Chefkonsulent med interesse for udbud og kontraktudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Chefkonsulent med interesse for udbud og kontraktudvikling

Vil du være det udbudsretlige omdrejningspunkt for udbud, kontraktstyring og udvikling af kontraktgrundlaget for Movias Flextrafik og Kommunebusser? Og vil du medvirke til at løse en særdeles vigtig samfundsmæssig opgave med at sikre attraktiv og stadig mere miljørigtig lokaltogstrafik? Så læs endelig med her!

Danmarks største mobilitetsselskab søger en skarp og udviklingsorienteret chefkonsulent, som kan udvikle Movias Flexudbud på et strategisk niveau og højne kvaliteten af Movias Flexkontrakter og styringen af disse.

Om stillingen

Movia oplever en stor udvikling på Flexområdet – blandt andet i vores leverandørmarked og i den grønne omstilling med nye teknologiske løsninger. Vi arbejder for tiden med implementering af dynamiske indkøb, implementering af et centralt, nyt IT-system og ikke mindst en grøn omstilling af den samlede Flextrafik. Desuden har vi et løbende fokus på løn- og arbejdsvilkår. Movia ønsker kontinuerligt at udvikle Movias indkøbsstrategi for Flexudbuddene og optimere Flexkontrakterne, samt at sætte øget fokus på sammenhængen til styring af kontrakterne og den daglige dialog med vores leverandører.

Kommunebus er et relativt nyt produkt, hvor kontraktgrundlag og processer fortsat er under udvikling i en dialog med de berørte kommuner.

Du vil få ansvaret for, på et overordnet niveau, at udvikle Movias Flex- og Kommunebus- udbud, rådgive vores udbudskonsulenter, så udbuddene udarbejdes og gennemføres inden for udbudsrettens rammer, optimere Movias Flexkontrakter, så de tager højde for kompleksiteten i leverandørmarkedet og den samfundsmæssige udvikling i øvrigt, samt være med til at håndtere tvister, der måtte opstå med leverandørerne.

På lokaltogsområdet kommer du til at bidrage til fornyelsen af Movias nuværende forhandlede trafikkontrakt med Lokaltog. Du vil desuden skulle støtte såvel kontrakthåndteringsprocessen, som den løbende håndtering af juridiske sager på jernbaneområdet.

Du får en stilling med gode udviklingsmuligheder, hvor du i samarbejde med flere erfarne medarbejdere i teamet, trafikale specialister og udbudsjurister får stor mulighed for at præge, hvordan Movia skal tilrettelægge og gennemføre vores trafikkøb, samt håndtere de kontraktuelle problemstillinger, herunder tvister, der opstår i forholdet til leverandørerne. Det er derfor vigtigt, at du er klar til at påtage dig en udadvendt position i virksomheden, og at du motiveres af at kunne kombinere opgaver i hele spændet fra strategisk udvikling, gennemførelse af udbud til daglig drift og kontrakthåndtering.

De vigtigste kompetencer for stillingen:

  • Du er uddannet cand.merc.jur., cand.jur. eller har tilsvarende erfaring med udbud og kontraktstyring
  • Du har erfaring med udarbejdelse af kontrakter og håndtering af kontraktuelle problemstillinger og tvister.
  • Du har et forretningsmæssigt og strategisk blik på kontrakter og tilrettelæggelse af udbudsprocesser, herunder udarbejdelse af udbudsstrategier og har styr på udbudsreglerne.
  • Du kan tage styringen og kan i tæt samarbejde med mange forskellige fagligheder levere løsninger i høj kvalitet på komplekse kontraktmæssige udfordringer.

Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til regulering af jernbanesektoren. Dette kendskab kan også etableres efterfølgende via oplæring.

Dit arbejde i Movias område ”Kontrakter”

Som en offentlig organisation med politisk ledelse og en stor, udliciteret drift, møder vi en bred vifte af såvel forretningsmæssige som kontraktlige udfordringer. Du vil derfor komme til at arbejde i et område med mange interne og eksterne kontaktflader med et stort ledelsesmæssigt og eksternt fokus på vores opgaveløsning.

I Kontrakter kommer du til at arbejde sammen med 14 engagerede kolleger bredt fordelt i forhold til såvel alder som faglighed. Vi arbejder teambaseret, hvor du kommer til at indgå i teamet for flex- rute- og kommunebus, der i alt består af fire medarbejdere. Vi har et godt kollegialt fællesskab og har løbende interne arrangementer af både faglig og social karakter.

Vi arbejder i et åbent kontormiljø tæt på Valby og Ny Ellebjerg station og lægger vægt på en god work/life balance med gode mulighed for hjemmearbejde. Vi prioriterer løbende kompetenceudvikling.

Fakta om jobbet hos Movia

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Som nævnt prioriterer Movia en god work/life balance, hvorfor der vil være mulighed for nedsat tid. Det kunne være 32 timer pr. uge.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontraktchef Jeppe Gaard på telefon 36 13 16 78 / mail: [email protected].

Er der noget i stillingsopslaget, som har fanget din interesse, så send os endelig dit motiverede CV.

Vi forventer at holde samtaler i uge 38 og 39.

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige Flextrafikordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 15
5. juli 2024 15
4. juli 2024 15
3. juli 2024 12
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18