Rekrutteringsfirma

Search Specialist - [xxxxx] (deltid/studiejob)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Valby

DEDIKATION er i rivende vækst, og derfor søger vi en Search Specialist, der kan assistere os i søgningen af de rette kandidater til vores kunder. Vi lever af at matche de mest kvalificerede profiler, ledere og specialister med danske og internationale virksomheder på tværs af brancher, og vi leder efter dig, der formår at sætte mål, eksekvere og skabe relationer.

Bliver du vores nye Search Specialist, skal du vide, at vi har afsindigt mange bolde i luften, og du vil blive en del af et arbejdsmiljø, hvor der er plads til højttænkning og sparring på tværs af kontorpladserne – uanset hvilket arbejdsrelateret emne der skulle komme på banen.

Vi har høje forventninger til hinanden, og vi forsøger at ændre måden, hvorpå man headhunter, rekrutterer og bruger branding på gennem et flow af idéer til fordel for kunder, kandidater og interne projekter.

Kickstart din karriere inden for HR
Jobbet som Search Specialist er en mulighed for at arbejde med en ledelsesdisciplin, der er en af virksomhedernes største og mest omkostningsfulde udfordringer. Ugentligt vil du rykke din karriere til næste niveau på en arbejdsplads, der har mere end 40 års samlet erfaring med salg, ledelse og rekruttering.

Du får blandt andet:

  • En uformel og læringsgivende arbejdsplads, hvor idéer er velkomne – såfremt de er baseret på et mål, en plan eller en analyse.
  • En arbejdsplads hvor alle tager ansvar for hinandens, kandidaternes og kundernes succes, og hvor alle har et proaktivt fokus på, hvordan vi – og dem vi er i dialog med – når de opsatte mål.
  • En spændende rejse ind i den kommercielle HR-verden, hvor du lærer at forstå mennesker, føre samtaler med kandidater og frem for alt hjælper kunder og kandidater med at opnå succes.

Du vil opleve et meningsfuldt arbejde, hvor vi hver dag ændrer kandidaters livssituation og kunders mulighed for succes. Du får naturligvis et effektivt og tryghedsskabende onboardingforløb med en buddy-ordning – her er alle spørgsmål tilladte i processen med at lære dig alt, hvad du har brug for at vide.

Vekslende arbejdsdag med stort ansvar
Som et led i rekrutteringsfasen bliver det din opgave at searche efter de rette kandidater på fx LinkedIn og Facebook samt i DEDIKATIONs egne databaser. Du arbejder taktisk og operationelt ud fra job- og kompetenceprofiler, så du har de bedste forudsætninger for at forstå, hvilken målgruppe og profil vi leder efter i forskellige processer med forskellige kunder.
Derudover skal du:

  • Holde styr på din egen fyldte kalender, men også booke møder ind hos de resterende Recruitere i teamet i forbindelse med rekrutteringen af en kandidat.
  • Screene kandidater telefonisk og vurdere, om kandidaterne lever op til forventningerne, har den rette personlighed og om der er et kulturmatch mellem kandidat og virksomhed.
  • Deltage i idéudviklingsprocesser ift. både branding og rekruttering.
  • Varetage almene vekslende administrative opgaver

Telefonen og de sociale medier er dine vigtigste værktøjer i kampen om at finde de rette kandidater.

Vi forestiller os, at du…
… er i gang med en bachelor eller kandidat inden for HR, salg eller kommunikation, men det er ikke et krav. Det vigtigste er din personlighed og dit energiniveau.

Derudover er det et ønske, at du:

  • Besidder en iværksætterånd, hvor du kan tænke alternativt og kreativt ift. rekrutteringens startfase – research.
  • Har erfaring fra et tidligere job med telefonisk kontakt til kunder. Det er ikke et krav, men det er bestemt en fordel.
  • Har evnen til at bruge humor som redskab til at skabe relationer hurtigt og formår at behandle enhver kunde og kandidat respektfuldt.
  • Er klar til at sætte dit aftryk på rekrutteringsbranchen og stifte bekendtskab med den kommercielle del af HR-branchen.

Du får din gang i et skønt kontormiljø i Valby, hvor der er frokostordning, tagterrasse, drikkevarer på køl og ikke mindst super god kaffe. Jobbet er foreløbig en deltidsstilling, hvor vi naturligvis er forstående over for ændrede arbejdstider i forbindelse med eksamensperioder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Frode på +45 71 74 74 78. Opstart ønskes hurtigst muligt, ansøgninger behandles løbende og vi ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

Om DEDIKATION
Rekrutteringsbureauet DEDIKATION har med stor succes rekrutteret dygtige kandidater på tværs af brancher siden 2014. Med mere end 40 års samlet erfaring med salg, ledelse og rekruttering ved vi, hvad der driver sælgere, ledere og specialister! Vi ved, hvem de er som mennesker, og hvordan de motiveres i en given virksomhed – og med den indsigt er det nærliggende for os at hjælpe virksomheder, der mangler kommercielle profiler, med at finde det rette match. Det er vigtigt for os at nå ind til kernen og kulturen hos både virksomheden og kandidaten – det er der, vi kan se, om det er det rigtige ”kultur-match” og dermed den optimale rekruttering.

DEDIKATION – Hire for attitude, train for skills!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 15
2. juni 2024 15