Erfaren konsulent til Byrådscentret i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at arbejde med strategisk udvikling, direktions- og byrådsbetjening, forandringsprocesser og implementering? Kan du lide at have mange bolde i luften og være med til at løse komplekse udfordringer? Så læs videre her om den spændende stilling i kommunens tværgående udviklingsenhed tæt på kommunens øverste ledelse.

Som vores nye rutinerede og kompetente kollega, bliver du en del af Team Strategi og Udvikling, som er en central udviklingsfunktion i Høje-Taastrup Kommunes Byrådscenter.

Du bliver en del af et stærkt konsulentmiljø med mange samarbejdsflader og et nysgerrigt omverdensfokus. Vi er et team med 5 inspirerende og engagerede kollegaer, der gerne vil give sparring og samtidig inspireres af din viden og erfaring. Vi har en uformel tone og sætter pris på et godt grin.

Dine opgaver
Opgaverne spænder vidt og kræver, at du er robust i flere konsulentdiscipliner, da du både skal kunne varetage direktions- og byrådsbetjening, samt projektledelse og facilitering. Vores rolle er at drive, facilitere og implementere tværgående udviklingsindsatser i tæt samarbejde med kommunens ledelse, fagcentre, medarbejdere, politikere og borgere. Vores opgaver er mangeartede, og der er god mulighed for at sætte dit personlige præg.

Du skal som en del af teamet understøtte kommunens tværgående udviklingsindsatser som løbende ændrer sig, men lige nu vedrører: Udvikling af kommunens velfærdsservices, forenkling, en effektiv organisation, sammenhæng mellem udviklingen af velfærdsområderne og kommunens faciliteter og bygninger, innovation og kvalitetsudvikling, strategi- og politikudvikling. Dertil kommer løbende opgaver for Direktion og Byråd. Du får hele organisationen som din daglige arbejdsplads.

Selvstændig konsulent med gode samarbejds- og kommunikationsevner samt projektledelseserfaring
Du trives i rollen som facilitator og har flair for at understøtte udviklingsprocesser i ledergrupper både på direktions- og chefniveau, samt blandt driftsledere og på kommunale institutioner. Du kan arbejde selvstændigt med projekt- og forandringsledelse, har flair for praksisnære forandringsprocesser og er god til at planlægge og udføre processer med øje for robust implementering og i tæt samspil med fagcentre og andre stabsfunktioner.

Du navigerer ubesværet i de politiske processer og er klædt godt på til at arbejde med analyser, strategi-, kvalitets- og organisationsudvikling. Du er god til at invitere og motivere til samarbejde ift. kollegaer, borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere og du er en stærk formidler, både skriftligt og mundtligt – også når det handler om politiske sagsfremstillinger og oplæg.

På dage, hvor der er ekstra run på (for det kan der godt være), er du god til bevare overblikket og trives i kompleksiteten.

Derudover, har vi brug for dig, der:
  • Har en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse eller lignende.
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk organisation.
  • Har projektledelseserfaring og effektivt kan gennemføre og afslutte opgaver.
  • Går forrest i at nytænke og udfordre det eksisterende, med øje for at opnå forenkling og solid implementering.
  • Har erfaring med at arbejde tværfagligt/tværorganisatorisk.
  • Har erfaring med at betjene direktions- og chefniveau.
  • Evner at koble strategi, udvikling og implementering.


Byrådscenteret
Høje-Taastrup Kommune er en kommune i rivende udvikling, både inden for byudvikling og de store serviceområder. Tæt kobling mellem drift og udvikling, kvalitetsudvikling, innovation, tværgående samarbejde og borgerinvolvering er fokusområder i den måde vi arbejder på. Byrådscenteret servicerer kommunens Byråd og Direktion. Byrådscentret servicerer organisationen med organisationsudvikling, erhvervsservice, kommunikationssparring og juridisk rådgivning.

Yderligere oplysninger
Stillingen er 37 timer om ugen. Ansættelse pr. 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn og fastlægges på baggrund af din erfaring og kompetence.

Ansøgningsfristen er torsdag den 12. august 2021
Vi holder 1. samtale den 18. og 19. august og 2. samtale den 26. august 2021.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du vil høre mere om jobbet og os, er du velkommen til at kontakte teamleder Trine Groth Rasmussen på 22423940 eller konsulent Christa Ea Bjørnel på 23724586.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 23
4. juli 2024 21
3. juli 2024 22
2. juli 2024 23
1. juli 2024 22
30. juni 2024 23
29. juni 2024 22
28. juni 2024 23
27. juni 2024 25
26. juni 2024 25
25. juni 2024 26
24. juni 2024 27
23. juni 2024 29
22. juni 2024 29
21. juni 2024 27
20. juni 2024 29
19. juni 2024 29
18. juni 2024 29
17. juni 2024 27
16. juni 2024 32
15. juni 2024 33
14. juni 2024 37
13. juni 2024 36
12. juni 2024 42
11. juni 2024 40
10. juni 2024 40
9. juni 2024 43
8. juni 2024 44
7. juni 2024 43
6. juni 2024 42
5. juni 2024 47