre.

Data- & Analysekonsulent i Børne- & Kulturforvaltningen


Som vores nye analysekonsulent i Børne- & Kulturforvaltningen vil du have en vigtig rolle i forvaltningen, hvor du skal være med til at skabe nye indsigter ved hjælp af data omkring børn, unge og familier. Området er kendetegnet ved en stor efterspørgsel på relevante opgørelser og relevant ledelsesinformation, der kan bidrage til at højne såvel styringen af området som kvaliteten af data.

Der er et kontinuerligt behov for sparring og indsigt i data og analysemuligheder på de enkelte fagområder. Opgaver vil omfatte ad hoc opgørelser, ledelsesrapportering og projektarbejde.

Udover dit virke i Børne- og Kulturforvaltningen vil du også blive tilknytte vores tværgående analyseenhed, som understøtter brugen af data på tværs af hele kommunen. Du kan her forvente at arbejde projektorienteret, hvor du med fordel kan bruge dine kompetencer inden for projektledelse og drive et projekt fra start til slut.

Vi kan i stillingen sagtens se for os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Hovedkriteriet for os er dog, at både du og vi kan se perspektiver i det fremtidige samarbejde, at du har masser at motivation og gåpåmod, og herunder at der er tale om det helt rigtige match.

Data- & Analysekonsulent i Datadrevet Forretningsudvikling


Vi søger en faglig stærk konsulent til Datadrevet Forretningsudvikling, der kan være med til at sætte retningen for dataarbejdet på tværs af hele organisationen. Du vil komme til at lede og udvikle dataprojekter på tværs af de kommunale enheder i tæt dialog med ledere og medarbejdere.

Vi forventer, at du aktivt og selvstændigt kan gå ind i planlægningen, gennemførelsen og implementeringen af dataprojekter. Du skal være med til at bygge bro mellem faglige udfordringer lokalt, og de muligheder for analyser, nøgletal med videre, som findes i kommunes data.

Du er nysgerrig på andre fagligheder og kan hurtigt sætte dig ind i nye fagområder, arbejdsgange eller faglige problemstillinger på tværs af kommunen.

I dataarbejdet i Gladsaxe arbejder vi hele tiden med at udvikle nye analytiske metoder. Du får mulighed for at bidrage til denne udvikling gennem din erfaring med eller kendskab til avancerede statistiske metoder, såsom prædiktive modeller, machine learning med videre. Du vil indgå i et team, som arbejder med, hvordan disse metoder kan anvendes i den kommunale opgaveløsning.

Du vil også skulle medvirke i formidlingen af resultaterne af dataarbejdet gennem visualiseringer og nøgletal. Du vil også skulle understøtte ledere og medarbejdere i fortolkningen af analyser og statistiske modeller.

Løn- og ansættelsesforhold


Begge stillinger er faste og fuldtidsansættelser. Lønnen fastlægges efter erfaring og kvalifikationer inden for gældende overenskomst og principperne om Ny løn.

Tiltrædelse sker hurtigst muligt og senest 1 oktober, 2021.

Yderligere oplysninger


Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Ronja Lill Krabbe, specialkonsulent i Børne- & Kulturforvaltningen, pr. mail på [email protected] eller via telefon 31 36 14 35, eller Mads Thorning, Leder af Datadrevet Forretningsudvikling på [email protected] eller telefon 39 57 52 14.

Ansøgning


Vi skal have din ansøgning senest den 15. august 2021.
Der afholdes samtaler i uge 33 og 34.

Eksamenspapirer og anden relevant dokumentation bedes vedlagt ansøgningen.

Hvis du har særlig interesse for en af stillingerne, må du meget gerne skrive det i din ansøgning.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 1767
4. juli 2024 1700
3. juli 2024 1655
2. juli 2024 1646
1. juli 2024 1633
30. juni 2024 1670
29. juni 2024 1684
28. juni 2024 1715
27. juni 2024 1702
26. juni 2024 1703
25. juni 2024 1671
24. juni 2024 1675
23. juni 2024 1706
22. juni 2024 1712
21. juni 2024 1725
20. juni 2024 1731
19. juni 2024 1736
18. juni 2024 1719
17. juni 2024 1693
16. juni 2024 1801
15. juni 2024 1812
14. juni 2024 1853
13. juni 2024 1838
12. juni 2024 1856
11. juni 2024 1853
10. juni 2024 1834
9. juni 2024 1925
8. juni 2024 1930
7. juni 2024 1941
6. juni 2024 1891
5. juni 2024 1919