Har du mod på at rådgive kommuner om udsatte børn med etnisk minoritetsbaggrund eller om forebyggelse af ekstremisme ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Så er du måske én af de to medarbejdere, som har erfaring fra børneområdet, og som vi lige nu står og mangler til et nyt rådgivningsområde i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Lidt om alt det vi tilbyder
Du ansættes i Kontoret for Forebyggelse og Medborgerskab, der sammen med kontoret Dansk og Beskæftigelse arbejder med at understøtte integrationsindsatsen i Danmark. Kontorerne understøtter den kommunale integrationsindsats inden for områderne danskuddannelse, beskæftigelse af indvandrere og traumatiserede flygtninge. Vi varetager også opgaver inden for områderne forebyggelse af ekstremisme og æresrelaterede konflikter.

Opgaverne på integrationsområdet er kendetegnet ved, at de er komplekse og derfor ofte kræver løsninger, der går på tværs af fagområder og myndigheder. Vi rådgiver og understøtter kommuner, civilsamfund og andre, der i deres daglige praksis arbejder med områderne, ligesom vi løbende bidrager til udvikling af ny politik på områderne.

Vi søger to nye medarbejdere i kontoret – en medarbejder til børne- og familieområdet, som skal rådgive kommuner om udsatte børn med etnisk minoritetsbaggrund, og en medarbejder på æresområdet, som skal rådgive kommuner og organisationer om forebyggelse af ekstremisme og æresrelaterede konflikter.

Som medarbejder på æresområdet, bliver du en del af SIRIs rådgivningsteam, der yder rådgivning til kommunerne inden for bl.a. beskæftigelse, forebyggelse af ekstremisme, æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol. Du vil som led heri også skulle bidrage til udarbejdelsen af en række faglige vejledninger, der tydeliggør, hvordan kommunerne kan og skal handle i sager om æresrelaterede konflikter. Dette arbejde varetages i tæt samarbejde med medarbejdere fra Socialstyrelsen.

Som medarbejder på børne- og familieområdet, bliver du en del af et nyt nationalt indsatsteam, der skal understøtte kommunerne i at tage hånd om familier, som befinder sig i krydsfeltet mellem social udsathed og manglende integration. Indsatsteamet etableres på tværs af SIRI, Socialstyrelsen og Ankestyrelsen, og du vil fungere som SIRIs repræsentant. Formålet med indsatsen er, at sikre, at kommunerne håndterer underretninger om børn af ikke-vestlig baggrund hensigtsmæssigt og iværksætter de relevante foranstaltninger, så der sikres den rette støtte til alle børn uanset herkomst. I det daglige vil du blive tilknyttet SIRIs rådgivningsteam

Du vil i begge stillinger skulle være med til at forestå kurser, afholde netværksmøder og bidrage til den løbende udvikling af nye indsatser i SIRI. Stillingerne indbefatter desuden en del rejseaktivitet, og du skal være indforstået med at have 3-4 rejsedage om måneden i Danmark, herunder lejlighedsvis med overnatning. Du kommer til at have et tæt samarbejde med både kolleger internt i kontoret og i styrelsen samt eksternt med kommuner, professionshøjskoler, civilsamfundsaktører og andre myndigheder.

I kontoret er vi cirka 30 engagerede kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, erfaringer og opgaver. Vi har en uformel omgangstone og et godt socialt miljø samtidig med, at fagligheden er i højsædet.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx cand.mag., cand.soc., cand.scient.adm. eller cand.jur. Er du interesseret i stillingen på børne- og familieområdet, kan det også være, at du er uddannet socialrådgiver, socialpædagog eller anden uddannelse med en relevant overbygning i fx socialt arbejde. Det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med et af de to områder, fx fra at arbejde i en kommune eller ved politiet, og at du kan anvende denne erfaring i det strategiske arbejde med at designe indsatser og rådgive kommuner.

Vi forventer desuden, at du har god procesforståelse, og at det ikke er fremmed for dig at arbejde med et område, der i perioder har stor politisk og mediemæssig bevågenhed. Derudover forventer vi, at du:

  • har et solidt indblik i serviceloven, herunder særligt på børne- og ungeområdet
  • kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du har gode samarbejdsevner
  • har erfaring med at yde rådgivning om forebyggende indsatser
  • har skarpe kompetencer inden for skriftlig og mundtlig formidling og evner at tænke i nye løsninger
  • er i stand til at prioritere dine opgaver samt hurtigt at sætte dig ind i nyt stof

Søger du stillingen som medarbejder på æresområdet, er det en fordel, hvis du har erfaring med at yde rådgivning om forebyggende indsatse og har viden om ekstremisme, æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Moya-Louise Lindsay-Poulsen på telefonnummer 72 14 21 16 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 5. november 2021, kl. 12.00. Angiv venligst i din ansøgning, hvilke af de to stillinger du er interesseret i.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45 og 46.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juli 2024 12
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 15