Rekrutteringsfirma

Power BI-Konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastruktur- og kommunikationsløsninger. netIP er med sine syv afdelinger i Thisted, Viborg, Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus og København en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. En stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, har nu sat kursen mod yderligere vækst.

Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov inden for:

  • Datacenter, Kommunikation, Klienter, Outsourcing, Platforme & Digital Business Consulting


  • netIP har en klart defineret ledelsesfilosofi, der bruges til at skabe åbenhed, tillid og tryghed. Herigennem udvikles en adræt og forandringsparat organisation, som kan tiltrække og fastholde de rette kompetencer. Vi har ingen medarbejdere, men vi har ansat en masse interessante mennesker, og det er udgangspunktet!

    For os er målinger ikke tal, men evnen til at være i kontakt med hinanden og være til stede for hinanden.

    Virksomheden er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over det sædvanlige. Læs mere på www.netip.dk.

    netIP har derfor brug for at tilføre de nødvendige menneskelige og faglige ressourcer og søger nu til yderligere vækst en Power BI-konsulent

    Vil du bidrage til at løfte vores kunders forretning?

    Vi søger en erfaren Power BI-konsulent, der kan indgå i vores team af dygtige Business Intelligence konsulenter.

    Som BI-konsulent i netIP bliver dine primære opgaver at udvikle og implementere BI-løsninger hos kunderne. Du mestrer at lytte og forstå kundernes behov, både fra en økonomisk og procesorienteret vinkel. Du vil med din forretningsforståelse hjælpe kunden med at få opsat det relevante datagrundlag og BI-løsning, der er behov for at understøtte kundens forretning.

    Som person motiveres du af at gøre en forskel hos kunderne samt skabe gennemarbejdede og fremtidssikrede løsninger. Du er en dygtig kommunikator, og formår at skabe en tæt, loyal og værdiskabende dialog med kunderne. Du drives af at finde de bedste løsninger til kunden, og arbejder analytisk, struktureret og proaktivt for at nå dine mål, tilrettelægge din hverdag og levere ydelser af høj kvalitet.

    Arbejdsopgaverne vil være en kombination af kundeorienterede besøg så som presale, workshops/forretningsanalyser samt implementering af løsningen i samarbejde med kunden. Der vil også være opgaver i forhold til løbende at forbedre løsningen eller yde support til, at kunden selv kan komme videre. Derudover vil der være opgaver i forhold til adoption/undervisning af brugere i anvendelsen af Microsoft PowerBI ift. kundens behov.

    Opgaverne hos vores kunder involverer oftest konsulenter fra flere funktioner, så du vil naturligt komme til at arbejde på tværs af organisationen som en del af vores kundeteams.

    Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis en kandidatuddannelse, men vigtigst er din erfaring samt din indstilling overfor kunder og opgaver, som er udslagsgivende for din succes. Derudover er det et krav, at du har erfaring med at lave BI-løsninger hos kunder. Du har stærke kompetencer indenfor Microsoft Power BI samt Microsoft SQL. Det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring med C#.

    Din indstilling, dine interesser og dine ambitioner er nøglen til din succes hos netIP. Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling ved at indgå i nogle af branchens stærkeste teams.

    Du kan selv vælge din primære arbejdsplads blandt vores afdelinger i hhv. Thisted, Viborg, Herning, Aalborg eller Aarhus.

    Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

    I netIP har vi fokus på det hele menneske. Dermed forstår vi vigtigheden af, at trivsel gælder for såvel arbejds- som privatlivet. Derfor har vi etableret netIP familyCARE, en fond som støtter dig og familien, hvis I skulle havne i en vanskelig situation.

    Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

    For yderligere information om stillingen kan henvendelse Thomas Bech (Sensu) på +45 22 89 89 76 eller Henrik Søegaard (netIP – Head Of Intern Forretningsudvikling) +45 52 26 25 17.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

    Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Thisted

    Lignende jobs

    • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

      Fri kontakt
      Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
      • Øvrige
      • Skagen
      Få mere info
    • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

      Fri kontakt
      Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
      • Øvrige
      • Vrå
      Få mere info
    • Facadeingeniør (Buildings and Industry), Denmark

      Full-timeHybridDo you want to bring your competencies into play on exciting and multidisciplinary projects? Can you contribute to the development of the facade engineering market area? And .
      • Øvrige
      • Aalborg
      Få mere info
    • Klargøringsmedarbejder

      Vi søger en klargøringsmedarbejder til vores Aalborg-afdeling, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz, XPENG, Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på klargøringsvæ..
      • Øvrige
      • Aalborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Thisted

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Thisted over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    19. september 2024 6
    18. september 2024 6
    17. september 2024 6
    16. september 2024 6
    15. september 2024 6
    14. september 2024 6
    13. september 2024 6
    12. september 2024 7
    11. september 2024 7
    10. september 2024 7
    9. september 2024 7
    8. september 2024 7
    7. september 2024 6
    6. september 2024 7
    5. september 2024 7
    4. september 2024 6
    3. september 2024 7
    2. september 2024 7
    1. september 2024 8
    31. august 2024 8
    30. august 2024 8
    29. august 2024 7
    28. august 2024 7
    27. august 2024 8
    26. august 2024 8
    25. august 2024 8
    24. august 2024 8
    23. august 2024 9
    22. august 2024 9
    21. august 2024 9
    20. august 2024 9