Rekrutteringsfirma

TEKNIKER til reparation og service på manuelle og elektriske kørestole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tappernøje

TEKNIKER til reparation og service på manuelle og elektriske kørestole

Du vil få god mulighed for at være med til at skabe større livskvalitet for kørestolsbrugere

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver tilknyttet virksomhedens værksted, hvor du kommer til at fejlsøge, reparere og programmere virksomhedens brede sortiment af kørestole. Du har en fleksibel indstilling til dit arbejde og er derfor også indstillet på lejlighedsvis at tage ud til en bruger, hvis denne ikke kan komme til virksomheden.

Du kommer til at arbejde bredt med teknik, idet kørestole både indeholder mekaniske, el-tekniske og elektroniske dele, som skal repareres, programmeres eller udskiftes. Du står derfor også for diverse mindre programmeringsopgaver, som du vil blive oplært i af leverandørerne. I forbindelse med dit arbejde, vil du også komme i tæt kontakt med brugerne, hvorfor det forventes, at du har en grundlæggende forståelse for, at produkternes integritet, kvalitet og driftssikkerhed er altafgørende for brugernes hverdag. Du er derfor god til at sætte dig ind i brugerens behov og oversætte det til løsninger, der virker og dermed skaber større livskvalitet for brugerne.

Du tilegner dig hurtigt så meget viden inden for dit ansvarsområde, at det bliver dig, der står for at instruere montører og konsulenter i fejlsøgning og udbedring af småfejl samt oplære montører i grundlæggende programmering af kørestolene.

I det daglige kommer du til at samarbejde med Product Manageren og de udviklingsansvarlige omkring nye produkter og tilpasninger og forbedringer på de eksisterende. For at kunne bidrage til sparring sætter du en ære i at holde dig opdateret med myndighedernes krav og den generelle udvikling på området.

Registrering og dokumentation udgør en naturlig del af dit arbejde, ligesom du er indstillet på løbende at identificere og rapportere eventuelle forbedringsområder.

Du er ærekær omkring vidensdeling for dermed at sikre, at en kollega kan overtage og/eller hjælpe med igangværende opgaver i spidsbelastningsperioder eller ved evt. fravær.

Du tilbydes:
At få god mulighed for at være med til at skabe større livskvalitet hos kørestolsbrugere ved at deres kørestole fungerer. Du er selv medvirkende til at tilrettelægge din dag og dit arbejde og vil få mulighed for at komme i kontakt med mange forskellige mennesker.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning.

Egenskaber:
Du er en tillidsvækkende og empatisk person, der er god til at kommunikere med alle typer mennesker. Du er derfor god til at samarbejde på tværs af faggrupper, fysiske kontorer og lande.

Samtidig er du selvstændigt arbejdende, men alligevel en god holdspiller, der forstår værdien af et godt samarbejde og vidensdeling. Du har en god teknisk forståelse og er teknisk analytisk samtidig med, at du har hænderne rigtigt skruet på.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med tekniske opgaver indeholdende både elektronik og mekanik.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som elektronikmekaniker, elektroniktekniker, produktionsteknolog eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et godt niveau og er dygtig til IT. Det er en stor fordel, hvis du har en vis erfaring med programmering.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Tappernøje.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tappernøje

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Tappernøje

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Tappernøje over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Tappernøje over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. september 2024 1
4. september 2024 1