Kvalitetsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Kvalitetsspecialist

- med erfaring fra en kvalitetsstilling indenfor produktions-, fødevarerbranchen eller lign.

Brænder du for at arbejde med kvalitet? Og er du en dygtig facilitator, der vha. dine gode kommunikative evner og indsigt i forandringsledelse har det bedst ”på gulvet”, hvor du implementerer kvalitetstiltag med gode resultater til følge? Så er dette jobbet for dig...

Vær med til opbygge en spændende kvalitetsorganisation
Du bliver en del af en international koncern med produktionsenheder i både Danmark og udlandet.

Netop nu står vi overfor en spændende udvikling - strategien er lagt, og retningen er klar. Vi er i gang med at opbygge en dedikeret kvalitetsorganisation i vores danske produktionsenhed.

Til dette søger vi en kollega til en nyoprettet stilling i vores nyoprettede kvalitetsorganisation. Sammen med dine kolleger skal du være med til at opbygge kvalitetsorganisationen, arbejde med kvalitetsoptimering og forandringsledelse samt i praksis implementere tiltagene.

Da stillingen er nyoprettet får du stor mulighed for at præge jobbets indhold og fokus. Samtidig er du garanteret sparring fra den øvrige produktionsledelse, som hidtil har varetaget kvalitetsopgaven i deres respektive afdelinger. Udover dig indgår to fagligt dygtige kolleger i teamet. Teamets brede kompetencer sikrer, at vejen fra ord til handling er kort.

Til start arbejder du med kvalitet i vores produktion i Danmark, men viser du både, du kan og vil, er der på sigt også mulighed for, at du kan implementere dine gode resultater i vores øvrige produktionsfaciliteter i USA, England og Litauen.

Dine arbejdsopgaver
En af dine første opgaver i jobbet bliver at reducere antallet af interne reklamationer i vores produktion. Her identificerer du områder med størst potentiale for forbedringer og iværksætter herefter konkrete kvalitetstiltag, som minimerer eller fuldstændigt eliminerer den konkrete reklamation.

Øvrige opgaver i jobbet bliver:

  • At omsætte din lean- og kvalitetsværktøjskasse til praktiske tiltag, som kan implementeres.
  • Drive problemløsning på tværs af organisationen.
  • Analysere produktionsdata og omsætte indsigt til forbedringer.
  • Dokumentere nye tiltag.
  • Ad hoc kvalitetsopgaver.

En stor og vigtig del af jobbet bliver løbende at uddanne og træne dine kolleger i produktionen i de nye kvalitetsprocesser og -tiltag, du iværksætter og implementerer. Derfor bliver en vigtig del af din arbejdsdag at arbejde med forandringsledelse og vedholdende sikre, at de tiltag, du iværksætter, gnidningsfrit bliver til nye arbejdsgange, som forankres i organisationen.

Dine kvalifikationer

  • Du har minimum et par års erfaring fra en kvalitetsstilling, hvor du har arbejdet med kvalitetsstyring, -optimering og implementering, det kan være fra produktions-, fødevarerbranchen eller lign.
  • Du har erfaring med kvalitetsanalyse og er evt. uddannet i six sigma – green belt eller lign.
  • Du har et stort drive, er løsningsorienteret og vedholdende, og kommer derfor i mål med dine opgaver til aftalt tid.
  • Du brænder igennem med dine budskaber og får andre til at købe ind på dine ideer, så dine tiltag implementeres gnidningsfrit med gode resultater til følge.
  • Det falder dig naturligt at opbygge gode tværfaglige relationer samt kommunikere uhindret og modtagerrettet på alle niveauer i en organisation.
  • Da vi er en international organisation, behersker du flydende engelsk i skrift og tale. Taler du samtidig andre sprog, er det blot et plus.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi beskæftiger ca. 700 medarbejdere fordelt på 14 selskaber i Danmark og i udlandet, mens halvdelen af disse arbejder på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Production Technology Esben Søndergaard eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sunds

Lignende jobs

  • Øvrige i Holstebro

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Øvrige i Holstebro

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Øvrige i Vestjylland

    1 Pædagog eller Ergoterapeut 30 timer fast stilling1 omsorgsmedhjælper 30 timer i et vikariat indtil 31.12. 2024Dagtilbuddet på Bakkehuset tilbyder aktivitets- og samværstilbud til 20 unikk..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Ringkøbing

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6950 Ringkøbing
    • Øvrige
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sunds over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1