Brug æstetiske læringsprocesser i et værksted, hvor vi arbejder med sanseintegration og skab verdens bedste dagtilbud...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Bliv en del af et stærkt fællesskab med høj faglighed
På Solgården har vi forskellige uddannelser og baggrunde og bruger vores forskelligheder og kompetencer til at få nye ideer, igangsætte eksperimenter og løbende udvikle det pædagogiske rum. Vi har en anerkendende og positiv tilgang til hinanden og vægter socialt og fagligt fællesskab højt.

I Sans og Samvær, hvor de tre ledige stillinger er forankret, arbejder vi med bevægende oplevelser. Det gør vi gennem billedkunst, litteratur, musik og dans, hvor det er brugerens adgang til at udtrykke sit indtryk, der er i fokus for vores arbejde, ligesom vi lægger vægt på at facilitere brugeren i at gå på opdagelse i sit personlige narrativ og blive klogere på ’hvem er jeg’.

På Solgården samarbejder vi på tværs af de forskellige værksteder
Vi lægger vægt på, at det er brugernes interesser, der er styrende. Det gælder både for vores personalefordeling og for de projekter og workshops vi vælger at tilbyde. Sammen med dine kolleger faciliterer du læringsaktiviteter i overskuelige delprocesser, så alle kan deltage ud fra deres forudsætninger.

Du er nysgerrig og eksperimenterende
Duhar et drive for at anvende gruppeaktiviteter som platform for arbejdet med brugernes kompetencer og relationer. Du skal have fantasi og ambitioner på brugernes vegne og kan spotte potentialer og facilitere udviklingsmuligheder hos brugerne. Du har passion for dit felt og kan begejstre dine omgivelser. Du kan se dig selv arbejde med mennesker, der har et sort støttebehov og har brug for både verbal og fysisk guidning for at kunne deltage aktivt i dagligdagen.

Du tør være modig på brugernes vegne. Trives med at være katalysator for brugernes risikobaserede læring. Og brænder for at arbejde med krop, sanser, tanker og følelser sammen med borgerne.

Du har, hvad vi vil betegne som professionel, faglig tålmodighed og bidrager med entusiasme når det gælder de langstrakte og langsomme læreprocesser. Du har lyst til og let ved at have den store læringslup med på arbejde hver dag. Sans & samvær er et lærings- og arbejdsmiljø, hvor du som kollega skal trives i og kunne bidrage aktivt til en hverdag med høj grad af struktur og forudsigelighed.

Vi har brug for dig, som :
  • Er udannet pædagog - og meget gerne har erfaring fra specialområdet
  • Kan skabe og inddrage brugerne i æstetiske læringsprocesser
  • Kan planlægge kollektivitet læringsforløb i brugernes individuelle mål
  • Er tydelig i din kommunikation både mundtligt, skriftligt og kropsligt
  • Har erfaring og kompetence til at skabe og lede læringsrum med afsæt i brugernes deltagerforudsætninger

Herudover har du en god fysik, er initiativrig. Dit livssyn er udpræget positivt, du er samarbejdsorienteret og trives med at tænke på tværs.
Din nye arbejdsplads
Solgårdens 25 medarbejdere er organiseret i to teams. Et beskæftigelsesteam og et aktivitetsteam. De tre ledige stillinger er i Sans & Samvær, der er forankret i aktivitetsteamet, hvor medarbejderne er fordelt på fire værksteder: Sans og Samvær, Se og Hør Mig, De kreative værksteder og Medieværkstedet.

I personalegruppen har vi ansvar for at planlægge, gennemføre og udvikle aktiviteter og produktioner, der kan understøtte brugernes læring og rehabilitering. I Sans & Samvær er der to medarbejdere, der er i gang med at tage Snoezel konsulent-uddannelsen.

Hele Solgården har efteruddannet sig i KRAP i 2019. Udover KRAP anvender vi Situeret læring, Meta kognitiv metode, TEACCH og Mindfulness. Aktuelt modtager vi supervision, hvor vi bruger KRAP som afsæt for drøftelserne af hvordan vores pædagogiske praksis skal udvikles i relation til den enkelte borger.
Du kan få et godt billede af vores arbejdsplads og hverdag på Solgården gennem Youtube-videoen: ’Film om Solgården’.

Om Solgården
Solgården er en enhed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune, og er beliggende på Solsortevej 9 C i Taastrup. Solgården tilbyder beskæftigelse, kompetenceudvikling samt aktivitetstilbud til omkring 100 mennesker med fysiske handicap, psykisk sårbarhed og/eller udviklingsforstyrrelser i henhold til SEL § 103 og § 104, samt LAB § 31 samt § 32.

Yderligere information
Vi søger tre nye medarbejdere. Stillingerne er på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse senest 1. december 2020 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Ansøgningsfristen er 22. oktober 2020
Vi afholder samtaler den 26. og 28. oktober 2020 i tidsrummet 08-17.

Motiveret ansøgning, CV, og dokumentation for uddannelse skal fremsendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte leder for Solgården Anne Thybo Høyer på 27240616, du kan læse Annes ledelsesgrundlag her. Hvis du vil besøge os, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Cilja Neumann 20116545.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup
  • Torsdag den 22. oktober 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 29
18. september 2024 26
17. september 2024 24
16. september 2024 24
15. september 2024 25
14. september 2024 25
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 25
9. september 2024 22
8. september 2024 24
7. september 2024 26
6. september 2024 28
5. september 2024 27
4. september 2024 27
3. september 2024 30
2. september 2024 29
1. september 2024 34
31. august 2024 34
30. august 2024 35
29. august 2024 34
28. august 2024 32
27. august 2024 34
26. august 2024 35
25. august 2024 38
24. august 2024 38
23. august 2024 40
22. august 2024 42
21. august 2024 41
20. august 2024 41