Rekrutteringsfirma

Drifts- og vedligeholdelsesleder søges til S. Sørensen, Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Drifts- og vedligeholdelsesleder søges til S. Sørensen, Thisted


Har du erfaring med driftsledelse, og brænder du for en ledende og koordinerende rolle med gode muligheder for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger



Vi er et stærkt team med mange bolde i luften, og derfor står vi og mangler netop dig.

S. Sørensen er en familieejet virksomhed og kører i dag på 4. generation. De har 20 ansatte fordelt på administration, logistik og produktion. Virksomheden har altid været en sund og velkonsolideret virksomhed, med fokus på gode værdier og ikke mindst godt købmandskab. For at styrke vores organisation og sætte sejlene til en rejse, hvor fokus er på yderligere vækst og udvikling af vores forretning – søger vi nu efter endnu en ildsjæl til vores administration.

Om stillingen
Til en nyoprettet stilling søger vi en drifts- og vedligeholdelsesleder, der i samarbejde med teamet i produktionen og vores lagerchef, bliver ansvarlig for koordinering og planlægning af opgaver i og omkring produktionen.

Du bliver ansvarlig for vores maskiner og materiel, og skal være den, der har det store overblik i forhold til optimering og vedligehold. Teamet består i dag af tre dygtige medarbejdere i produktionen, tre på lageret og vores lagerchef.

Opgaverne vil være mangeartede, og derfor er det vigtigt, at du trives med en selvstændig og dynamisk hverdag, hvor du i tæt samarbejde med vores lagerchef skaber overblikket og agerer samt handler i samarbejde med teamet på de opgaver, der kræver fokus. Det er en alsidig stilling med flere vinkler og udviklingsmuligheder, og hvor du får en bred kontaktflade og vil møde mange forskellige udfordringer.

Du vil blive inddraget i mange forskellige opgaver, men typiske opgaver vil være:

  • Eksekvering af og opfølgning på produktionsplanen
  • Ledelse, planlægning og tæt sparring med resten af organisationen i forhold til strategiske målsætninger og opgaver
  • Deltagelse i administrative opgaver og tekniske projekter
  • Deltage i daglige vedligeholds- og forebyggende opgaver
  • Varetage indkøb og styring af reservedele og serviceaftaler
  • Sikre at anlæg, maskiner og bygninger lever op til gældende lovgivning
  • Opfølgning på produktionsordre og leveringer
  • Ansvarlig for produktionssikkerhed, kvalitet og effektivitet

Kvalifikationer
Du kommer gerne med en alsidig håndværksmæssig baggrund og har erfaring indenfor lignede stilling. Du kender vigtigheden i at skabe resultater gennem medarbejdere, hvor effektivitet, kvalitet og god trivsel er i fokus. Du er løsningsorienteret, gennemslagskraftig og har et stort overblik, der gør, at du kan sikre, at procedurer og retningslinjer bliver overholdt.

Du har gode samarbejdsevner, og ser værdien i at løfte opgaverne i fællesskab for at holde produktionen kørende samtidig med at imødekomme vores kunders ønske om kvalitet, levering og ikke mindst fleksibilitet.

Da vi er en mindre organisation, er det derfor vigtigt at have forståelsen og interessen i at eksekverer på opgaver der ”ligger uden for dit ansvar” – da vi er fælles om at nå i mål.

Som person er du åben og engageret, og du forstår værdien af den anerkendende tilgang. Du er fagligt stærk, ansvarsbevidst og trives med at tage beslutninger i en dynamisk hverdag. Du har en solid teknisk indsigt og gerne ledelseserfaring indenfor en producerende virksomhed.

Som kollega er du altid parat til at hjælpe med stort og småt, og du bidrager med positiv energi og overskud til det gode arbejdsmiljø. Du er glad og positiv og formår, også i pressede situationer at være imødekommende og serviceminded, samtidig er du fokuseret og overholder dine deadlines.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling med stor grad af mulighed for selv at tilrettelægge og udvikle rammerne for dine ansvarsområder. Herudover tilbyder vi et spændende og attraktivt arbejdsmiljø med stærkt sammenhold blandt kollegaerne, og hvor vi har en fornemmelse af at vi er ”en stor familie”. Vi lægger vægt på, at der i hverdagen er plads til tæt sparring om arbejdsopgaverne - for hos os løfter vi nemlig i flok. Du vil opleve, at vi hos S. Sørensen har en høj arbejdsmoral og faglig stolthed, men i et afslappet og uformelt miljø.

Vi tilbyder en lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm tlf. +45 30 85 12 94

S. Sørensen er en dansk familieejet virksomhed, som strækker sine aner tilbage til 1942.

Udgangspunktet for virksomheden er Thisted, hvor kontor og egne lagerfaciliteter, tapperi, og tankanlæg ligger. S. Sørensen importerer produkter fra hele Europa, som kommer hjem i hele træk, som stykgods og i tankbiler. Fra Thisted kører egne lastbiler og chauffører ud til kunder i hele Danmark.

S. Sørensen sælger i dag primært; ingredienser, tilsætningsstoffer, professionelle rengøringsmidler, kemikalier og salt til en lang række brancher såsom mejerier, slagterier, fiskeindustri, svømmebade, galvanoindustri, printpladeindustri, renseanlæg, kraftvarmeværker, vandværker med mere. Kort sagt forsyner vi produktions-Danmark så hjulene kan kører rundt.

Værdier som ordentlighed, kundefokus og oplevelsen af fællesskab blandt vores medarbejdere er vigtige nøgleord. S. Sørensen er en ældre virksomhed, men har sat alle sejl for at komme på en vækstrejse og sikre fortsat relevans i markedet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Thisted
  • Lørdag den 09. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Frederikshavn

    Er du god til at skabe struktur, brænder du for sygeplejefaglighed og falder det dig helt naturligt at koordinere og samarbejde med dine kollegaer – så skal du bruge 2 min. mere på at læse videre..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Thisted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 8
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 10
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 14
16. juni 2024 16
15. juni 2024 16
14. juni 2024 14
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 13
10. juni 2024 12
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 13
5. juni 2024 12
4. juni 2024 10
3. juni 2024 10
2. juni 2024 8