Praktikanter til Financial Management: Søg praktikplads – til januar 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Valby

Kunne du godt tænke dig en karriere i en økonomifunktion og vil du gerne være en del af en branche i rivende udvikling? Så får du her chancen gennem et veludviklet praktikforløb hos os.

Cobblestone er en af de hurtigst voksende ejendomsforvaltere i ejendomsbranchen, og vi tilbyder løbende praktikpladser! Vi har oftest 2-4 praktikanter ad gangen indenfor forskellige retninger, og vi fastansætter ofte flere af vores praktikanter efter endt praktikforløb.

Er du i gang som finansøkonom, financial controller eller finansbachelor? Så er du måske en af vores kommende praktikanter indenfor finans.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde vores praktikanter en unik indsigt i disciplinen financial management. Gennem praktikforløbet vil du deltage i både bredt orienterende forløb samt mere fokuserede forløb inden for financial management i vores segment for investeringsejendomme.

Financial Management i vores afdeling for investeringsejendomme forvalter boligejendomme af både nyere og ældre dato samt erhvervsejendomme. Hverdagen hos vores controllere går med bl.a. selskabsadministration, herunder udarbejdelse af budgetter, rapportering, momsregnskaber, afstemning af opgørelser og deltagelse i kundemøder.

Om praktikforløbet

Praktikforløbet er nøje tilrettelagt, så du får en bred indsigt i de grundlæggende kvalifikationer til senere at varetage en stilling som controller, hvor man har ansvaret for økonomien og bogholderiet i egen portefølje af ejendomsselskaber.

Vi har fokus på at udvikle den enkelte, personligt som fagligt, og så kommer du til at arbejde tæt sammen med andre i et fast team. Det bliver med garanti sjovt og udviklende.

Hos os er der intet der er statisk. Vi udvikler os hele tiden, og det betyder også, at et valg af retning ikke nødvendigvis betyder, at retningen senere hen ikke kan ændres. Vi har også praktikanter i property management indenfor både investeringsejendomme og foreningsejendomme. Der er derfor flere muligheder for valg af retning, og vi evaluerer derfor altid efter endt praktikforløb om retningen fortsat er den rigtige for dig, og tilpasser for så vidt muligt efter dine ønsker og kompetencer med henblik på en eventuel fastansættelse.

Om dig

Vi søger praktikanter med stor lyst til at lære nyt, faglig styrke, god energi og godt humør.

Vi forventer, at du har vilje og interesse til at lære faget fra bunden og er en god kollega og teamplayer.

Om os

Cobblestone er en ung virksomhed med et dynamisk miljø. Vi er over 220 ansatte, hvoraf de fleste har tilknytning til vores moderne, arkitekttegnede hovedkontor i Valby. Heriblandt har vi en stor gruppe unge medarbejdere, der bl.a. er kommet ind i organisationen som praktikanter. De vil være med til at give dig en god støtte under forløbet og sikre, at du kommer godt fra start. Vi har omfattende erfaringer med disse praktikforløb, og vores praktikanter vil blive introduceret til opgaver i den valgte retning og andre relevante funktioner i virksomheden.

Vi har en humoristisk og engageret omgangsform og forstår at have det sjovt på arbejdspladsen.

Såfremt du har spørgsmål til praktikpladsen, er du velkommen til at kontakte Jens Gottlieb på mail [email protected]

Du kan ansøge om en praktikplads her: https://Cobblestone.dk/job

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Torsdag den 01. september 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 10
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 9
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 12
23. september 2024 10
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 10
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14