Rekrutteringsfirma

COO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svenstrup J

Har du mod på en stilling på executive level hos TEE JAYS, hvor du får en afgørende rolle i at få omsat tekstilproducentens overordnede strategi til driften? Hvis du kan sikre velsmurte processer og stabil indtjening, så har du lige nøjagtig dét, der skal til for at bestride jobbet som COO.

Stilrent skandinavisk design bag moderne basiskollektioner


Siden 1976 har TEE JAYS A/S designet og produceret fashion og stilrent kvalitetstøj. Tekstilproducenten er kendt som en kreativ leverandør, der altid sætter et unikt touch på sine styles, hvad end der er tale om deres klassiske profilbeklædning til virksomheder eller de populære styles til den private forbruger.

Nu søger TEE JAYS en skarp COO, der kommer til at stå i spidsen for administration, finance, HR, IT, kundeservice, logistik og broderi- og trykproduktionen i Danmark. Din absolut vigtigste opgave bliver at optimere diverse interne processer med afsæt i den overordnede strategi, så TEE JAYS er gearet til at performe bedst muligt.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Overordnet projektstyring
  • Sikre optimal drift i forhold til årshjulet
  • Drift af planning i samarbejde med salg og indkøb
  • Ledelse og udvikling af medarbejdere med fokus på et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed
  • Omkostnings- og budgetstyring inkl. for- og efterkalkulationer
  • Lagerstyring
  • Kontinuerlig optimering af samtlige interne processer

Du får base på virksomhedens domicil i Svenstrup og bliver en del af direktionen med adm. direktør Peter Høfler, som du kommer til at få et tæt parløb med. Derudover bliver du en del af ledergruppen og tovholder på ledermøderne. Du kan se frem til ca. 30 rejsedage om året.

Internationalt købmandskab og hands-on ledelse


Vi er på udkig efter en dygtig, international købmand, som har mod på en stor ledelsesmæssig opgave, hvor du får brug for et strategisk mindset, en god eksekveringsevne og en stor portion nysgerrighed. Du er dygtig til at spotte forskellige områder, der kan optimeres, og hurtig til at få dem omsat til innovative tiltag. Du er med andre ord ikke bange for at udfordre det eksisterende, men evner på samme tid at balancere innovationen med en stor respekt for virksomhedens DNA og kultur.

For at lykkes i rollen som COO er det derudover vigtigt, at du har et digitalt mindset og en stor interesse for diverse IT-platforme, da TEE JAYS er på en større digitaliseringsrejse. Du får også brug for gode lederevner, når du skal have folk med dig. Det lykkes du med, fordi du er synlig i hverdagen og formår at inddrage, udvikle og motivere dine omgivelser.

Du har tidligere været leder i en mellemstor virksomhed, hvor du har løftet et større operationelt ansvar og været et omdrejningspunkt, når det gælder strategiske overvejelser. Men din indsigt i hele værdikæden er du er derfor vant til at håndtere komplekse problemstillinger, og du gør det på en diplomatisk måde.

Rent sprogmæssigt behersker du engelsk og gerne tysk. Det vil ligeledes være en fordel, at du kan begå dig på norsk og svensk.

Kollektioner med høj komfort


TEE JAYS blev grundlagt i 1976 i Alabama. I 2002 købte Georg og Peter Høfler brandet, og med afsæt i samme passion producerer virksomhedens i dag unikke, detaljerede fashionkollektioner med høj komfort til modebevidste kvinder og mænd.

Du bliver en del af en organisationskultur, hvor kvalitet er en del af samtlige processer. Tingene siges, som de er, og de knap 50 medarbejdere bakker op om hinanden samt TEE JAYS’ vision om at være kundernes foretrukne leverandør.

Læs mere om TEE JAYS på deres hjemmeside, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores Headhuntere, Marlie Hede eller Christian Jonsbak Uttrup.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Svenstrup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Svenstrup J

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med Transfer Pricing for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst og et erfar..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg Øst

    Fabrikken i Aalborg er et af verdens største enkeltstående anlæg for produktion af cement, hvorfor du, som vores nye Mechanical Supervisor, kan se frem til en spændende og varieret hverdag med fagl..
    • Øvrige
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Svenstrup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Svenstrup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Svenstrup J over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2