Student til Adfærdsteamet i Forbrugerpolitisk Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for at forbedre konkurrencen i både den private og offentlige sektor og for at styrke samspillet mellem forbrugere og virksomheder. Vi er 310 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

I forbrugerpolitisk center laver vi analyser, ministerbetjening og politikudvikling, der skal sikre de bedste forhold for forbrugerne i Danmark. Vi er et center med et højt fagligt niveau, som arbejder med avancerede analyser, fx i vores eget laboratorie eller ved at bidrage til feltforsøg, hvor vi tester effekten af fremtidige initiativer. I kølvandet på corona har vi yderligere tilføjet online surveyeksperimenter til vores inventar af undersøgelsesdesigns.

I det sidste år har vi fx lavet større analyser vedrørende børn og unges evne til at identificere reklamer på Instagram og YouTube, vi har gennemført eksperimenter som klarlægger hvilke relevante informationer, forbrugeren bedst benytter til at gennemskue og forstå et lånetilbud, samt hvordan vi som forbrugere agerer på digitale markeder og blandt andet påvirkes af markedsføringsmæssige virkemidler på digitale platforme. Som student i adfærdsteamet, vil du indgå i centerets daglige arbejde, og vi forventer at du kan og vil tænke med på, hvordan vi bedst når vores mål.

I samspil med markederne arbejder Forbrugerpolitisk Center på at finde det rette niveau af forbrugerrettede regler og mekanismer, som fremmer forbrugernes aktivitet, men som også giver tryghed og sikkerhed, hvis noget i samspillet med de erhvervsdrivende skulle gå galt. I adfærdsteamet har vi de adfærdsvidenskabelige briller på, når vi udarbejder undersøgelser, der skal fremme og beskytte forbrugerne. Du kan blive inddraget i alle faser af undersøgelsen, herunder projektmodningsfasen, analysefasen og den endelige skrivefase. Det er kun dit eget gåpåmod, der sætter grænsen.

Som student skal du fx:

  • Være med til at gennemføre adfærdsforsøg i vores laboratorium, hvor vi fx bruger eye-tracking og indsamler biometriske data
  • Være med til at gennemføre kvalitative interviews
  • Opsætte surveyundersøgelser og eksperimenter i Qualtrics
  • Rense og efterbehandle data samt analysere resultater
  • Systematisere større mængder af information
  • Være med til at afrapportere i PowerPoint eller publikationsartikler
  • Gennemføre litteraturstudier og være med til at fremdrage relevant viden om et marked, et produkt, et område eller en tjenesteydelse
  • Bidrage med ideer til hvad, der skal undersøges
  • Være med til at designe undersøgelser, herunder finde ud af hvilken metode, der bedst kan anvendes til at afdække området.

DU
Du er godt i gang med en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse (fx stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.scient.polit. eller stud.scient.soc.) gerne med stor interesse for adfærdsøkonomi, kvalitativ og kvantitativ analyse og politik. Du er velformuleret og kan formidle svært stof. Vi har et rigtigt godt socialt miljø i centret, så det er en fordel, hvis du er udadvendt og en teamspiller. I forhold til opgaver er du opsøgende og proaktiv i din tilgang, og du kan arbejde selvstændigt.

Derudover lægger vi især vægt på, at du:

  • Har faglig stolthed og ambitioner
  • er analytisk, struktureret og initiativrig
  • har erfaring med databehandlingsprogrammer såsom STATA, R eller Python
  • er grundig, effektiv og metodemæssig stærk
  • er resultatorienteret og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø
  • er fleksibel i tilrettelæggelsen af dine opgaver, så de tilpasses centrets prioriteringer.

VI
Med dig vil vi være i alt 34 medarbejdere i Forbrugerpolitisk Center. En god blanding af højt kvalificerede kolleger, der alle har politikudvikling, forbrugeradfærd samt løsningen af forbrugerklagesager på hjernen og i hjertet. Arbejdet foregår i hurtigt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af engagement og arbejdsglæde samt en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

For yderligere oplysninger kontakt forbrugerpolitisk chef Flemming Steen, [email protected], tlf. 23 24 27 17

GENERELT
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen – alt efter aftalen med dig. Vi er meget fleksible, og der er mulighed for læsefri op til eksaminer.

Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og karakterudskrifter skal være modtaget senest søndag d. 15. august. Samtaler forventes at finde sted i slutningen af august måned.

Tiltrædelse snarest muligt derefter.

Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 10
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 9
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 12
23. september 2024 10
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 10
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14