Rekrutteringsfirma

Funktionschef, Koncern Middle Office

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svinninge

Gå tilbage til ledige stillinger

Funktionschef, Koncern Middle Office

Er du en visionær leder, der kan forme fremtidens finansielle strategier og tilføre værdi til Middle Office-funktionen hos Andel – en af Danmarks førende energivirksomheder med fokus på bæredygtige løsninger?

https://uhc.dk/wp-content/uploads/2023/11/Andel.mp4

Andel søger en passioneret leder, der kan tage ansvar for at opbygge og drive et innovativt koncern Middle Office i én af Danmarks største virksomheder! Du får derfor en nøglerolle og en enestående chance for at forme og optimere vores Middle Office-funktion fra bunden.

Du vil referere til Chef for Finans og arbejde tæt sammen med vores topledelse for at skabe en velfungerende enhed, der faciliterer et koncernoverblik over vores eksponeringer på tværs af Trading, Produkter, Lines, Limits, Likviditet og finansiering. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor berøringsfladen i koncernen er under udvikling, og du vil få mulighed for at rekruttere og sammensætte dit eget Middle Office-team, der er i stand til at imødekomme koncernens behov.

Dine ansvarsområder inkluderer:

  • Overvågning af handelsaktiviteter, risikostyring, compliance og rapportering
  • Sikring af, at Middle Office-aktiviteter støtter vores strategiske mål og forretningsbehov
  • Opbygning, motivation og ledelse af dit eget Middle Office-team
  • Skabelse af konsolideret rapportering om vores væsentligste eksponeringer og risikokvantificering
  • Værdifuld støtte til håndhævelse af politikker i hele koncernen
  • Assistance med administrative rapporteringsopgaver på tværs af organisationen
  • Proaktivt samarbejde med banker og modparter angående lines og limits
  • Gradvis opbygning af et systemunderstøttet Middle Office i samarbejde med interessenter (fx Treasury, Koncern IT, eksterne leverandører etc.).

Din faglige erfaring med risikostyring og compliance-processer, governance og politikker er afgørende. Vi forventer derfor, at du har en stærk baggrund fra finansielle virksomheder eller større virksomheder med handelsaktiviteter. Du har praktisk erfaring med at anvende og optimere Middle Office-systemer og værktøjer, inklusive treasury- og handelssystemer, risikostyringsplatforme og rapporteringssoftware. Du har tidligere ledet specialistteams og besidder evnen til at motivere og inspirere dine medarbejdere. Du er udstyret med en relevant kandidatuddannelse inden for økonomi, finans eller beslægtede områder og besidder stærke kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Som person er du skarp, udadvendt, empatisk og ansvarsbevidst. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, er opmærksom på detaljer og ønsker at forankre positivitet i vores virksomhedskultur ved at være aktivt involveret i et uformelt og ikke-hierarkisk miljø.

Andel tilbyder dig muligheden for at præge strategien for Middle Office-funktionen på tværs af koncernen. Du vil være med til at implementere innovative teknologier og forbedre vores processer. Samtidig vil dette job give dig dyb indsigt, værdifuld erfaring og et stærkt netværk i en af Danmarks største og mest indflydelsesrige virksomheder.

Er du klar til at tage lederskab og brænder du for at forme fremtidens finansielle strategier hos Andel, så vil vi gerne invitere dig med på vores spændende rejse sammen med vores ambitiøse team!

Rejsedage: Begrænset.

Arbejdssted: 4520 Svinninge, og lejlighedsvist også i Virum, Haslev, Ballerup og Århus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Svinninge.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Svinninge

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Svinninge

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Svinninge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Svinninge over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3