Rekrutteringsfirma

Digital Specialist med grafisk flair

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Virksomhedens høje ambitionsniveau fordrer yderligere behov for en fagligt stærk marketingprofil med et kreativt og digitalt mindset til en nyoprettet stilling, hvor fokus er på at synliggøre forskellige brands gennem grafisk kommunikation i et internationalt og dynamisk miljø. Som Digital Design Specialist kommer du til at arbejde tæt sammen med dedikerede og fagligt dygtige kolleger, hvor din rolle i høj grad centrerer sig omkring at sikre virksomme og målrettede visuelle løsninger, der fremmer kundeengagement og er i tråd med de overordnede marketingmål. Du bliver en del af en stor international organisation, og der er gode fremtidsmuligheder for dig, som ønsker at udvikle dine faglige kompetencer i enten en specialiseret eller en mere generel marketingfaglig retning.

Brænder for at skabe målrettede digitale brugeroplevelser
Du bliver en del af et europæisk marketingteam med ansvar for at drive digitale interaktioner i relation til kunderejserne for derigennem at øge kendskab, leadgenerering og konvertering. Derudover kommer du til at medvirke i udviklingen af brugervenlige og kundeorienterede digitale grænseflader samt udvikle designs på tværs af marketingkanaler, herunder web, e-mail, sociale og andre digitale platforme.

Dine primære opgaver bliver:

  • Udvikle digitale brugerrejser, herunder UI, flows, skabeloner, templates og mockups
  • Samarbejde tæt med kolleger i og uden for marketingteamet for at løse dine opgaver
  • Udvikle grafiske designs inden for retningslinjerne for de forskellige brandidentiteter
  • Deltage i udviklingen og eksekveringen af koncepter og brugeroplevelsen på websites og andre digitale kanaler og platforme
  • Arbejde på skift mellem forskellige brands og prioritere efter behov
  • Deltage i udvikling af marketingindsatser i eget team og med eksterne samarbejdspartnere
  • Test af design og den ønskede UX

Nøglen til din succes i funktionen er at bidrage til de bedste online brugeroplevelser, hvilket gør denne rolle vigtig for Cimbrias fortsatte succes og i at sikre kundetilfredshed og loyalitet samt konsistent UX på tværs af alle digitale kommunikationskanaler.

Evnen, lysten og energien til at tage mere ansvar
Du har givetvis en videregående uddannelse og to-fem års erfaring med grafisk design og UI/UX design af kreative produkter og værktøjer. Det er et must, at du kan begå dig på både engelsk og dansk. Du har god indsigt i kunderejser og kan levere det rigtige budskab til de rette modtagere på den rigtige måde med afsæt i din kreative tankegang. Som person har du evnen, lysten og energien til at tage ansvar og mestrer at koordinere forskellige opgavetyper med teamet samt med eksterne samarbejdspartnere såsom diverse bureauer og specialister. Du er løsningsorienteret, konstruktiv, god til at formidle og har et godt blik for detaljerne i dit arbejde. Dine kolleger oplever, at du evner at fastholde fokus i en bred opgavepalette uden at miste overblikket og sørger for løbende at evaluere og præsentere fremskridt og resultater. Du evner at samarbejde med mange forskellige stakeholders og har et godt øje for at skabe synergier på tværs i organisationen og i opgaver. Du har gode projektlederevner, et stort personligt drive og evner at skabe gode relationer i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.

Dine it-færdigheder er solide i forhold til Adobe-programmer, og du har erfaring med forskellige CMS-systemer (kendskab til Adobe AEM er et plus), LinkedIn, nyhedsmail platforme, CRM til marketingautomatisering og relaterede forretnings- og kommunikationsværktøjer. Du ser dig selv som en dedikeret, fleksibel og ansvarlig kollega, som er tolerant og accepterende i forhold til kulturer og forskelligheder. Du er optaget af at arbejde teamorienteret i et miljø, hvor man godt kan acceptere en 80%-kultur, og hvor der ikke altid er tid og plads til den perfekte løsning. Din kreativitet gør, at du afsøger grænser og udfordrer det bestående samt de traditionelle og konforme løsninger.

Mulighed for at arbejde i et internationalt miljø
Du får mulighed for at arbejde i et udtalt internationalt og dynamisk miljø, hvor der i høj grad skal kommunikeres på engelsk, og som fordrer, at du motiveres af forandringer og kommunikationen i relation til disse. Her får du en sjælden mulighed for at dedikere dig til såvel intern som ekstern kommunikation i en balance mellem analoge og digitale markedsføringsopgaver.

Arbejdssted: Thisted, Denmark


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Thisted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Thisted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 7
6. oktober 2024 7
5. oktober 2024 7
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 6