Facility Manager med erfaring inden for kontraktstyring til en af Danmarks største FM-kontrakter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med til at styre og optimere en af Danmarks største Facility Management (FM) kontrakter, i tæt samarbejde med DSB’s FM Kontraktstyringsafdeling, så skal du læse videre her.

DSB’s Facility Management afdeling søger en Contract Facility Manager, der via fokus på leverandør-partnerskab, sans for detaljen og proaktiv handling sikrer Soft FM services af høj kvalitet til gavn og glæde for vores brugere og kunder.

DSB gennemførte i forsommeren et genudbud af en af Danmarks største samlede FM-kontrakter. Kontrakten omfatter FM-ydelser som bygnings- og togrengøring, graffitiafrensning, kantinedrift, renovation, intern service, arealpleje samt vedligehold af DSB’s samlede ejendomsmasse, bygningstekniske installationer, teknisk udstyr på vores stationer, bl.a. rulletrapper, elevatorer og betalingsautomater.

Din hverdag og om jobbet

Som Contract Facility Manager refererer du til FM Kontraktstyringschefen, og får ansvaret for ydelserne: bygningsrengøring, kantinedrift, intern service samt alle driftsrelaterede opgaver i vores hovedsæde i Telegade.

Dine primære opgaver

  • Daglig opfølgning, koordinering og sparring med leverandørpartneren
  • Foretage kontraktopfølgning/styring (KPI og SLA-overholdelse)
  • Struktureret kvalitets- og leveranceopfølgning via egenkontrol og fælleskontrol med leverandørpartneren
  • Gennemføre analyser og komme med forslag til optimering, herunder iværksætte forbedringsinitiativer og korrigerende handlinger i samarbejde med leverandørpartneren
  • Ansvarlig for interessentstyring herunder møder og rapportering
  • Budget og økonomistyring af de nævnte FM leverancer/ydelser
  • Planlægge og lede faste driftsstyringsmøder med leverandørpartneren


Hvem er du?

Du har stor erfaring (5+ år) som FM ansvarlig i egen eller kundes FM-organisation.
Faglig stærk forståelse for flere af følgende Soft FM services som bygningsrengøring, kantine, intern service, renovation, vagter, arealpleje, Workplace Management.
Vi forventer, at du har gode analytiske evner og erfaring med drift af FM kontrakter.
Struktureret og metodisk arbejdsprofil, dokumenteret erfaring med FM kontraktstyring.
Selvstændig, selvmotiverende og ambitiøs person, som tager ansvar for eget forretningsområde.
Du motiveres af at sætte dig ind i kontraktuelle forhold, og sammen med resten af teamet og leverandøren omsætter disse rammer til daglige smidige processer for leverance af diverse serviceydelser.

Som person skal du gerne trives i et fagligt udfordrende og politisk påvirket miljø, med mange interessenter. Du skal formå at fastholde dit engagement, og være begejstret over arbejdet i en stor og alsidig organisation.

Faglig baggrund

  • Videregående uddannelse på minimum bachelor niveau som HA’er, HD’er, Cand.merc. (Jur., IEC., SCM., CM.) eller lign.
  • Erfaring med forhandling
  • Gode skriftlige og kommunikative evner
  • Har forretningsforståelse og sans for tal
  • Arbejder fortroligt med PowerPoint, Excel og Power BI


DSB FM Kontraktstyrings teamet

DSB’s FM Kontraktstyringsafdeling består af 18 medarbejdere med såvel tekniske som administrative kompetencer. Afdelingen er en del af DSB Ejendomme og qua bredden af ydelserne har vi en stor kontaktflade til hele DSB.

Vi lægger vægt på et uformelt og godt arbejdsmiljø, hvor du får rig mulighed for at få indflydelse og være med til at gøre en forskel.

Hvad kan DSB tilbyde dig?

Som den største leverandør af offentlig transport i Danmark er vi stolte af at holde landet kørende. Det er vores mål at gøre bæredygtig, kollektiv transport til det naturlige valg for alle i Danmark, og vi vil gerne have dig med på rejsen.

Som ny medarbejder i DSB bliver du en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur. Hos os er der plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion. Vi gør os umage med at kommunikere så inkluderende som muligt – også i vores jobopslag. Rammer vi rigtigt? Vi opfordrer dig til at give os konkret feedback her.

Du får uddannelse og vil samarbejde med skarpe hjerner på tværs af hele virksomheden. Du kan også se frem til at træne i DSB’s eget fitnesscenter og få et attraktivt medlemskab til Fitness World.

Vi tilbyder dig fordelagtige rejsemuligheder med DSB og 4 årlige rejser med din familie. Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling og adgang til lækker frokost i vores kantine.

Din arbejdsplads vil være i Høje Taastrup i vores lyse og indbydende kontorer. Vi bor tæt på offentlig transport, selvfølgelig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 20. december 2021. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.

Du bedes så vidt muligt vedlægge ansøgning, CV og eksamensbeviser. Vi glæder os til at læse om dig, og de erfaringer du har gjort dig.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte FM Kontraktstyringschef Michael Wulff på mail [email protected] eller telefon 24 68 57 33.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup
  • Mandag den 20. december 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. juli 2024 32
26. juli 2024 32
25. juli 2024 32
24. juli 2024 30
23. juli 2024 29
22. juli 2024 28
21. juli 2024 27
20. juli 2024 27
19. juli 2024 30
18. juli 2024 31
17. juli 2024 30
16. juli 2024 33
15. juli 2024 33
14. juli 2024 32
13. juli 2024 33
12. juli 2024 32
11. juli 2024 30
10. juli 2024 28
9. juli 2024 24
8. juli 2024 23
7. juli 2024 23
6. juli 2024 24
5. juli 2024 23
4. juli 2024 21
3. juli 2024 22
2. juli 2024 23
1. juli 2024 22
30. juni 2024 23
29. juni 2024 22
28. juni 2024 23
27. juni 2024 25