Dygtig Tekniker til slibning af værktøj og knive - Eftermiddagshold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Dygtig Tekniker til slibning af værktøj og knive - Eftermiddagshold

Faglig uddannelsesbaggrund eller tillært

Har du teknisk flair og hænderne skruet rigtigt på? Vil du udfordres af forskellige slibeopgaver, hvor der lægges vægt på detaljer og god kvalitet? Og arbejder du struktureret, er effektiv og har viljen til at lære nyt? Så er dette stillingen for dig!

Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af den globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og i udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vi er både en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden og en handelsvirksomhed, som sælger befæstelsesværktøjer, primært til byggeindustrien.

Humørfyldt og kvalitetsbevidst afdeling der løfter i flok
Du indgår i vores afdeling for slibning af værktøj og knive til kunder indenfor levnedsmiddel- og træindustrien samt den grafiske industri.

Du får 6 humørfyldte, kvalitetsbevidste og fagligt dygtige kolleger, som sørger for, du får en grundig oplæring i jobbet og god faglig sparring.

I afdelingen arbejdes der med meget korte leveringstider og meget høj leveringspræcision, som lykkes pga. en god holdånd, hvor alle løfter i flok og bidrager med godt humør og fleksibilitet, så kunderne får deres værktøj og knive til rette tid og i rette kvalitet.

Teknisk spændende og afvekslende arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver bliver slibning af værktøj og knive på manuelle- og NC-styrede maskiner.

Du indgår i en rotationsordning sammen med dine kolleger, som sikrer en afvekslende hverdag og faglige udfordringer. Det giver samtidig stor grad af fleksibilitet, og at du får en god og dybdegående indsigt i det forskellige værktøj og knive, du arbejder med.

Kvalifikationer
Du har gerne en faglig uddannelsesbaggrund - alternativt er du tillært. Din interesse for slibning og viljen til at lære, er dog vigtigere end din specifikke uddannelsesbaggrund.

Vi forventer, du har hænderne skruet rigtigt på og har teknisk flair for slibning.

Har du endda erfaring med slibning af værktøj og/eller knive, er det en fordel men ikke et krav.

Du er vant til at løfte i flok og udviser stor grad af fleksibilitet – både ift. arbejdsopgaver og -tid.

Du bidrager positivt til det gode humør, er struktureret og har sans for detaljer og god kvalitet.

Arbejdstid:
Din arbejdstid bliver 36 timer og 35 minutter pr. uge, ekskl. pauser, som fordeles mandag – torsdag kl. 12.00-20.05 og fredag kl. 12.00-17.15.

Arbejdstiden på eftermiddagshold medfører et månedligt tillæg til din månedsløn.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Gruppeleder Holger Schwarz eller HR Business Partner Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sunds

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Tilbudschef

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sunds over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5