Administrativ ledelsessupport til Movias direktionssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du hjælpe med at styrke ledelsen af den kollektive transport på Sjælland? Vil du være med til at arbejde for bæredygtig mobilitet, der har konkret betydning for borgernes hverdag?

Administrativ ledelsessupport

Som medarbejder i direktionssekretariatet er du central placeret, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i direktion og bestyrelse.

En af dine opgaver bliver at bistå Movias direktion med administrative opgaver, og så får du en central rolle i at få hverdagslogikken til at gå op for den administrerende direktør.

Herudover kunne dine opgaver blandt andet bestå af:

  • bistand ved planlægning og opfølgning af bestyrelses- og repræsentantskabsmøder
  • mødekoordinering, mødeforberedelse, præsentationsoplæg
  • kalenderstyring og opfølgning på årshjul
  • bistand i forbindelse med en mulig opstart og drift af et nyt sekretariat vedr. BRT-linjer (hurtigbusser i egne vognbaner)
  • planlægning af arrangementer, seminarer mv.

I rollen får du mulighed for selvstændigt at planlægge, strukturere og følge op på dine opgaver. Du får en dynamisk hverdag, der byder på forskelligartede opgaver og hvor netværk og samarbejde med dine tætte kollegaer i direktionssekretariatet og resten af organisationen er en nøglesten.

Opgaverne er mangeartede og de præcise opgaver i din stilling, aftaler vi i fællesskab ud fra dine interesser, erfaringer og kompetencer. Når du starter i Movia, får du et målrettet introprogram og bliver tilknyttet en introcoach, så vi sikrer, at du bliver taget godt imod.

Hvem forestiller vi os, du er?

Du er kontoruddannet og har erfaring fra lignende stillinger som fx PA, chefsekretær. direktionssekretær eller lignende. Det er en fordel, hvis du kender til arbejdet i en politisk dreven organisation.

Du har et godt drive, gode samarbejdsevner og har flair for at skabe struktur - også i et landskab med hyppige ændringer.

Du har en serviceminded, positiv og udadvendt natur, der gør det nemt for dig at opbygge og vedligeholde netværk og relationer. Derudover er du løsningsorienteret, og det falder dig naturligt at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver.

Det er en forudsætning, at du er fleksibel og indstillet på en omskiftelig hverdag og har gode skriftlige og kommunikative egenskaber.

Fakta om stillingen

Du bliver en del af Movias direktionssekretariat. I direktionssekretariatet har vi bl.a. ansvar for betjeningen af Movias direktion, bestyrelse og repræsentantskab, strategi- og forretningsplan, jura, strategisk indkøb, og på sigt et muligt BRT-sekretariat. Du refererer til sekretariatschefen.

Vi vægter godt samarbejde og holdånd meget højt. Du har et tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer i direktionssekretariatet og får derudover en bred kontaktflade til resten af organisationen og eksterne samarbejdspartnere.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Ansøgning

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag, skal være indsendt senest mandag den 31. oktober 2022.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. januar 2023 eller tidligere.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 45 og 46. Kandidater til stillingen skal være indstillet på evt. at skulle udarbejde en opgave i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Sekretariatschef Kathrine Bach Pedersen på telefon 6077 0868.

Movia som arbejdsplads

Movia er Danmarks største trafikselskab med en samlet omsætning på knap 5 mia. kroner, og 200 mio. årlige passagerer i busser, lokaltog og Flextrafik. Movia arbejder bl.a. med:

  • kommuner og regioner om planlægning af kollektiv transport
  • operatører og vognmænd om den daglige drift
  • øvrige trafikselskaber og underselskaber om koordinering, planlægning og udvikling af den grønne omstilling og
  • driftssætte elektriske busser, havnebusser og batteritog. Movia bliver fossilfri i 2030.

I tæt samarbejde med kommuner, region og staten udvikler Movia ny kollektiv transport, Folketinget har afsat 1½ mia. kr. til medfinansiering af BRT-linjer (hurtigbusser i egne vognbaner) i hovedstadsområdet.

Vi er en spændende arbejdsplads med ca. 450 medarbejdere, som bor i moderne lokaler centralt placeret mellem Valby St. og Ny Ellebjerg St. samt med flere busstop lige til døren på Toftegårds Plads i Valby. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost samt flextid og mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne tillader det. Og så er vi en røgfri arbejdsplads med mulighed for at bruge træningsrum og deltage i motionsaktiviteter, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Mandag den 31. oktober 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 10
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 9
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 12
23. september 2024 10
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 10
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14