Misbrugskonsulent til det specialiserede voksenområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med til at hjælpe borgeren hurtigere ud af sit misbrug ved mere og tættere opfølgning og fokus på det der virker? Vil du være med til at opdyrke og styrke samarbejdet mellem de parter der skal bidrage til borgerens forløb og som også skal sikre at borgeren kommer godt videre efter endt behandling?

Stærke sagsbehandlerkompetencer
Vi har ikke vores eget misbrugscenter, og du skal derfor ikke behandle borgere med misbrug, men derimod være med til at skabe progression hos borgeren og effektivisere forløbet ved mere og tættere opfølgning.

Du har erfaring fra en lignende stilling og med misbrugsområdet og den kommunale verden. Du har erfaring på myndighedsniveau og kendskab til dobbeltdiagnoser. Du har et solidt lovkendskab til serviceloven og forvaltningsloven samt kendskab til og forståelse for arbejdet i et jobcenter, som vil være en nær samarbejdspart.

Du er administrativ stærk og går struktureret til dit arbejde – og så er du fleksibel i opgaveløsningen. Du har organisatorisk blik for, hvordan vi kan arbejde med området og har forståelse for, hvordan din funktion er en del af en større helhed i resten af organisationen. Du er idérig og byder ind i forhold til, hvordan vi kan udvikle vores praksis sammen med samarbejdspartnere og systematisere data på området.

Du skaber tillidsfulde relationer
Du har en mellemlang eller lang videregående uddannelse og har tilegnet dig erfaring og relevante kvalifikationer indenfor misbrugsområdet. Du er servicemindet og taler i øjenhøjde med borgere, kolleger og samarbejdspartnere. Du skaber naturligt gode samarbejdsrelationer på tværs - både når det handler om den enkelte sag, og når det handler om at optimere og koordinere arbejdsgange.

Du er god til at skabe kontakt og være i dialog med borgere og samarbejdspartnere. Du har lyst og mod på at tage ud af huset og besøge borgere på behandlingssteder. Du kommunikerer på en ligefrem, anerkendende og tydelig måde både mundtligt og skriftligt.

Du kan have mange bolde i luften og prioritere dine opgaver
Du arbejder selvstændigt, planlægger dit arbejde selv og reflekterer over din egen praksis. Det er borgere med komplekse udfordringer og opgaverne medfører derfor, at du skal kende til sagsgangen og lovgivningen, men at du samtidig også formår at finde vejen i praksis. Der kan være dilemmaer i arbejdet, som du skal kunne navigere i og træffe beslutninger om. Selvom vi ofte har en travl hverdag, hvor opgaverne kan ændre sig og planlægningen kan skride, så deltager vi alle i at finde de gode løsninger sammen.

Du arbejder tæt sammen med vores anden misbrugskonsulent, og herudover har du også et tæt og godt samarbejde med de øvrige sagsbehandlere og sagskoordinatorer. Du er en del af Team Myndighed, som er en myndighedsafdeling på det specialiserede socialområde. Det betyder, at vi vurderer, udmåler og bevilger støtte og hjælp til borgere med handicap eller særlige sociale problemer. Vi er i alt 2 ledere og 22 medarbejdere med mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Fælles for os alle er, at vi brænder for at levere god og korrekt sagsbehandling til borgere, hvor borgeren føler sig inddraget, hørt og forstået.

Du får nogle professionelle, engagerede og ambitiøse kolleger, som er gode til at samarbejde og sparre med hinanden. Vi har en anerkendende og positiv tilgang til både borgere, kolleger og samarbejdspartnere.

Vi vil gerne gå foran i udviklingen af det specialiserede voksenområde
Vi vil gerne være i front i forhold til at udvikle området, derfor afprøver vi gerne nye tiltag, arbejdsgange og samarbejdsmetoder med borgere - og gør ikke nødvendigvis tingene, som alle andre gør det. Vi har mange udviklingsprojekter, som du vil blive en del af, og der er rig mulighed for at få afprøvet og bragt lige netop dine kompetencer i spil.

Se udviklingsplan for det specialiserede voksenområde i Høje-Taastrup Kommune.

Jobbet er på 37 timer om ugen
Tiltrædelse pr. 1. april 2020. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Vi indhenter straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er onsdag den 5. februar 2020
Vi holder 1. samtale den 10. februar og anden samtale den 14. februar.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du kan ringe til teamchef Henrik Otto på 23395618.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Social- og handicapcentret
Du vil blive ansat i Høje-Taastrup Kommunes Social- og Handicapcenter, som løser de samlede opgaver indenfor handicap og psykiatriområdet herunder udredning og visitation af borgere samt drift af egne bo-, støtte og aktivitetstilbud. Centret har endvidere ansvaret for misbrugsindsatsen, hjemløseindsatsen, specialundervisning for voksne, ungdomsuddannelser til unge med særlige behov samt tilkendelse af førtidspension. Læs mere om Høje-Taastrup Kommune på www.htk.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup
  • Onsdag den 05. februar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 29
18. september 2024 26
17. september 2024 24
16. september 2024 24
15. september 2024 25
14. september 2024 25
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 25
9. september 2024 22
8. september 2024 24
7. september 2024 26
6. september 2024 28
5. september 2024 27
4. september 2024 27
3. september 2024 30
2. september 2024 29
1. september 2024 34
31. august 2024 34
30. august 2024 35
29. august 2024 34
28. august 2024 32
27. august 2024 34
26. august 2024 35
25. august 2024 38
24. august 2024 38
23. august 2024 40
22. august 2024 42
21. august 2024 41
20. august 2024 41