Rekrutteringsfirma

Teamleder til Holtecs nyåbnede afdeling i Tønder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tønder

På vegne af Holtec Automatic i Sønderborg/Tønder søger vi en multidynamisk teamleder, der kan udvikle Holtecs nye afdeling i Tønder. Afdelingen har etableret sig i det gamle domhus, første medarbejder er ansat, så nu mangler vi bare en ildsjæl, der kan forløse det store potentiale, der er i området, og lede og vækste afdelingen.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 120+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Kroatien og nu Tønder. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Du vil få det overordnede ansvar for udviklingen af Holtecs nye afdeling i Tønder beliggende Nørregade 31 i det gamle domhus. Du vil referere til Holtecs afdelingsleder i Sønderborg, hvor du vil være i tæt dialog omkring projekter, økonomi, ressourcer og vækst. Der er på nuværende tidspunkt ansat én medarbejder med tilknytning til afdelingen, og det er Holtecs ambition at vækste. Selvom afdelingen endnu ikke er så stor, kan den sagtens løfte store opgaver takket være det tætte samarbejde, man har med specialister, der kan lånes fra andre afdelinger og datterselskaber. Det er ildsjæle og stærke kompetencer, du skal lede, hvorfor det er vigtigt, at du formår at være den coachende og samlende teamleder.

Selvom du er hands on på konkrete automationsopgaver, har du også overblikket over hele afdelingen. Du arbejder tæt sammen med Sønderborg-afdelingen, men også med gruppens øvrige afdelinger bl.a. omkring ressourcer, så hele Holtec-gruppen vinder ved optimal planlægning og internt samarbejde.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Du vil kunne varetage jobbet både med en baggrund som PLC-softwareudvikler, eller hvis du arbejder med hardware og kommer med erfaring som elkonstruktør. Har du viden på begge fronter, er det selvfølgelig et plus.

Vi forventer, at du

  • har erfaring inden for branchen og gerne et godt netværk i regionen
  • har erfaring med PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical som elkonstruktør eller Beckhoff, Siemens eller AB som softwareudvikler
  • behersker dansk og engelsk ubesværet i skrift og tale
  • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus
  • er kvalitetsbevidst, leverer til tiden og kan skabe tillid.

Vi forventer ikke, du har ledererfaring, men det er vigtigt, at du er en samlende person, der kan skabe en god teamspirit. Vigtigst af alt er, at du har drivet og ønsker at skabe udvikling, et godt miljø og løse kundernes udfordringer.

Virksomheden tilbyder

Holtec tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Tønder.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tønder

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Tønder

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Tønder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Tønder over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4