Er du vores nye studentermedhjælper med interesse for forvaltningsret, udlændingeret, EU-ret og borgerbetjening?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger et antal studentermedhjælper til flere kontorer i Valby.

Lidt om alt det vi tilbyder
I styrelsen behandler vi blandt andet ansøgninger fra udlændinge, der skal studere, arbejde eller forske i Danmark. Vi behandler også sager om ophold i Danmark efter EU-retten samt vejleder borgerne om reglerne såvel telefonisk som ved fremmøde i vores Borgerservice.

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte journalisering, telefonbetjening, borgerbetjening og sagsbehandling på et komplekst og udfordrende opgaveområde i en statslig styrelse.

Du kommer til at indgå i et team af andre medarbejdere, og du kommer dels til at få ansvar for egne opgaver, men vil også skulle løse opgaver i samarbejde med øvrige medarbejdere i kontoret.

Vi tilbyder et studierelevant job, hvor du, ud over erfaring med kontorarbejde, vil stifte bekendtskab med juraen i praksis og med arbejdet i en statslig styrelse med fokus på effektiv og målrettet sagsbehandling. Således kan vi bistå borgere samt danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner med at få arbejdstagere og studerende her til landet til gavn for det danske samfund.

Du kommer til at bruge forskellige it-redskaber/systemer og diverse registre som bl.a. Excel, Public 360, e-indkomst, og rapporteringssystemet SAS VIYA.

Vi er omkring 15-50 medarbejdere i hvert kontor/enhed, hvor vi arbejder i teams og har et tæt samarbejde på tværs af kontoret. Vi har samtidig et bredt samarbejde med andre kontorer i styrelsen samt med interessenter som f.eks. erhvervsorganisationer og andre ministerier.

Vi søger studentermedhjælpere til både faste og midlertidige stillinger i kontorerne Studie og Landbrug og Erhverv.

Generelt om Styrelsen for International Rekruttering og Integration
Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold. Du får engagerede kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har bl.a. kantine, kageordning, fredagsbar mv. og er placeret lige ved siden af Ny Ellebjerg station i Valby.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du læser en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. stud.jur. eller stud.scient. pol. Du har som minimum bestået 1. år, og det er en fordel, hvis du har mere end ét år tilbage af dit studie.

Du bliver en del af en styrelse, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har lyst til at prøve kræfter med jura i praksis
  • hurtigt kan sætte dig ind i nyt stof
  • har flair for at formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • er god til at kommunikere på engelsk både mundtligt og skriftligt
  • hurtigt kan sætte dig ind i nye it-systemer


Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten med en ugentlig arbejdstid på 15 timer.

Det er en forudsætning for stillingen, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt, og at du kan dokumentere dette.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef i Studie Torben Jensen på telefonnummer 72 14 25 21 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 18. juni 2021 kl 10:00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25. I forbindelse med en eventuel anden samtale, skal der løses en mindre opgave.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 16
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 21
21. august 2024 21
20. august 2024 23
19. august 2024 25
18. august 2024 24
17. august 2024 24
16. august 2024 23
15. august 2024 28
14. august 2024 27
13. august 2024 24
12. august 2024 24
11. august 2024 24
10. august 2024 24
9. august 2024 24
8. august 2024 24