Rekrutteringsfirma

Technician til on-shore wind til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Them

Technician til on-shore wind til Alimak Group A/S


Har du en baggrund inden for el og mekanik, eller er du allerede servicetekniker i vindindustrien, og kunne du tænke dig at arbejde med årlig service, retrofit og installation af servicelifte og sikker færden i vindmøller? Så har vi måske jobbet for dig hos Alimak Group i Them.



Om stillingen
Alimak Group Denmark har ansvaret for Avanti servicelifte installeret i vindmølletårne. Som tekniker bliver et af dine primære ansvarsområder at udføre service på Avanti service lifte, retrofit kampagner, installationsarbejde samt at føre tilsyn med sikkerhedsudstyr og stigesystemer til og i vindmøller primært onshore. Dit arbejdsområde vil dække lande som Danmark, Sverige, Finland og Polen.

Dine kerneopgaver kommer til at være:

  • Årligt eftersyn på Avanti servicelifte i vindmøller on- og offshore
  • Retrofit-installationer i eksisterende installationer/vindmøller
  • Teknisk trouble shooting både on-site samt remote
  • Inspektioner af servicelifte og stiger i Danmark, Sverige, Finland og Polen


Om dig
Du har sandsynligvis en teknisk uddannelse kombineret med en "can-do" indstilling. Du har stor erfaring med teknisk problemløsning og har arbejdet i enten vindmølleindustrien, tung industri, procesindustri eller relaterede brancher.

Der er flere indgangsvinkler til stillingen som kunne være:

  • Tekniker med en baggrund som evt. elektriker, stærkstrømstekniker eller montør med el-teknisk indsigt og mekanisk forståelse. Du skal kunne læse el-diagrammer, tekniske tegninger og fejlsøgning i PLC. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra vind-industrien, men det er ikke et krav
  • Du besidder en ”can-do”-attitude
  • Du har en naturlig interesse i at vejlede og servicere både remote og on-site
  • Du er omhyggelig og struktureret i dit arbejde
  • Du tænker ”safety first”, når du udarbejder løsninger med fokus på detaljerne
  • Du skal gerne have lyst og mulighed for at arbejde med vekslende arbejdstider, idet der er servicearbejde i både Danmark og udlandet.

Hvad kan Alimak tilbyde dig?
Hos Alimak Group bliver du en del af en virksomhed, der er globalt førende inden for design og fremstilling af løsninger i form af bl.a. servicelifte til vindmølletårne, konstruktionshejse og andre arbejdsplatforme og trækkraftteknologier. Du får en vigtig og ansvarsfuld position med direkte indflydelse på sikkerheden i vindmøllerne on-site.

Som medarbejder hos Alimak bliver du involveret i et stærkt kollegialt fællesskab, hvor god kollegial og hyggelig stemning samt en ligefrem og uhøjtidelig kommunikation er centralt for kulturen og arbejdsmiljøet.

Du får desuden en fremtid i en virksomhed, der efteruddanner og kompetenceudvikler dig i løbet af din ansættelse, og hvor du med et godt navn i ryggen, skaber kundeværdi gennem øget sikkerhed og ressourceeffektivitet.

Ud over en konkurrencedygtig løn tilbydes du desuden en god frokostordning, sundhedsforsikring samt pensions- og fritvalgsordning.

Send gerne din ansøgning snarest, da samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93.

Om Alimak Group
Alimak Group Denmark A/S repræsenterer de tre brands: Avanti, Silkeborg Stigefabrik og Alimak Service. Virksomheden leverer træstiger, glasfiberstiger, aluminiumstiger, tårninventar, platforme og service lifte til vindmølle- og byggeindustrien. Desuden uddanner virksomheden teknikere i sikker færden i vindmøller samt vedligehold af tårninventar i vindmøller. Alimak Group Denmark A/S er en del af Alimak Group, som beskæftiger ca. 2500 medarbejdere globalt med hovedkontor i Stockholm. Lokationen i Them ved Silkeborg producerer stiger til vindmølletårne og stiger til byggeindustrien. På kontoret og i produktionen i Them er der ca. 40 medarbejdere. Derudover er der en lille afdeling i Allerød med ca. 8 medarbejdere.

For mere information: https://www.avanti-online.com eller https://www.alimakgroup.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Them.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Them
  • Onsdag den 02. marts 2022

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Rådgiver til Andelskassens personalebank

    Vækker du tillid hos dine kollegaer, og er du god til at skabe stærke relationer? Har du din bankfaglighed i orden, og drømmer du om en anderledes hverdag som rådgiver? Så har vi den helt rigtige s..
    • Øvrige
    • Tjele
    Få mere info
  • Montører til installation af fiber i Holstebro

    For en af vores kunder søges montører til installation af fiber og bokse.Arbejdet vil foregå i Holstebro området.Fiber installation hos private kunder, splidsning, opsætning af bokse, træk af fib..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Kan du reparere anlæg? Så er jobbet lidt uden for Skive lige noget for dig! Din baggrund kan være mangeartet, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at fejlfinde og reparere automatiserede .
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Them

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Them over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Them over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0